Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şimdi nerde kalıyorsunki cnm..aslında cumayı beklesen iyiydi yarında olmayabilir çünkü..sende veli beyin telefonu varmı ben alamadım bir türlü

bi arkadaşımda kalıyorum canım 2 haftadır mecidiyeköyde. ama sınavlarım başlayacak o yüzden dönmem lazım denizliye. henüz yok numarası ama yarın ulaşamazsam kendisine isteyeceğim çünkü şehir dışından geliyorum dediğimde bi sorun olursa ara demişti. verirler herhalde numarasını.

bende bir anönce gitmek istiyorum burnumdaki düzlük canımı sıkıyor her an..yarında 19 mayıs işimde var evde halı yıka vs.eşim yarın evde..aslında yarın olsa gelirdim ama işte iş.hastanedekilerden pek doğru bilgi alamıyorum..dediklerinin tersi çıkıyor hep..veli beyin telefonunu almamam büyük hata oldu.

sağol cnm yaa bunları duyduktan sonra cok rahatlıyorum benım en buyuk korkum amelıyat sonrası cekıcegım acı tampon cıkartılırken bakalım bilgiler için tskrler

şimdi nerde kalıyorsunki cnm..aslında cumayı beklesen iyiydi yarında olmayabilir çünkü..sende veli beyin telefonu varmı ben alamadım bir türlü
sorma neferalem bende bugun bi uyandım saat 12:30 ve 1 de dersim vardı yataktan nası kalktım okula nası yetiştim bende bilmiyorum ve gene arayamadım allahtan cuma okullar tatıl belkı 19 mayıs die doktor yoktur ama kesın cuma orda olur ben yarın gene ararım artık bi an önce gitmek istıyorum yaaa offffffffffff

denizlidemi okuyosun cnm yaa

ne kadar güzel anlatmışsın agzına sağlık

burnumun cevresı kaşlarımın arası agrıyodu dokunamıyodum..bugun bı kalktım hıc agrı kalmamış ne guzel bı duygu burnuma dokunabılıyorumm oleyy
sadece kaşlarımı yukarı aşağı hareket ettıremıyorum tam olarak burnum sızlıyor
demekkı bı sabah bı kalkıcam şiş tarafımda ınmış olucak,bu burun amelıyatı suprızlerle dolu galıba
ne olur kötu suprız olmasın, bı sabah kalktıgımda burnum aşağı bakmasında :84::84:

suan hala agrıların devam edıyormu?? ben normalde inanılmaz korkagın tekiyim...unıv.de bi arkadasım vardı ve bakire deıldı herkesın tabı bakış açısı farklı olabılıo neyse onu tartişmimde ve kist oluşmuş bigun okulun bahcesındeyım dedıkı benmle kadın doguma gelırmısın bende tamam dedım..neyse gıttık hemsire sordu bakıremısın dıe buda gayet rahat olarak hayır dedı o zaman alttan muayene edelım dedı neyse girdik içeri..arkadasımda hiç alttan muayene olmamaış o koltuga oturdu ben o kadar kötü oldumdı anlatamam...sonra ultrasonla muayeneye basladı ve ondan sonrasını hatırlamıyorum ben bayılmışım yani o kadar cesaretsız ve korkagın tekiyim bide ilk defa alttan muayeneyı görunce fenalık gecırdım hatta doktor bile cok şaşırmıştı sen ilerde amel. falan olsan yada ne bilim cocuk falan nası dogurcan yapamazsın demişti ....aslında cok korkuyorum ama burdaki yorumları gördukceee ve olan arkadaslarımı bızaat gözumle gördukce cesaretleniyorum hyrılısı olur inş.:18::18::18:

amelıyat bu agrı sızı tabı olucak herseyın bı bedelı var ılk bıkaç gunu atlattınmı herşey hızla gelısıyor,dıger amelıyatlara nazaran agrısı çok hafıf kalır korkma bence ne hastalıklar var hayatta buda bişemı yegenn

öle cnmm haklısında işte korkagım napim elimde değillll:) ama ii şeler düşündümmü korku hiç aklıma gelmıo ama amel. günümü almış olsaydım ve dıyelım amel. gunum die düşünüyorumm amaaannn allahhımmmm korkular sarıo dört bir yanımı herseyın hayırlısı yaaa

kızlar haftasonu randevu alabiliyor musun? ben henuz muayeneye gidemedim ve haftaiçi gitmem biraz zor. haziran ortası gibi ameliyat olmak istiyorum ama bu gidişle gün alamıyacağım buarada turkuazsu nun bugündü sanırım ameliyatı değil mi? inşallah iyi geçmiştir...

cnm bende gidicem inş. en kısa zamandaa aradımda alamadım randevu... zaten randevu olayı yokmuş hastaneyi arıcakmışız doktor ordaysaa hastaneye gidip görüşcekmişizzz

pazar günü randevu alınmıyor diye biliyorum ben ama sen yine de dene istersen şansını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…