- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.601
ekeldim seni cnm
turkuazsu bugün ameliyat oldu.. bakalım nasıl olucak onun burnu.. inş iyi geçmiştir ameliyatı
glorias senınle konusmak ıstıyorum sormak ıstedıgım seyler var nasıl yazısabılırız msj atıyorum gondermıyor msnın var mı??
cnm 10 dk sonra sana özelden msj atabilirim.çünkü 1 msj gönderdim 2. 10 dkka sonra dio.msnimi veririm.konuşuruz.
glorias ekledım cnm senı ama cevrım dısısın galıba
canım onlinenım şu an ama sen yoksun yanlış mı ekledin yoksa.bi dha kontrol et istersen.
senın yazdıgının aynısını yazdım cnm kabul etmedınmı acaba ıstersen tekrar msj at
cnm adres doğru onlinenımda nasıl oluyo anlamadım.yoksun sen iice bi kontrol etsene
kontrol ettim cnm senın yazdıgının aynısını yazdım ama cevrım dısısın anlamadım valla off sansızlık
cnm sen yaz o zamn adresi ben ekliim seni
ya kızlar aradım ama gene randevu alamadım offff tel no bıraktım biz seni arıcaz sımdı doktor burda deıl dedıler ama dönüş olmadı
Te$ekkür ederimm...
Bu arada ben neden fotoğraflarını göremiorum? (estetikle ilgili wardı di mi, yanlı$ hatırlamıyorum :26: )
ya kızlar aradım ama gene randevu alamadım offff tel no bıraktım biz seni arıcaz sımdı doktor burda deıl dedıler ama dönüş olmadı
eeee nasıl alıcam pekiiii???enteresann bide veli beyde deılkii yogun dıcem necdet ucardan alıcaktımhep öyle oluyor zaten...
veli beyden mı alamadın randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?