Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende yoğunluk devam hala düşünüyorum araştırıyorum.Sergimiz bitti şimdi başka etkinlikler var ama geleceğim pendiğe

teşekkür ederim..bende işte yarın beşiktaşa gitmeyi düşünüyorum kontole..resimlerime bakarsan iki göz arasında düzleşme var birkaç resimde belli oluyor..ondan moralim bozuk baya..gelin tabi beklerim..telimi ben yazayım size tekrar özelden

cnm o zaman direk git hastaneye..öyle konuşmaz doktorlar veli beye mi gitvektin yoksa nejdet beyemi önce ara orda olup olmadıklarını sor sonra git..herkes geliyor öyle konuşup gidiyor yani..

anladım cnmm bende belkı randevu sistemıyle çalışıodur o yuzden arayıp randevu alim öle gidim dıyodumm

giderim gitmesınedee ya doktor orda yoksa boşuna gitmiş olurum

doktor orda olmuyor bazen ankarada bazen yurt dısında oluyor o nedenle bısey dıyememışlerdır.bence doktorun telfonunu al oyle ara kendısını..ben cepten ulaştım bır ıkı kez, kendısıne..zaten doktor ordaysa yada gelıcekse hemen gel dıyorlar.ben kontrole o sekılde gıttım arıyordum ordamı dıye ordaysa gıdıyordum cunku yogun oluyor doktorlar genelde

yarın arıcam doktorun nosunu alıcam bende cnmm

Öncelikle kadınlar kulubune v burada paylaşımda bulunan Dr. Veli Aslan hastalarına çok teşekkür ederim. Doktor arama süreci aklımdakı olumlu olumsuz tüm sorunların cevaplarını burda buldum .2 mayısta Veli bey ameliyatımı gerçekleştirdi. Ne morarma nede sşişlik yalşadım 15 günlük burnumdan çok memnunum bıraş şiş onden bakıldığında sabır gerektıren bır süreç geçeceğini biliyorum.İyi ki Veli beyde oldum hiç pişman değilim ,paylaşıyorum çünkü biraz da olsa cesaretlendiriyor.
Tekrar teşekkürler.

reklam konusuna gelince sadece fikir alıyorsun sana kimse doktor dayatmıyor.Doktorla konustuğunda sana verdiği güven olmadan kimse neşter altına yatmaz zaten ...

reklam konusuna gelince sadece fikir alıyorsun sana kimse doktor dayatmıyor.Doktorla konustuğunda sana verdiği güven olmadan kimse neşter altına yatmaz zaten ...

geçmiş olsun canım...resimlerini ekle de bakalım o zaman nasıl olmuş:)) sana davet gönderiyorum, sen de benim resimlerimi takip edebilirsin

merhaba redgat amelıyattan sonra atelı cıkarttıkları zaman canın cok acıdımı en korkutgum sey tampon cıkınca acıyıp acımadıgı cok korkuyorum sen kurtuldun cok gecmıs olsun morarma falan oldumu cok

tampon hiiiççç acımıyor gıdıklanıyor biraz burnunun içi o kadar...ben de korkudan dr.un göbeğini sıkmıştım ama korkmana gerek yok sabit dur sakin ol, kolayca çıkıyor....tek tavsiyem tampon çıktıktan sonra dr pamukla temizliyor biraz, o pamukları uzun süre bekletme burnuna yapışabilir...(yapışsa da bepanthene ve kulak çöpüyle temizlersin gerçi)

atelimin çıkması daha kolaydı zaten...ben evde otururken akşama kadar burnumla uğraşıyodum tabi sıkıntıdan...alçının üzerindeki bantları falan yavaş yavaş söküyodum, en son dayanamadım 8. gün dr.a alçıyı alalım dedim. O da bakiim dedi altından tuttu hafifçe kaldırdı-bu kadar! bilseydim evde kendim sökerdim

morarma oldu ama maksimum morarmış hali 1-2 gün kalıyor sonra çok hızlı iyileşiyor,morarma hiç önemli değil...acı yok önemli olan bu

kızlar bugün gştecektim hastaneye ne olur ne olmaz bir arayım dedim hastaneyi..veli bey başka bir hastaneye ameliyata gidiyormuş..yarın içinde birşey demediler..offf sıkıldım baya..veli beyin telefonunu almadım böyle oluyor..tamda giyinmiştim geri döndüm yaa.

ben de tam çıkıyordum iyi ki okumuşum :) yarın istanbulda son günüm gitmek zorundayım artık yarın mutlaka.

cilt bakım ürünlerini ne zaman kullanmaya başlayabiliyoruz peki her gittiğimde birsürü şey oluyor aklımda ama unutup soramadan dönüyorum hastaneden :) yüzüm deli gibi yağlandı doğal olarak. kaçıncı günden sonra sorun olmaz tonik falan kullanmam burnumun üzerine mesela? soran var mı veli beye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…