- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.661
ben de tam çıkıyordum iyi ki okumuşum :) yarın istanbulda son günüm gitmek zorundayım artık yarın mutlaka.
şimdi nerde kalıyorsunki cnm..aslında cumayı beklesen iyiydi yarında olmayabilir çünkü..sende veli beyin telefonu varmı ben alamadım bir türlü
bi arkadaşımda kalıyorum canım 2 haftadır mecidiyeköyde. ama sınavlarım başlayacak o yüzden dönmem lazım denizliye. henüz yok numarası ama yarın ulaşamazsam kendisine isteyeceğim çünkü şehir dışından geliyorum dediğimde bi sorun olursa ara demişti. verirler herhalde numarasını.
tampon hiiiççç acımıyor gıdıklanıyor biraz burnunun içi o kadar...ben de korkudan dr.un göbeğini sıkmıştımama korkmana gerek yok sabit dur sakin ol, kolayca çıkıyor....tek tavsiyem tampon çıktıktan sonra dr pamukla temizliyor biraz, o pamukları uzun süre bekletme burnuna yapışabilir...(yapışsa da bepanthene ve kulak çöpüyle temizlersin gerçi)
atelimin çıkması daha kolaydı zaten...ben evde otururken akşama kadar burnumla uğraşıyodum tabi sıkıntıdan...alçının üzerindeki bantları falan yavaş yavaş söküyodum, en son dayanamadım 8. gün dr.a alçıyı alalım dedim. O da bakiim dedi altından tuttu hafifçe kaldırdı-bu kadar! bilseydim evde kendim sökerdim
morarma oldu ama maksimum morarmış hali 1-2 gün kalıyor sonra çok hızlı iyileşiyor,morarma hiç önemli değil...acı yok önemli olan bu
sorma neferalem bende bugun bi uyandım saat 12:30 ve 1 de dersim vardı yataktan nası kalktım okula nası yetiştim bende bilmiyorum ve gene arayamadım allahtan cuma okullar tatıl belkı 19 mayıs die doktor yoktur ama kesın cuma orda olur ben yarın gene ararım artık bi an önce gitmek istıyorum yaaaşimdi nerde kalıyorsunki cnm..aslında cumayı beklesen iyiydi yarında olmayabilir çünkü..sende veli beyin telefonu varmı ben alamadım bir türlü
denizlidemi okuyosun cnm yaabi arkadaşımda kalıyorum canım 2 haftadır mecidiyeköyde. ama sınavlarım başlayacak o yüzden dönmem lazım denizliye. henüz yok numarası ama yarın ulaşamazsam kendisine isteyeceğim çünkü şehir dışından geliyorum dediğimde bi sorun olursa ara demişti. verirler herhalde numarasını.
ne kadar güzel anlatmışsın agzına sağlıktampon hiiiççç acımıyor gıdıklanıyor biraz burnunun içi o kadar...ben de korkudan dr.un göbeğini sıkmıştımama korkmana gerek yok sabit dur sakin ol, kolayca çıkıyor....tek tavsiyem tampon çıktıktan sonra dr pamukla temizliyor biraz, o pamukları uzun süre bekletme burnuna yapışabilir...(yapışsa da bepanthene ve kulak çöpüyle temizlersin gerçi)
atelimin çıkması daha kolaydı zaten...ben evde otururken akşama kadar burnumla uğraşıyodum tabi sıkıntıdan...alçının üzerindeki bantları falan yavaş yavaş söküyodum, en son dayanamadım 8. gün dr.a alçıyı alalım dedim. O da bakiim dedi altından tuttu hafifçe kaldırdı-bu kadar! bilseydim evde kendim sökerdim
morarma oldu ama maksimum morarmış hali 1-2 gün kalıyor sonra çok hızlı iyileşiyor,morarma hiç önemli değil...acı yok önemli olan bu
suan hala agrıların devam edıyormu?? ben normalde inanılmaz korkagın tekiyim...unıv.de bi arkadasım vardı ve bakire deıldı herkesın tabı bakış açısı farklı olabılıo neyse onu tartişmimde ve kist oluşmuş bigun okulun bahcesındeyım dedıkı benmle kadın doguma gelırmısın bende tamam dedım..neyse gıttık hemsire sordu bakıremısın dıe buda gayet rahat olarak hayır dedı o zaman alttan muayene edelım dedı neyse girdik içeri..arkadasımda hiç alttan muayene olmamaış o koltuga oturdu ben o kadar kötü oldumdı anlatamam...sonra ultrasonla muayeneye basladı ve ondan sonrasını hatırlamıyorum ben bayılmışımburnumun cevresı kaşlarımın arası agrıyodu dokunamıyodum..bugun bı kalktım hıc agrı kalmamış ne guzel bı duygu burnuma dokunabılıyorumm oleyy
sadece kaşlarımı yukarı aşağı hareket ettıremıyorum tam olarak burnum sızlıyor
demekkı bı sabah bı kalkıcam şiş tarafımda ınmış olucak,bu burun amelıyatı suprızlerle dolu galıba
ne olur kötu suprız olmasın, bı sabah kalktıgımda burnum aşağı bakmasında :84::84:
öle cnmm haklısında işte korkagım napim elimde değillll:) ama ii şeler düşündümmü korku hiç aklıma gelmıoamelıyat bu agrı sızı tabı olucak herseyın bı bedelı varılk bıkaç gunu atlattınmı herşey hızla gelısıyor,dıger amelıyatlara nazaran agrısı çok hafıf kalır korkma bence ne hastalıklar var hayatta buda bişemı yegenn
cnm bende gidicem inş. en kısa zamandaa aradımda alamadım randevu... zaten randevu olayı yokmuş hastaneyi arıcakmışız doktor ordaysaa hastaneye gidip görüşcekmişizzzkızlar haftasonu randevu alabiliyor musun? ben henuz muayeneye gidemedim ve haftaiçi gitmem biraz zor. haziran ortası gibi ameliyat olmak istiyorum ama bu gidişle gün alamıyacağımbuarada turkuazsu nun bugündü sanırım ameliyatı değil mi? inşallah iyi geçmiştir...
cnm bende gidicem inş. en kısa zamandaa aradımda alamadım randevu... zaten randevu olayı yokmuş hastaneyi arıcakmışız doktor ordaysaa hastaneye gidip görüşcekmişizzz[/QUOT
doktor haftasonları hastanede oluyor mu acaba ?
valla cnm arayıp sormak lazım sende ara bir sor ben necdet uçara gdicem sen sanırım veli beyi istiyosun zaten yogun bi hastaneymişşş hastalar cok oluyormuşşş bazen doktorların semınerlerı yada yurtdısı seyahatleri olabılıomuşşşş ara yarın sor tatlımcnm bende gidicem inş. en kısa zamandaa aradımda alamadım randevu... zaten randevu olayı yokmuş hastaneyi arıcakmışız doktor ordaysaa hastaneye gidip görüşcekmişizzz[/QUOT
doktor haftasonları hastanede oluyor mu acaba ?
valla cnm arayıp sormak lazım sende ara bir sor ben necdet uçara gdicem sen sanırım veli beyi istiyosun zaten yogun bi hastaneymişşş hastalar cok oluyormuşşş bazen doktorların semınerlerı yada yurtdısı seyahatleri olabılıomuşşşş ara yarın sor tatlım
eevet yarın bi arıyayım...şaka maka ameliyat olacağız...inşallah bi aksilik olmazzz...biran önce olup kurtulsakk bizdee
denizlidemi okuyosun cnm yaa
kızlar haftasonu randevu alabiliyor musun? ben henuz muayeneye gidemedim ve haftaiçi gitmem biraz zor. haziran ortası gibi ameliyat olmak istiyorum ama bu gidişle gün alamıyacağımbuarada turkuazsu nun bugündü sanırım ameliyatı değil mi? inşallah iyi geçmiştir...
eevet yarın bi arıyayım...şaka maka ameliyat olacağız...inşallah bi aksilik olmazzz...biran önce olup kurtulsakk bizdee
hyrlısı cnmama pazar günü kimse olmuo cunkı ben gecen hafta pazar aradım öle dedıler bilgine...
bende orda okudumda ondan cnmmm:) ahh ahh ne yıllardııı ama bitti işteee:))) hangı fakultee:) evet canım ne oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?