Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ama bunu doktoruna iletmen gerekıyor gerekırse2.mudahaleyı yapsın madem kalkıktı indi söyle duzeltsın.sonucta sen o amelıyatı mutlu olmak ıcın yaptırıyorsun sımdıden uzuleceksen ne anlamı kaldı yaptırmanın kontrolune gıdınce soyle velıbeye neden boyle oldu dıye

arkadaslar velı beye amelıyat olupta memnun olmayanlar varsa lutfen soylesın bızımle paylasın sorunlarınızı bı cok kısı karar verdı velı beye bende olmak uzere memnun degılsenız bızde yaptırmayalım

canım ben memnunum hemde çok barış çakıra oldum.5500 lira

barış çakırı bende cok duydum canım gercekten amelıyalarında cok basarılıymıs takıp ettım ama fıyat benım durumuma göre cok yuksek okadar veremem ama cok ısterdım ona yaptırmak.cok merak edıyorum burnunun nasıl oldugunu resımlerın yokmu ben kımsenın resmını göremıyorum neden

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. masajı çok önemsiyor veli bey. var demek bi bildiği şekil vermede çok etkili:) ben de ya çarşamba ya perşembe gidicem işte sonra da evime dönücem artık. biletime göre dönüş günümde son kez bi uğrayacağım. çarşamba olursa bakınırım sana:)
bu arada ameliyat sonrası (10 küsur gün sonrası falan ama) çabuk yorulma, en ufak şeyden canının yanması gibi rahatsızlıkların oldu mu? ben bikaç gündür çok çekiyorum bu şikayetlerden:/

bak canım soyle yapsın tekrardan alan demıssın ne yazıkkı velı beye amelıyat olursan bole bır sansın yok tabıkı burnun gercekten korkunc gozukmuyorsa...farkındaysan bogazıcının fıyatları pıyasaya gore çok ucuz dolayısıya bırtakım dezavantajları var bunun..ben mesela burnumdan menun degılm tam olarak uzerınde bır cıkıntısı var ve yamauk duro bu çıkıbtıdan dolayı velı beye soyledıgımde kusur arıyorsun dedı benım menun olup olmamamın bır onemı yok...burnunuzun problemlı olup olmaıdıgna doktor karar verıor ve orta dırek hafıf kusurlu bır burun da daha ne ıstyrsun o kadar ksusr kadı kızında da olur havasında karsılanıyor...o yuzden eger sende benım gıbı idealıst ve mukemmelıyecıysen amelıyat sonrası işte bu aradıdıgım bu dıyene kadar ılgı alaka beklıorsan ve her sekılde kendını haklı hısstemek ıstıyorsan asla velı beyı ve boğazıcını tercıh etme..eger ekeonmık durumn musaıtse baska bır doktor dusun..belkı ıkı uc kat para verıceksın ama sunu bılceksın kı o burun tam ıstedıgın hala gelene kadar doktorun karsında el pence ddıvan duracak senı mutlu edene kadar ugrasacak..bu açık ve net bır durumdur....ve sana tavsıyem eger acelen yoksa bekle ıkı katı paran oldugunda gıt paşa paşa amelıyatını ol..

Çok te$ekkür ederim...
Dilerim kolay geçer senin de, $ans dilemekten ba$ka bi$ii diyemiorum :80:​

valla canım ben gercekten bısey oldugunda en guzelı olsun ısterım etrafımdakı herkes benı cok begenıyor cok guzel bır kız oldugumu soyluyorlar benım ıcınde sadece yuzumde begenmedıgım burnum sımdı yaptırıcam ama kötü olursa guzellıgımde gıdıcek dıye korkuyorum annem yaptırmamı ıstemıyor nezmn onu dınlemesem bıseyler kötü oluyor benım bır huyum var aklıma cok takarım pekı onerebılıcegınız bıe doktor varmı ben barıs cakıra olmak ıstıyorum ama onun fıyatlarıda 5.6 mılyarmıs okadar gucum yokkı kararsız kaldım napcam bılmıyorum

resimleri gün gün ekledim yorumlarınızı bekliyorum kızlar!!!!

redgat daha 1 hafta kadar olmuş ama şimdiden güzel görünüyor.. umarım istediğin gibi olur

amanınnn, yarın ameliyat oluyorsunn resmennn:):) ben de heycanlıyım valla.. yarın okulum ve stajım olmasa seni görmeye gelicektim çok merak ediyorum:)

valla cnm bende durumlar karsık bakarsın anıden olmuşum ama önce bi detaylı görüşmek istiyorum

randevu alabildin mi canım?

tabıkı kararı sen verecksın ama bahsettıgmz doktorların fıyatları bu aralıkta genelde..emre beye yada barış beye olmanı onerırm ben her ıkısıyle de yuyuze gorustum ve ıkısıde bırbırınde basarılı...ekonomıye bakıor olay yanı benım acelem vardı parayı bırıktıremedım son ada velı beye oldum ama eger senın acelen yoksa parayı temın etmeye calıs atyrm bır yıl erteleyebılrısın falan fılan ama ben esksınden guzel olsun mutlu olurum dıorsan beklme ol velı bye..cunku velı beyın yaptıgı burun da emın ol eskısınden guzel olacak hatta belkı çok menun olacaksın bılınmez ama eger garıntı ıstıyorsan kesınlıkle dusunme derım..

ne olursa olsun şu anki halinden kötü olmaz merak etme canım. güzelliğin bozulmaz yani ama sevdalinka87 nin söylediklerine de aynen katılıyorum, mükemmeliyetçi birine göre değil veli bey şimdi 2.250 verebiliyorsan bikaç sene daha bekleyip başka bi doktora da yaptırabilirsin tabi. ama veli beyin yaptığı mükemmel burunları da göz önünde bulundur:) mesela irise, ebruli, laracroft ve ismini hatırlayamadığım bikaç kişinin daha burunlarını mükemmel yapmış. ama dediğim gibi ne olursa olsun şu anki halinden daha güzel olacak:)

ırmak ben de seni çok iyi anlıyorum.. bu kararszlık çok kötü bişey.. valla veli beye karar verdim ben.. ama acaba biraz bekleyip para biriktirip emre ilhana veya barış çakıra mı olsam diye de düşnüüyorum.. onların yaptığı burunlar da çook güzel.. sonrasında pişman olmaktan korkuyorum veli beye yaptırınca ya beğenmezsem ve sonrasında ilgilenmezse benimle de diye düşünüyorum.. ama onun haricinde de açıkçası yaptığı burunları beğendm veli beyin. tek korkum ilgi eksikliği.. ben biraz da şımarık biriyim heralde ilgi göremeyince sinirlenirim hemen

ya bıse sölicem boğaziçi sitesıne gırdıgımde bı suru doktor gordum ben onlarda yapıyorlarmıs ercan demırayda ii dıyorlar ama onların amelıyatları nasıl acaba bayan bı doktor gormustum

canım sen ameliyat olmuş muydun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…