- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.481
Burnunuz üzerindeki alçı 10-14 gün arasında kalacaktır. Islanmaması gerekmektedir. Aşırı sıcak ya da buharlı yerlerde bulunmanız terleme ile bu alçının gevşemesine ya da çıkmasına neden olabilir.
ayyy canlarım yahu nette dolaşırken sonrasında ki şeyleri okudumda zor
aman yaaa sınavlarım var benim yaz ortaso gibi yaptırmayı düşünüyordum ramazan+yaz sıcakları((
yok cnm ya o tahlillere bakıyorlar yavuz kontrol ediyor okadar:):) ben gittiğimde 30dk sonra ameliyat oldum..
merak etme canım ben de senin gibi heyecanlıyım zaten.. 2 güncük kaldı.. hemen olup biticek inş da çok güzel olucak
cvp verdıgınız için teşekkür ederim.salı günü gidicem boğaziçinde yaptırıyorsunuz demi fiyat 2.250 diye duymustum acaba değişiyormu amelıyata göre.ben burnumu cok takıyorum annemde kötü olucak dıye korkuyor gerı dönüşü yok dıyor cok kararsızım yaaa
çok sağol canım :) buarada sadece 2 güncük kaldı hakkatennn :18:
inşallah mervecim senın ne zmn ben daha gıtmeden heyecanlanmaya basladım aslında birilerine ınat yaptırıcam cok güzel olmasını ıstıyorum bazı kısılerı pişman etmek ıstıyorum
eminim turkuazsu bütün sürecini burdan paylaşıcaktırburda birlikte karar veriyoruz herşeye,biribimize destek oluyoruz,, bizden sonrakilere de faydası olsun,, hem de biz de kolayca sürecimizi atlatmış olucaz, motive olucaz inş
tabi ameliyattan sonraki süreci anlatırımameliyattan sonra ağrım hafifler hafiflemez soluğu bilgisayarın başında alırım :) ah şu ameliyatı bir atlatsam :)
turkuazsu bende salı gunu ordayım cok merak edıyorum senı oncekı ve sonrakı halını lutfen amelıyattan sonra bana yaz nasıl gectı agrı oluyormu nasıl davranıyorlar cok merak edıyorum senı beklıcem suan en yakın sensın cunku bana allah yardımcın olsun sımdıden
bir hafta sonra sapasağlam olucaksın şekerim:) hadi bakalım ben gidip biraz kpss çalışayım da atanabileyim bu sene hemencik bir yerlere:):) iyi gecceler herkese, öptümm
Galıba benımde öle olucak cok mantıklı dusunuyosun sıcaklarda bıraz zor gıbı gelıyor banada.ama gıne fıkır edınmek ıcın gıdıcem salı gunu bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun inşallah cok memnun kalırız çok güzel miniş miniş burunlarımız olur
canım ya bence bu beklentiyle alakalı bir durum.. eğer sen çok takıntılıysan veya burnunla ilgili en ufak bir sorunda kıyametler koparıcaksan, hangi doktora gitsen de sıkıntı yaşarsın.. biraz mükemmeliyetçilikle ilgili sanırım.. ama tabii insan oldu mu güzel olsun ister.. ben bu fiyata bu kadar güzel burun yapan doktor görmedim henüz.. neferalemin burnunu da beğendim mesela ben.. ama tabi kişinin kendi istekleri doğrultusunda memnuniyeti de değişiyor. herkesin dediği gibi biraz da şans işi.. çok büyük paralar verip de memnun olmayan bir sürü insan var başka doktorlarda da.. ama gördüğüm kadarıyla,, veli bey titiz çalışıyor, kişinin yüzüne yakışan burnu doğal bir burnu yapıyor.. ayrıca fiyatlar da çook uygun..
ameliyata 2 gün kala ameliyat korkusu bastı,olsa da bitse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?