Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

amelıyat oldugum 38 gun olmuş vayy be hayat ne cabuk gecıyor,ömur dedıgın nedırkı be gülüm bır ay once burnum vardı şimdı yok,demekkı burnun havada gezmıcen alırlar yarısını azcık felsefe yapayım dedım, yenı amelıyat olanlar ıcın

kızlar bugün 2 ayımı doldurdum,ve yeni resimler koydum..
ucunda hala şişlik var,ama özellikle bu saatte çektim resimleri ki en en ama en en şiş olduğu zaman uykudan uyandığım zaman.. buna rağmen bi pürüz,girinti çıkıntı,asimetri yok.. yüzümü de özellikle yıkamadım yani:))
gitgide daha doğallaşıyor burnum,mesela eski resimlere bakınca burnum resmen alnımdan başlıyor ama şimdi doğal göz seviyesine indi..
ne diim ki başka,makyajımı artık daha rahat yapıyorum,saçımda her modeli kullanabiliyorum ki en sevdiğim balıksırtı örgüdür,eskiden çok sert dururdu bende,artık çeşit çeşit yapıyorum..

bir de değinmek istediğim bi konu bu "hangi doktor??" durumları..
hangi doktoru seçmemiz gerektiği çooook önemli... defalarca söyledim yine söyleyeceğim-her doktorun kendince bi stili var,bunun dışına çıkmıyorlar.. önemli olan ulaşabildiğimiz fotolara bakıp kendimizce karar vermek..ve en önemlisi "dr.adı - şikayet" yazıp nette aratmak!!! bunu yapmadan doktor seçmeyin derim ben size..
burada hepimiz neden bu başlık altında olduğumuzu-neden veli aslan'ı tercih ettiğimizi-ya da araştırdığımızı zamanında anlattık.. soran olursa yine anlatırım,elimden geleni de yaparım herhangi bi konuda.. çünkü ben yardım alarak bu güne geldim,isterim ki ben de başkalarının mutluluğunda pay sahibi olayım..
ama açık açık söyleyeyim "VELİ ASLAN HASTA YORUMLARI BAŞLIĞINDA, BAŞKASINA ÇOKTAAAN AMELİYAT OLMUŞ İNSANLAR NE AMAÇLA VE NE SEBEPLE YORUM YAZIYOR?? ARTIK BEN EMİN OLDUM BURANIN PAYLAŞIMDAN ÇOK REKLAM ALANI OLDUĞUNA!! AMA BİLİYORUM Kİ ARADA GERÇEKTEN ARAŞTIRAN-GERÇEKTEN PAYLAŞIM YAPANLAR VAR, BUNDAN SEBEP HALA GİRİYORUM BU SAYFAYA,YORUM YAPIYORUM VE RESİM PAYLAŞIYORUM.."
gerçekten araştırma aşamasında olanlara söylüyorum,hayatınızı etkileyecek bu ameliyat için sakın gaza gelmeyin,akıl satmaya çalışanlara aldanmayın.. çok düşünün çok araştırın..

Canım bana silikon tampon koyuyoruz demıslerdı artık eskısı gıbı cok acımıyor dedı bende rahatlamıstım yaa hala bezmı koyuyorlar yaa

ne koyuyorlar tam bilmiyorum ama nefes alalım diye bir borucuk birparca daha oluyor.. benim tamponumu yavuz bey aldı.. eli çok hafif sanırım ben acı hissetmedim.. yani anlatıldıgı gibi çok acıyor kanlar fıskırıyor falan değil.. tampon alınınca hafif sümükle kan sızıyor burnundan bikaç gün siliyorsun oda duruyor.. tampon alınması çook kısa bir süre acı yok ama burnun hassas oldugu için insan korkuyor sanki burnumu cekiyor diyorsun der demez bitiyor çok rahatlıyorsun..

bende çok korkuyordum inan bayılanları ilkkez duyuyorum bu şeye bayılmaları çok garıp.. sende aldırırsan birgün anlarsın nedemek istediğimi.. bir parca bez tutup çekiyor.. okadar.

bende çok korkuyordum inan bayılanları ilkkez duyuyorum bu şeye bayılmaları çok garıp.. sende aldırırsan birgün anlarsın nedemek istediğimi.. bir parca bez tutup çekiyor.. okadar.

ya sanırım bayılanlar acıdan değil içleri çekilip bayılıyorlar. hani kan tutması gibi bişey bu. canın acımıyo tampon çıkarken ama zaten canın burnunda olduğu için:) için bir hoş oluyor.

vallaa bende abartıyordum ameliyat öncesi ama bu kadar değil pes... korkmayın bu kadar arkadaşım ameliyat olalı neredeyse 6 ayı doldurdum bayılmak gibi birşey duymadım sadece aşırı korkakların işi olabilir burun ameliyat sonrası hiç birşekilde acı olmuyor hele bayılcak kadarını anlatan kişinin aklını karışlarım çıksın buraya... yani ben şu an iyiki oldum diyorum ve diyeceğimde.. burnum la birlikte yüzüm tamamıyla değişti çok bile dayanmışım 20 yaşıma kadar yani diyeceğim şu korkulcak birşey yok sadece ağır grip geçiriyorsun o kadar ağrıların bile aşırı olmuyor ağrı kesici içiyorsun zaten. ayrıca ben ameliyat sonrası yattığım kattaki tüm hastalar 2. ci ağrı kesiciyi alırken ben daha 1.ciyi alıyordum çok şişip morarmama rağmen korkmayın sonra mutlu olun hee yukarda arkadaş bahsetmiş bende söylim bazı kişiler var reklam amaçlı hareketler yapan ama açıkcası gerçekci kişiler belli.. hadi hepinize geçmiş olsun :)

saol tugur benı cok rahatlattın yaa

canım ben zaten çok rahattım, ameliyattan önce odama yerleşince 1 saat falan vakit vardı daha. ben de müzik dinledim biraz sonra da yoga yaptım.bence yoga yaptığım için daha da rahatladım ve gülerek girdim gülerek çıktım.
cesaret iğnesi dedikleri sakinleştirici zaten, sedyeye uzanınca sakinleştirici vurdular, sonra ameliyathaneye indik asansörle, ameliyat masasına uzandım, biraz geyik yaptık güldük sonra uyumuşum zaten (hayatımın en güzel uykusuydu bu arada hehheheh bebek gibi uyumuşum:) sonrasında da hiçbir problem olmuyor hiç korkma, derin derin nefes al, kendini rahatlatacak birşeyler yap mesela dua et ne biliyim, ben yoga yaparken herşey çok güzel olacak diye içimden hep tekrar ediyordum, uyuyana kadar da devamlı içimden tekrar ettim bu sözleri.ne mide bulantısı, ne ağrı hiçbir sorun da yaşamadım.eve geldiğim zaman da hep geyik yapıp eğlendik, pozitif yaklaştım yani burnumdaki tampona bile gülüyordum domuz gibi oldum diye ben bir de yemek yerken yada konuşup gülerken de sıkıntı yaşamadım, millet zaafiyet geçiriyomuş bazen ben koşturup durdum evde doğru dürüst dinlenmedim bile...
yani beynini şartlandırırsan korkuyla ya da kendine hasta insan muamelesi yaparsan bence iyileşmen gecikir....normalde neler yapıyorsan kendini yormadan bunları yapmalısın bence, böylece beynin iyice şartlanıyor hasta olmadığına, burnunu unutuyosun çok üzerine düşmüyosun o kendi kendine iyileşiyor:)
herşey güzel olacak çünkü doktorumuz çok iyi merak etme canım....çookkk geçmiş olsun şimdiden...konuşuruz tekrar

ya sanırım bayılanlar acıdan değil içleri çekilip bayılıyorlar. hani kan tutması gibi bişey bu. canın acımıyo tampon çıkarken ama zaten canın burnunda olduğu için:) için bir hoş oluyor.

evet işte iç çekilmesi:) tampon alınırken içim bi hoş oldu, gözüm karardı, deli gibi terledim ama bayılmadım, içi temizlenirken bayıldım ben:) 3-5 saniye falan sürmüş yavuz bey olabiliyor arada sırada böyle ameliyat sonrası çok hassaslaşıyo bünyeler dedi. sonra atelimi cıkartmaya veli beye gittik o yoktu baska bi doktor bekliyodu o da söyledi aynı şeyleri yavuz hoca da bayılan olur hep diye şaka yaptı. herkesin bünyesi aynı değil bayılınadabilir o kadar yadırgamamak lazım bence. ama bu demek değil ki tampon çıkarılırken bayılınıyor illa. ben sadece deneyimimi paylaştım herkes gibi. benim gibi bu tarz şeyleri içi kaldırmayan arkadaşlar okuyorsa görsünler önceden diye de düşündüm.

bu arada masaj yapan arkadaşlar günde kaç kez, kaçar dakika yapıyorsunuz masajları? veli bey bişey demedi o konuyla ilgili ben de sormayı unutmuşum:/

bu arada masaj yapan arkadaşlar günde kaç kez, kaçar dakika yapıyorsunuz masajları? veli bey bişey demedi o konuyla ilgili ben de sormayı unutmuşum:/

ben il aylar daha sık yapıyordum ama şimdi 3 ay oldu ve günde 2-3 kere yapıyorum ve mümkün olduğunca uzun tutmaya çalışıyorum 10 dk aralıksız mesela. ama ilk ay her ayna önünden geçerken masaj yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…