- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.501
kızlaaaarrrrr yarın ameliyat olucam ya, sizce sabah mı daha iyi olur öğleden sonra mı??? ayyy ölücem heyecandaaannn imdaattttttttttttttt
redgat atelin çıkmıştır heralde hadi bakalım resimlerini bekliyoruz...
cnm veli bey doğal burunlar yapan ilgili iyi bir doktor.. ben çok memnun kaldım.. fiyat konusundada 2.250 nakit taksitli 2.500dü.. bende nefes alma problemide vardı yavuz beyde girdi ameliyatıma inan oda çok işinin ehli suan çok mutluyum:):)lütfen bana yardımcı olun veli beyin yerı nerde bende yaptırmak ıstıyorum fıyatla nasıl lütfen lütfen cvp yazın
canım ben görüşmedim henüz veli beyle.. ama kararım netleşti şuan ona yaptırıcam eylülde.. o zamana kadara değişmezse tabiboğaziçi tıp merkezinin sitesine gir,, ordan resimlerini yolla, ertesi gün hemen mail atıyolar tasarımını.. ama veli bey yüzyüze görüşmede ayrı bir tasarım yapıyor mu bilgisayrda bilmiyorum.. onu yaptıran arkadaşlara sormak lazım.. söylenenlere göre veli beyle görüşmeler kısa sürüyormuş, kendisi analtıyormuş nasıl yapıcağını ama pcde bir tasarım yaptığını burdan kimsede duymadım..
cvp verdıgınız için teşekkür ederim.salı günü gidicem boğaziçinde yaptırıyorsunuz demi fiyat 2.250 diye duymustum acaba değişiyormu amelıyata göre.ben burnumu cok takıyorum annemde kötü olucak dıye korkuyor gerı dönüşü yok dıyor cok kararsızım yaaa
ameliyata 2 gün kala ameliyat korkusu bastı,olsa da bitse ya
hersey cok güzel olucak turkuazsu ınan bende senınle bırlıkte heyecanlandım sankı kendım olucakmısım gıbı inşallah senın arkandanda ben olurum büyük bir merakla senı belklıycez burda allah yardımcın olsun canım ya
hersey cok güzel olucak turkuazsu ınan bende senınle bırlıkte heyecanlandım sankı kendım olucakmısım gıbı inşallah senın arkandanda ben olurum büyük bir merakla senı belklıycez burda allah yardımcın olsun canım ya
hayırlısı inşallah turkuazsu dualarımız seninle ve ameliyat olacak tüm arkadaşlarla.
çıktı canım çok beğendim burnumu ben...ama birascık şiş hala...resimlerde farklı çıkıyo bide...olsun bu hafta koycam resimleri...
kızlar bu arada ameliyat süreciyle ilgili soru sormak isteyenler sorabilir. ben tek başıma girdim çıktım...yanımda refakatçim yoktu, o kadar kolay geçti herşey...ve çok memnunum, atel çıkınca veli beyi öptüm sevinçten valla
herkes estetik olsssuuuuun korkmayın çooookkkk kolay herşey
23'ünde ameliyat olucam. Bugün de gidip kan werdim, bi de film çektirdim.
Tam 1 hafta kaldı... Heycandan ölücem!
korkma canım ne kadar rahat girersen o kadar iyi bence...ameliyata girmeden yarım saat yoga yaptım ben,çok rahattım o yüzden.. gülerek girdim gülerek çıktım ve şimdiye kadar en ufak bir problem yaşamadım...acil şifalar diliyorum,resimlerini paylaşırsın artık yorum yaparız....
23'ünde ameliyat olucam. Bugün de gidip kan werdim, bi de film çektirdim.
Tam 1 hafta kaldı... Heycandan ölücem!
canım çok geçmiş olsun,eminim burnun çok güzel olmuştur :)
buarada sen ameliyat sürecini atlattın,senin yerinde olmayı ne kadar isterdim :) ben de yarın ameliyat olcam canım bugün sabah yani şu ana kadar hiç heyecan yoktu ama şuan saat 18.00 ve benim kalbim şimdiden atmaya başladı çok heyecanlıyım
canım ameliyat iöçin çok kolay geçti,yanımda refakatçi bile yoktu,çok kolay demişsin ya beni çok rahatlatıın valla Allah razı olsun :) şu an için böyle şeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki
buarada ameliyat sürecini çok az anlatabilirmisin canım,korku oldu mu,heyecanını nasıl yendin?..birde ameliyat öncesi cessaret iğnesi diye birşey varmış heyecanı fazla olana ondan yapılıyormuş sen o iğneden oldun mu yoksa hiççç gerek kalmadı mı? :)
çıktı canım çok beğendim burnumu ben...ama birascık şiş hala...resimlerde farklı çıkıyo bide...olsun bu hafta koycam resimleri...
kızlar bu arada ameliyat süreciyle ilgili soru sormak isteyenler sorabilir. ben tek başıma girdim çıktım...yanımda refakatçim yoktu, o kadar kolay geçti herşey...ve çok memnunum, atel çıkınca veli beyi öptüm sevinçten valla
herkes estetik olsssuuuuun korkmayın çooookkkk kolay herşey
turkuazsu nasılsın varmı heyecan 1günün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?