- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.581
cnm benim profilimde barış beye ameliyat olanlar var bak istersen.
bende barış beyde yaptırmayı dusunuyorum demın velı beyın amelıyat ettıgı bıbayanı gordum hıc hos olmamıs cok kötü duruyor.emre ilhan cok uzak ona gıdemem barış bey daha yakın bana kesın o olucak
hayırlısı olsun cnm.ne istediğini iice anlat barış beye.o sana olabilicek en ii burunu yapar.
inşallah canım yaa bakalım peki ilgilimi hastalarıyla davranısları nasıl ben havalı doktorları sevmıyorum cunku
amelıyat oldugum 38 gun olmuş vayy be hayat ne cabuk gecıyor,ömur dedıgın nedırkı be gülümbır ay once burnum vardı şimdı yok,demekkı burnun havada gezmıcen alırlar yarısını azcık felsefe yapayım dedım, yenı amelıyat olanlar ıcın
cnm ilgisini napıcaksın işini en iii şekilde yapıo ben aylarca araştırdım.malesef havalı :)) ama gıcık diil öle.yapmacık diil öle .
kım yaptı burnunu memnunmusun cnm
Canım bana silikon tampon koyuyoruz demıslerdı artık eskısı gıbı cok acımıyor dedı bende rahatlamıstım yaa hala bezmı koyuyorlar yaa
bende çok korkuyordum inan bayılanları ilkkez duyuyorum bu şeye bayılmaları çok garıp.. sende aldırırsan birgün anlarsın nedemek istediğimi.. bir parca bez tutup çekiyor.. okadar.evet eriyen tamponu bende duydum ne güzel bıseydır kendı kendıne erısın orda bende duydum bayılanlar oluyormus benım canım cok tatlı hıc acı cekmeye gelemıyorum lanet olsun oyuzden korkuyorum su korku olmasa hemen gıdıp gun alıcam napıcam bılmıyorum:43
bende çok korkuyordum inan bayılanları ilkkez duyuyorum bu şeye bayılmaları çok garıp.. sende aldırırsan birgün anlarsın nedemek istediğimi.. bir parca bez tutup çekiyor.. okadar.
ne koyuyorlar tam bilmiyorum ama nefes alalım diye bir borucuk birparca daha oluyor.. benim tamponumu yavuz bey aldı.. eli çok hafif sanırım ben acı hissetmedim.. yani anlatıldıgı gibi çok acıyor kanlar fıskırıyor falan değil.. tampon alınınca hafif sümükle kan sızıyor burnundan bikaç gün siliyorsun oda duruyor.. tampon alınması çook kısa bir süre acı yok ama burnun hassas oldugu için insan korkuyor sanki burnumu cekiyor diyorsun der demez bitiyor çok rahatlıyorsun..
canım çok geçmiş olsun,eminim burnun çok güzel olmuştur :)
buarada sen ameliyat sürecini atlattın,senin yerinde olmayı ne kadar isterdim :) ben de yarın ameliyat olcam,bugün sabah yani şu ana kadar hiç heyecan yoktu ama şuan saat 18.00 ve benim kalbim şimdiden atmaya başladı çok heyecanlıyım
hani ameliyat iöçin çok kolay geçti,yanımda refakatçi bile yoktu,çok kolay demişsin ya beni çok rahatlatıın valla Allah razı olsun :) şu an için böyle şeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki
buarada ameliyat sürecini çok az anlatabilirmisin canım,korku oldu mu,heyecanını nasıl yendin?..birde ameliyat öncesi cessaret iğnesi diye birşey varmış heyecanı fazla olana ondan yapılıyormuş sen o iğneden oldun mu yoksa hiççç gerek kalmadı mı? :)
ya sanırım bayılanlar acıdan değil içleri çekilip bayılıyorlar. hani kan tutması gibi bişey bu. canın acımıyo tampon çıkarken ama zaten canın burnunda olduğu için:) için bir hoş oluyor.
bu arada masaj yapan arkadaşlar günde kaç kez, kaçar dakika yapıyorsunuz masajları? veli bey bişey demedi o konuyla ilgili ben de sormayı unutmuşum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?