Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bence ramazan sonrası yaptırmayı düşün.. sıcaklar geçsin.. ben öyle düşünüyorum şahsen,, eylül sonları filan

cvp verdıgınız için teşekkür ederim.salı günü gidicem boğaziçinde yaptırıyorsunuz demi fiyat 2.250 diye duymustum acaba değişiyormu amelıyata göre.ben burnumu cok takıyorum annemde kötü olucak dıye korkuyor gerı dönüşü yok dıyor cok kararsızım yaaa

evet canım boğaziçinde veli bey. 2250 + kdv fiks fiyatmış.. eğer burnunu kafaya taktıysan bir kere asıl o zaman geri dönüşü malesef yok, yaptırmadan için asla rahat etmez eğer gerçekten ihtiyaçç duyduğunu hissediyorsan yaptır derim,, yoksa sürekli kendinden mutsuz olucaksın..

turkuazsu bende salı gunu ordayım cok merak edıyorum senı oncekı ve sonrakı halını lutfen amelıyattan sonra bana yaz nasıl gectı agrı oluyormu nasıl davranıyorlar cok merak edıyorum senı beklıcem suan en yakın sensın cunku bana allah yardımcın olsun sımdıden

eminim turkuazsu bütün sürecini burdan paylaşıcaktır burda birlikte karar veriyoruz herşeye,biribimize destek oluyoruz,, bizden sonrakilere de faydası olsun,, hem de biz de kolayca sürecimizi atlatmış olucaz, motive olucaz inş

inşallah mervecim senın ne zmn ben daha gıtmeden heyecanlanmaya basladım aslında birilerine ınat yaptırıcam cok güzel olmasını ıstıyorum bazı kısılerı pişman etmek ıstıyorum

inşallah mervecim senın ne zmn ben daha gıtmeden heyecanlanmaya basladım aslında birilerine ınat yaptırıcam cok güzel olmasını ıstıyorum bazı kısılerı pişman etmek ıstıyorum

benim daha var canım yaa,, 4-5 ay var daha en azından.. ramazan sonrası düşünüyorum yazın yapamam dayanamam o sıcaklarda.. hepimiz güzel olmak ve birilerini çatlatmak istiyoruz illa ki inş istediğimiz gibi olur herşey.. ben de çok heyecanlıyım şimdiden

tabi ameliyattan sonraki süreci anlatırım ameliyattan sonra ağrım hafifler hafiflemez soluğu bilgisayarın başında alırım :) ah şu ameliyatı bir atlatsam :)

Son düzenleme:
tabi ameliyattan sonraki süreci anlatırım ameliyattan sonra ağrım hafifler hafiflemez soluğu bilgisayarın başında alırım :) ah şu ameliyatı bir atlatsam :)

bir hafta sonra sapasağlam olucaksın şekerim:) hadi bakalım ben gidip biraz kpss çalışayım da atanabileyim bu sene hemencik bir yerlere:):) iyi gecceler herkese, öptümm

tabi bilgilerimi paylaşırım canım

Galıba benımde öle olucak cok mantıklı dusunuyosun sıcaklarda bıraz zor gıbı gelıyor banada.ama gıne fıkır edınmek ıcın gıdıcem salı gunu bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun inşallah cok memnun kalırız çok güzel miniş miniş burunlarımız olur

inş cnmm,, sen bir git bakalım konuş da bir fikrin olsun sen daha tam netleştirmemişsin kafanı çünkü.. sağolsun kızlar beni netleştirdi burda hadi ben kaçıyorum.. öptüm :80:

hersey cok güzel olucak turkuazsu ınan bende senınle bırlıkte heyecanlandım sankı kendım olucakmısım gıbı inşallah senın arkandanda ben olurum büyük bir merakla senı belklıycez burda allah yardımcın olsun canım ya

Son düzenleme:

ben de veli beye yaptırdım ve ufak tefek detaylarda bnm de şikayetlerim oluyor bazen ay kemik belli mi ay orası öylemi burası böyle mi diye. ama özellikle de kenddi adıma konuşursam bnm çevremde başka yerlere yaptıran kişilerin burnuna bakınca iyiki veli beye yaptırmışım diyrm. geçen bir tanıdğmın burnunu gördüm bir yıl geçmiş ama hiç ameliyatsız gibi hatalarla doluydu diğerlerinin ise 2. yaptırışlarıydı.şahsen ben allaha şükür şu an için bir daha ameliyat olmayı gerektirecek bir kusurumun olmadığına karar verdim. ben de veli beyi tavsiye ediyorum. maliyet ve kalite arasında bir optimizasyon yaparsanız en iyisi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…