Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

valla canım ben bıraz para bırıktırıp barış cakıra yaptırmayı dusunuyorum cunku bunun gerı donusu yok memnun olmıcaksam ilerde ozmn benım ıcın bır anlamı olmıcak hep mutsuz olucam suankı gıbı ben ii görünmek mutlu olmak ıcın yaptırıyorum olmıcaksam ne anlamı olucakkı üffff bu kararsızlık öldürcek beni yaa ama bıyandanda dıorumkı herkesın burrunu aynı değilki belkı bızımkı daha ii olur ne bılım yaa

benim aklımda da emre ilhan, barış çakır ve veli aslan vardı açıkçası. maddiyat evet önemliydi ama bi sene daha bekleyip barış beye yada veli beye olmayı da düşündüm. araştırdıkça emre bey ve barış beyin yaptığı kötü burunlar da olduğunu gördüm( genel olarak çok güzel ama birkaç kötü burun da var aralarda) ama veli beyin yaptığı kötü hiçbir burun görmedim ve veli beyden emin olmama neden olan en büyük neden de buydu.

ben de işte diyorum şans işi aslında,, ama veli bey de iyi bir doktor yanii.. hem fiyatına bakarak konuşucaksak,, veli bey eskiden ankarada çalışıomuş ve orda fiyatları bayaa yüksekmiş onun da.. burası hastaneye bağlı olduğu için fiyatlar düşükmüş.. zaten maillerde de belirtiolar onu.. valla ben hala veli bey diyorum ama belli olmaz eylüle kadar fikrim değişebilir:)

doğru söylüyosun eksi.. şans işi bu,, ayrıca ben de veli beyin yaptığı tüm burunları beğendim.. bazı endişelerim var tabi ama çok fazla mükemmelliyetçi biri değilim.. çok abuk sabuk bir burun olmadığı sürece ortalığı ayağa kaldırmam herhalde sen foto kymicak mısın canım,, sennkini de görsek iyi olurdu,, böylece karar vermemiz kolaylaşıyor..

yok cnm öyle şikayetlerim olmadı hiç..seninki bahar yorgunluğuda olabilir...malum mevsim geçişi..çarşamba gidersen iyi olur ben niyetliyim ama bir aksilik çıkmasa...masaj önemli gerçekten..şişlik ve ödeme de iyi geliyor..ama bende şişlik kalmadı gibi..iki kaş aramdaki kemik niye düzleşti anlamıyorum..annemde söylüyor bunu oda farketmiş yani ben boş yere kuruntu yapmıyorum..çarşamba gelirsen öğlen biri geçerken falan orda olurum..bende de aksilik çıkmasa tabi..

Arkadaşlar karar verirken iki faktör önemli bence birincisi ne kadar mükemmel bir burun istiyorsunuz ( ki ben mükemmele yaklaştıkça biraz doğallıktan da uzaklaştığını düşünenlerdenim) ikincisi ise burnunuzun şu anki halinin ne kadar rahatsız edici olduğu. açıkçası ben de ekonomik olarak değerlendirip biraz resimlere de baktıktan sonra veli beyi tercih ettim çünkü hem doğal dursun istiyordum hem de eski halinden kötü duramayacağı kanısındaydım. ama mesela bazı arkadaşların burunlarının orjinal halleri de çok kötü değil yani belki bende olsaydı hiç de bu zahmete girmezdim diye düşündüğüm arkadaşlar var burada. e şimdi onlar haliyle hata payı daha düşük olan burunlar istiyorlardır. ama eminim veli beye yaptırırsanız eskisinden kötü olamaz. sadece istediğiniz kadar mükemmel olamayabilir. bu da aslında biraz kısmet işi. ben adı sanı olan parası da ateş pahası nice doktorlara ameliyat olan hastalar gördüm açıkçası yeni burnum hepsine takar:) he benim kendimde bulduğum kusurlar yok mu tabiiki var ama herkes bu çok dikkat edince farkedilen kusurların burnumu doğal gösterdiğini söylüyor. karar verecek arkadaşlar bunları göz önünde bulundursun bence...

bence ilgiyi takma derim..yeterki burnun istediğin gibi olsun ..benim burnum ilkten alçıdan böyle çıksaydı belkide bu haliyle kabullenecektim..günden güne değişiyor olması olumsuz yönde endişelendiriyor..benim sana diyeceğim eğer maddi durumun müsaitse barış çakır emre ilhan yada zühtü demir var ankaradaymış ama istanbulada hafta sonu geliyormuş sanırım..düşünebilirsin..açıkcası benim maddi durumum emre beye olacak durumdaydım ama ben genç diye takıntı yaptım..veli bey daha tecrübelidir diye gördüm..zaten irisenin yasenin laroft vs burunlarını gördükten sonra neden daha fazla ödeyeyimki diye düünüyor insan..ama şu da var burnun eski halinden kötü asla olmayacak..ama ilgi alaka bekliyorsan bir sorun çıktığında en azından diğer doktorlara sıkıntını rahat iletirsin...karar senin.

kızlar valla ben ilk 15 gün falan çok halsizdim. acı sancı falan yoktu ama narkoz kimi zaman böyle de etki bırakabilyormuş. hatta sizde oldumu bilmem ama 20 gün boyunca ne doğru düzgün tvye bakabildim ne cpye nede işe başlayınca evrak doldurabildim sürekli gözlerim yanıyo ve şıpır şıpır akıyodu. bu narkoz denen meret herkezde farklı etki bırakıyo sanırım...

açıklaman için çok saol canım,, şuanki halini bile bu zamana dek ben sorun etmiyordum kendimle barışığımdır.. ama şuan taktım ya kafayı,, bundan iyi olsun ben mutlu olurum :) daha fazla para da verebilirim biraz daha beklersem çalışmaya başlayacağım için sıkıntı oolmaz.. ama başka doktora yaptırsam da problem çıkabilir sonuçta şansıma.. veli bey ortalama ve üstü burunlar yapıyorsa eğer benim için kafidir. bi de biraz doğal istiyorum açıkçası..

suan emrebey ve barış beyın yaptıgı burunlara bakıyorum super yaa cok begendım

suan emrebey ve barış beyın yaptıgı burunlara bakıyorum super yaa cok begendım

ben 18inde kontrole gidicem barış bye.ameliyat olmadn önce emre beylede görüştüm ama orda yaptığı burunları görünce barış çakır dedim kesinlikle.iikide barışa olmuşum benim canımı hiç yakmadı vede istediğim gibi bi burun yaptı.ellerin sağlık.sende git 2 siylede görüş kendi kararını ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…