Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende bir an önce gitmek istiyorum ya..burnum sürekli aklımda ya düzelmezse hep böyle kalırsa diye..bir çaresi vardır inşallah..:18:

kızlar benim 1 ay oldu, bu şişler ne zaman iner, ilk başta heryeri şişken burnumun güzeldi ama şimdi bazı yerlerde indi şişlikler bazı yerlerde devam ediyor, ne zaman tamamen iner, bir de göz altı morluklarım da hala var benim

daha çok erken senin cnm en az beş ay şişlik devam edebiliyor masaja devam

ya kızlar aradım ama gene randevu alamadım offff tel no bıraktım biz seni arıcaz sımdı doktor burda deıl dedıler ama dönüş olmadı
sen ara tekrar ben öyle yapıyordum:):) öyleden önce gidersen 12 den önce bi saatte genelde orda oluyor velibey ameliyatta olursa beklersin birazcık.. ama randevun yok bakmam demez:):)

herkese merhabalar.Burun estetigi icin bende arastirma icerisindeyim doktor secmek o kadar zor ki kararsizlik ve tereddutler...Veli beyden herhangi bir sikayet duyaniniz yada yasayaniniz var midir?benimde bir an once tarihi ve doktoru netlestirmem gerekecek.Onerilerinizi bekliyorum.

cnm veli bey kapalı amel. yapıo. burun yapın acık amel mı yoksa kapalıyamı uygun?? ayrıca veli beye yaptıranların hepsi memnun biraz neferalem şikayetcı ama o kadar kusur kadı kızındada olur cnm genel olarak herkes cok memnun dogal bir burun istiyorsan veli beye olabilirsin tatlım

canım sana doktor seni ne zaman göreyim demişti ya şimdi 6 ay dolunca mı gıdılcektı yoksa 5 ay bıtınce mı

Regnat merhaba seninle aynı gün ameliyat olduk. Benimde ameliyatım senin gibi çok rahat geçti. Hatırladınmı hani odana seni ziyarete gelmiştim. Yanında kimse yoktu birşeye ihtiyacın olduğunda benim refakatçime söyleyebileceğini söylemiştim. Benimde burnum çok güzel oldu. Ama şu anda şiş. Şişi indiğinde çok güzel olacağından eminim. Estetik doktorum Veli Arslana ve Kulak Burun Boğaz Doktorum Yavuz Beye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten istediğim gibi bir burnum oldu.

Gül ablacım merhaba ben seni bulamadım ama neyse ki sen beni buldun:) valla tek başıma sıkılmıştım odada iyi ki geldiniz yanıma çok saolun
sen zaten ameliyat sonrasında da çok iyi görünüyordun, morluk falan yoktu benimki gibi...şuanda nasıl çok merak ediyorum resimlerini ekle de bakayım sen de beni takip et resimlerimden ablacım. benim burnum şiş bayaa bi de sigara içiyorum ondan mı acaba...neyse sabırlı omak lazım daha 6 ay sonra inecekmiş....
kızına ve ablana çok selamlar öptüm çok

canım sana doktor seni ne zaman göreyim demişti ya şimdi 6 ay dolunca mı gıdılcektı yoksa 5 ay bıtınce mı

cnm en son öyle şu zamn gel falan bir şey demedi ben 6 ay dolmadan gitmewyecektim zaten ama bu iki kaş aramdaki düzleşmeden dolayı gitmek istiyorum belki farklı bir masaj verir de düzelir diye..bir umut.benim 4 gün sonra 5 ay olacak tam.bu gün gitmeyi düşünüyorum havadan dolayı pek keyfim de yok açıkcası ama gitmem gerek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…