- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.641
evet cnm ilk kez gıdıcemsen ilk kezmi gideceksin muayeneyemi
Bende yoğunluk devam hala düşünüyorum araştırıyorum.Sergimiz bitti şimdi başka etkinlikler var ama geleceğim pendiğe
evet cnm ilk kez gıdıcem
cnm o zaman direk git hastaneye..öyle konuşmaz doktorlar veli beye mi gitvektin yoksa nejdet beyemi önce ara orda olup olmadıklarını sor sonra git..herkes geliyor öyle konuşup gidiyor yani..
giderim gitmesınedee ya doktor orda yoksa boşuna gitmiş olurum
cnm yok resim koymadım ben.
yarın arıcam doktorun nosunu alıcam bende cnmmdoktor orda olmuyor bazen ankarada bazen yurt dısında oluyor o nedenle bısey dıyememışlerdır.bence doktorun telfonunu al oyle ara kendısını..ben cepten ulaştım bır ıkı kez, kendısıne..zaten doktor ordaysa yada gelıcekse hemen gel dıyorlar.ben kontrole o sekılde gıttım arıyordum ordamı dıye ordaysa gıdıyordum cunku yogun oluyor doktorlar genelde
reklam konusuna gelince sadece fikir alıyorsun sana kimse doktor dayatmıyor.Doktorla konustuğunda sana verdiği güven olmadan kimse neşter altına yatmaz zaten ...
merhaba redgat amelıyattan sonra atelı cıkarttıkları zaman canın cok acıdımı en korkutgum sey tampon cıkınca acıyıp acımadıgı cok korkuyorum sen kurtuldun cok gecmıs olsun morarma falan oldumu cok
kızlar bugün gştecektim hastaneye ne olur ne olmaz bir arayım dedim hastaneyi..veli bey başka bir hastaneye ameliyata gidiyormuş..yarın içinde birşey demediler..offf sıkıldım baya..veli beyin telefonunu almadım böyle oluyor..tamda giyinmiştim geri döndüm yaa.
ben de tam çıkıyordum iyi ki okumuşum :) yarın istanbulda son günüm gitmek zorundayım artık yarın mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?