- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.701
cok tesekkur ederim icime su serptin.Herkesten iyi sonuclar duysada insan hep bir kararsizlik oluyor ama pazartesi gidiyorum ben de ameliyat tarihini netlestirecegim.cnm veli bey kapalı amel. yapıo. burun yapın acık amel mı yoksa kapalıyamı uygun?? ayrıca veli beye yaptıranların hepsi memnun biraz neferalem şikayetcı ama o kadar kusur kadı kızındada olur cnm genel olarak herkes cok memnun dogal bir burun istiyorsan veli beye olabilirsin tatlım
kızlar bır sey sorucam veli beyin burun amelyat fiyatı nedir
aradım bugun gene ama malesefffff yokmuş cep nosunu verdıler
kızlar bugün gittim veli beye..görüştüm masaj verdi bir aya kadar düzelme olmazsa ufak bir operasyon yapacakmış benim dokum orda varmış doku enjekte edecekler sanırım..off inşallah düzelirde gerek kalmaz...bir bayan vardı oda ameliyat olcakmış veli beyi bekliyordu..
bugün nejdet beyi de gördüm saat iki gibi ordaydı veli beyin odasındaydı
bugün nejdet beyi de gördüm saat iki gibi ordaydı veli beyin odasındaydı
yarın arıcam ve ordaysa gidicemmm yaaaa bugun zaten işlerim vardı onları halettım neyse artık hyrlısızencenın necdet beyı kendısı aramsı lazım cunku Ankarada da çalışıyor gıdıp gelıyor
rica ederım cnm hyrlısı olur inş.cok tesekkur ederim icime su serptin.Herkesten iyi sonuclar duysada insan hep bir kararsizlik oluyor ama pazartesi gidiyorum ben de ameliyat tarihini netlestirecegim.
yarın arıcam ve ordaysa gidicemmm yaaaa bugun zaten işlerim vardı onları halettım neyse artık hyrlısı
hadi hayrlısıyla bi görüş de artık sen de mutlu sona ulaş.. sonra da darısı başıma inşyaa bir de aklıma şey geldi,, ben şimdi bi 4-5ay sonra düşünüyorum ya ameliyatı acaba o zamana kadar çok zamn gelir mi, ya da ne bileyim o zaman ameliyat olmak için bir kaç ay önceden randevu almak gerekir mi acaba?
cnm en son öyle şu zamn gel falan bir şey demedi ben 6 ay dolmadan gitmewyecektim zaten ama bu iki kaş aramdaki düzleşmeden dolayı gitmek istiyorum belki farklı bir masaj verir de düzelir diye..bir umut.benim 4 gün sonra 5 ay olacak tam.bu gün gitmeyi düşünüyorum havadan dolayı pek keyfim de yok açıkcası ama gitmem gerek..
canım fiyatlar değişebilir ben nakit ödeme yapıcam mesela bu yüzden 2 bin tl dediler ama ondan 7ay önce gittiğimde 1500 falandı düşün yani katlanan oranı...bide mesela orda amelıyat olucağın doktorun ani bi şekilde başka yere geçişi söz konusu olabilir.başka yerdede fiyatlar değişik olabilir.bende bunları düşündüğüm için hemen olim dedim işte ayın 6 sı ve 2 operasyon gecircem korku büyük yani hayırlısı bakalım
yarın arıcam ve ordaysa gidicemmm yaaaa bugun zaten işlerim vardı onları halettım neyse artık hyrlısı
ya inş operasyona gerek kalmaz bidaha,bende mı gtsem acaba burnumun ustundekı cıkıntı gıtmıor ya bıde ızden dolayı ck rahatsızım napsam acaba gıtsem mı yakın bı zamanda masaj yap burnunn ucuna bastır dedı bastrıorum ama o sıskınlk gtmıor aksıne masaj yaptkca daha kotu oluor sankı:S
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün veli beyle görüştüm,çok ilgiliydi,sayesinde burnumda geniz etimidir nedir ondan varmış anladım bu yüzden 2 kişi yapcaklar ameliyatı önce et alıncak sonra estetik.6 hazirana gün aldım ama acayip korkuyorum
hayatoımda ilk kez narkozla tanışıcam.herhan o sedyedeyken bile vazgecebilirim okadar yoğun yani.
çok ağrılı oluomu bilen varsa paylasabilirmi acaba ?
bence de git...ama telefonunu aldıysan doktoru ara öyle git..ben bugün hastaneyi aradım 12 ye kadar kontrol hastalarını alıyor veli bey dediler..bende ben uzakta oturuyorum yetişemem o saate dedim gelicem bugün beklerim ameliyattada olsa dedim ve gittim tamda ameliyata girecekti veli bey şansımdan yakaladım tam..ama 12 de ameliyatı var dediler bende ona göre çıktım evden iki gibi ordaydım..veli bey baya ilgiliydi bu sefer..telefonunu da aldım.zayıfladınmı sen dedi evet dedim böyle iyi olmuş dedi..burnumun resimlerini çekti..bir hastanın burnuda benim burnuma benziyormuş düzelmez demişelr ona göstereckmiş...veli bey bu gün çok sempatikti doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?