- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.681
sorma neferalem bende bugun bi uyandım saat 12:30 ve 1 de dersim vardı yataktan nası kalktım okula nası yetiştim bende bilmiyorum ve gene arayamadım allahtan cuma okullar tatıl belkı 19 mayıs die doktor yoktur ama kesın cuma orda olur ben yarın gene ararım artık bi an önce gitmek istıyorum yaaaoffffffffffff
vardır vardır cnm endişelenme bu kadar...zaten haberlerin veli beye uçmuştur kuşlar saolsun...iinş. halledılir tatlımm:26:bende bir an önce gitmek istiyorum ya..burnum sürekli aklımda ya düzelmezse hep böyle kalırsa diye..bir çaresi vardır inşallah..:18:
vardır vardır cnm endişelenme bu kadar...zaten haberlerin veli beye uçmuştur kuşlar saolsun...iinş. halledılir tatlımm:26:
kızlar benim 1 ay oldu, bu şişler ne zaman iner, ilk başta heryeri şişken burnumun güzeldi ama şimdi bazı yerlerde indi şişlikler bazı yerlerde devam ediyor, ne zaman tamamen iner, bir de göz altı morluklarım da hala var benim
bende orda okudumda ondan cnmmm:) ahh ahh ne yıllardııı ama bitti işteee:))) hangı fakultee
fen edebiyat fakültesi fizik bölümü:) sen ne okudun? bir de ne zaman okudun?
yok daha görüşememişşşşşneferalem ne yaptı görüştumu doktoru ile
sen ara tekrar ben öyle yapıyordum:):) öyleden önce gidersen 12 den önce bi saatte genelde orda oluyor velibey ameliyatta olursa beklersin birazcık.. ama randevun yok bakmam demez:):)ya kızlar aradım ama gene randevu alamadım offff tel no bıraktım biz seni arıcaz sımdı doktor burda deıl dedıler ama dönüş olmadı
cnm veli bey kapalı amel. yapıo. burun yapın acık amel mı yoksa kapalıyamı uygun?? ayrıca veli beye yaptıranların hepsi memnun biraz neferalem şikayetcı ama o kadar kusur kadı kızındada olur cnm genel olarak herkes cok memnun dogal bir burun istiyorsan veli beye olabilirsin tatlımherkese merhabalar.Burun estetigi icin bende arastirma icerisindeyim doktor secmek o kadar zor ki kararsizlik ve tereddutler...Veli beyden herhangi bir sikayet duyaniniz yada yasayaniniz var midir?benimde bir an once tarihi ve doktoru netlestirmem gerekecek.Onerilerinizi bekliyorum.
kızlar bugün gştecektim hastaneye ne olur ne olmaz bir arayım dedim hastaneyi..veli bey başka bir hastaneye ameliyata gidiyormuş..yarın içinde birşey demediler..offf sıkıldım baya..veli beyin telefonunu almadım böyle oluyor..tamda giyinmiştim geri döndüm yaa.
Regnat merhaba seninle aynı gün ameliyat olduk. Benimde ameliyatım senin gibi çok rahat geçti. Hatırladınmı hani odana seni ziyarete gelmiştim. Yanında kimse yoktu birşeye ihtiyacın olduğunda benim refakatçime söyleyebileceğini söylemiştim. Benimde burnum çok güzel oldu. Ama şu anda şiş. Şişi indiğinde çok güzel olacağından eminim. Estetik doktorum Veli Arslana ve Kulak Burun Boğaz Doktorum Yavuz Beye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten istediğim gibi bir burnum oldu.
canım sana doktor seni ne zaman göreyim demişti ya şimdi 6 ay dolunca mı gıdılcektı yoksa 5 ay bıtınce mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?