- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.541
ilk 3 ay çok memnundum sonra burnumun üst tarafı çok inceldi ve dümdüz oldu ortadan başka bir ayırım var sanki..kavis vardı burnumda baya güzeldi..kalkıklığıda indi ona üzüldüm..ama şimdi tek derdim kaş aramdaki düzleşme
merhaba cnm sen nerde oldun goruntusunden memnunmusun fiyat benım ıcın cok onemlı nekadardı?
canım sen ameliyatı hemen olmicaktın dimi? şuan sadece görüşmeye gideceksin sanırım?
canım ben memnunum hemde çok barış çakıra oldum.5500 lira
cnm çarşamba düşünüyorum çünkü yarında başka bir hastanede randevum var başka sorunumdan..bugün gitcektim hasta oldum karnım fena ağrıdı kaldım öyle..inşallah masajla düzelir burnum çok üzülüyorum ..çok sevmiştim burnumu çünkü..çarşamba öğle sırası bir gibi orda olurum sanırım bir aksilik çıkmasa o güne..sen ne zaman gideceksin..
inşallah canım benımde iyi olur hersey bilgiler verdgın ıcın tskr ederım inan rahatlıyorum bunları duyunca
kaçta oradaydın?:) ben de kontrole gittim bugün bir sürü kişi vardı görüşmeye gelen.
ama bunu doktoruna iletmen gerekıyor gerekırse2.mudahaleyı yapsın madem kalkıktı indi söyle duzeltsın.sonucta sen o amelıyatı mutlu olmak ıcın yaptırıyorsun sımdıden uzuleceksen ne anlamı kaldı yaptırmanın kontrolune gıdınce soyle velıbeye neden boyle oldu dıye
hayırlı olsun canım :) çok az kaldı 23 üne..o heyecanı bilirim..1 hafta kala insanın içine heyecan giriveriyor :) ama inan ameliyata 1 gün kala o heyecanın derecesi çok çoooookkkk daha fazla artıyorbenim ameliyatım yarın ve şuan nasıl heyecanlıyım bir bilsen :)
hadi hayırlısı bakaliım inş. hersey cok guzel olur
Çok te$ekkür ederim...
Dilerim kolay geçer senin de, $ans dilemekten ba$ka bi$ii diyemiorum :80:
bak canım soyle yapsın tekrardan alan demıssın ne yazıkkı velı beye amelıyat olursan bole bır sansın yok tabıkı burnun gercekten korkunc gozukmuyorsa...farkındaysan bogazıcının fıyatları pıyasaya gore çok ucuz dolayısıya bırtakım dezavantajları var bunun..ben mesela burnumdan menun degılm tam olarak uzerınde bır cıkıntısı var ve yamauk duro bu çıkıbtıdan dolayı velı beye soyledıgımde kusur arıyorsun dedı benım menun olup olmamamın bır onemı yok...burnunuzun problemlı olup olmaıdıgna doktor karar verıor ve orta dırek hafıf kusurlu bır burun da daha ne ıstyrsun o kadar ksusr kadı kızında da olur havasında karsılanıyor...o yuzden eger sende benım gıbı idealıst ve mukemmelıyecıysen amelıyat sonrası işte bu aradıdıgım bu dıyene kadar ılgı alaka beklıorsan ve her sekılde kendını haklı hısstemek ıstıyorsan asla velı beyı ve boğazıcını tercıh etme..eger ekeonmık durumn musaıtse baska bır doktor dusun..belkı ıkı uc kat para verıceksın ama sunu bılceksın kı o burun tam ıstedıgın hala gelene kadar doktorun karsında el pence ddıvan duracak senı mutlu edene kadar ugrasacak..bu açık ve net bır durumdur....ve sana tavsıyem eger acelen yoksa bekle ıkı katı paran oldugunda gıt paşa paşa amelıyatını ol..
resimleri gün gün ekledim yorumlarınızı bekliyorum kızlar!!!!
hayırlı olsun canım :) çok az kaldı 23 üne..o heyecanı bilirim..1 hafta kala insanın içine heyecan giriveriyor :) ama inan ameliyata 1 gün kala o heyecanın derecesi çok çoooookkkk daha fazla artıyorbenim ameliyatım yarın ve şuan nasıl heyecanlıyım bir bilsen :)
valla cnm bende durumlar karsık bakarsın anıden olmuşum ama önce bi detaylı görüşmek istiyorum
cnm bende veli beye oldum 4.5 ay kadar oluyor işte..ilk zamanlar çok memnundum ama sonraları değişti biraz pek memnun değilim bu aralar bakabilirsin resimlerime ekledim seni demin.
valla canım ben gercekten bısey oldugunda en guzelı olsun ısterım etrafımdakı herkes benı cok begenıyor cok guzel bır kız oldugumu soyluyorlar benım ıcınde sadece yuzumde begenmedıgım burnum sımdı yaptırıcam ama kötü olursa guzellıgımde gıdıcek dıye korkuyorum annem yaptırmamı ıstemıyor nezmn onu dınlemesem bıseyler kötü oluyor benım bır huyum var aklıma cok takarım pekı onerebılıcegınız bıe doktor varmı ben barıs cakıra olmak ıstıyorum ama onun fıyatlarıda 5.6 mılyarmıs okadar gucum yokkı kararsız kaldım napcam bılmıyorum
valla canım ben gercekten bısey oldugunda en guzelı olsun ısterım etrafımdakı herkes benı cok begenıyor cok guzel bır kız oldugumu soyluyorlar benım ıcınde sadece yuzumde begenmedıgım burnum sımdı yaptırıcam ama kötü olursa guzellıgımde gıdıcek dıye korkuyorum annem yaptırmamı ıstemıyor nezmn onu dınlemesem bıseyler kötü oluyor benım bır huyum var aklıma cok takarım pekı onerebılıcegınız bıe doktor varmı ben barıs cakıra olmak ıstıyorum ama onun fıyatlarıda 5.6 mılyarmıs okadar gucum yokkı kararsız kaldım napcam bılmıyorum
tabıkı kararı sen verecksın ama bahsettıgmz doktorların fıyatları bu aralıkta genelde..emre beye yada barış beye olmanı onerırm ben her ıkısıyle de yuyuze gorustum ve ıkısıde bırbırınde basarılı...ekonomıye bakıor olay yanı benım acelem vardı parayı bırıktıremedım son ada velı beye oldum ama eger senın acelen yoksa parayı temın etmeye calıs atyrm bır yıl erteleyebılrısın falan fılan ama ben esksınden guzel olsun mutlu olurum dıorsan beklme ol velı bye..cunku velı beyın yaptıgı burun da emın ol eskısınden guzel olacak hatta belkı çok menun olacaksın bılınmez ama eger garıntı ıstıyorsan kesınlıkle dusunme derım..
ne olursa olsun şu anki halinden kötü olmaz merak etme canım. güzelliğin bozulmaz yani ama sevdalinka87 nin söylediklerine de aynen katılıyorum, mükemmeliyetçi birine göre değil veli bey şimdi 2.250 verebiliyorsan bikaç sene daha bekleyip başka bi doktora da yaptırabilirsin tabi. ama veli beyin yaptığı mükemmel burunları da göz önünde bulundur:) mesela irise, ebruli, laracroft ve ismini hatırlayamadığım bikaç kişinin daha burunlarını mükemmel yapmış. ama dediğim gibi ne olursa olsun şu anki halinden daha güzel olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?