Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hfufu merhaba. özelden cvp yazamıyorum. ben çok memnun kalmadım. burnum çok kalkık oldu o kalkıklık da çok değişmedi. mutlu değilim. Daha önceleri insanlar fikir edinsin diye bir albüm hazırlayıp koymuştum. Kendimi çok kötü hissedince kaldırdım. artık burunla ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyorum. Dr seçerken bence doğal burun çalışabilen birilerini bulun derim.

Leona yakup avsara oldun amelytını sanırım herkes kim reklamını daha cok yapıosa o doktor daha basarılı sanıyor kimin fiyatı daha pahalıysa o daha cekıcı gelıyo ınsanlara... 12 binden baslıyo yakup beyin fiyatları. cok mu gzel burunlar yapıyo hayır sadece reklam parasını ve o güzel klınıgının kırasını karsılamak amacı heralde yoksa amelytını acıbademde yapıyo dıger doktorlar gıbı ekstra ne kullanıyoda o kadar fiyat bıcıyo =) ona estetk olabılecek gucum var oldugu halde onu tercıh etmedım iyikide etmemişim .. senin burnun cok mu kalkık oldu ? tasarım yapmamıs mıydı ? ? kac gunlk burnun sısse ıner bence

Son düzenleme:
cevabin icin tesekkurler leona. Karar vermek zor gercekten ben de ayni fikirdeyim dogal gorunmesi cok onemli. Mesela Emre Ilhanin yaptigi burunlarin hepsi birbirine benziyor ve her hastaya yakismiyor.

Cnm iki sene olacak. Artık şişlik filan kalmadı. Burnumun kalkıklığı da inmedi. Ben de sana çok katılıyorum. Kurum/Kişi kötüleme/Hakaret !Çünkü sonradan tanıştığım iki kişi ona ameliyat olmuş ve burunları doğal ve çok güzeldi. Keşke ona ameliyat olsaydım. Yapılan burun suratta sırıtmamalı. Burda dr kötülemiyoruz. Tecrübelerimizi aktarıyoruz. Başkaları memnun kalmış olabilir. Kaldı ki ben burda memnun olmadığımı belirttim. Dr. beyin bir çok hastası beni buldu hepsi şikayetçi, bunalımda. Bana özelden mesajlar gönderdiler, revizyon düşündüklerini söylediler. Memnun olmayan 5-6 kişi var bu forumda. İyi düşünmek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
dogru dıyosun cok ıyı dusunup araştırmak lazım..... burnun belkıde sana oyle kotu gelıyodur foto paylassan ? cok mu kalkık oldu burnun

Hepinize merhaba uzun zamandır girmiyordum şifremi kullanıcı adımı unutmuştum tekrar girmeye başladım sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olmaya çalışırım..
Benim 1,5 sene oldu ameliyat olalı ilk bir iki ay herkes gibi bende sıkıntı çektim ama şimdi inanılmaz mutluyum .. ofiste çalışanların buraya iyi yorum yaptıgını hiç düşünmüyorum çünkü gerek duyacaklarını hiç zannetmiyorum .. Yakup bey ameliyata girmeden önce resimlerimizi gösteriyor zaten .. kalkık istemediğinizin altını çizerek söyleseydiniz ..bile bile bu riski göze alacagını düşünmüyorum.. iyi akşamlar ..

canm amelyt oldugun gün taburcu oluo musn agrı sızı durumundanda bahset azck
merhaba lindsaylohan bu siteye yeni üye oldum ve yakup avşara ameliyat olmayı düşünüyorum. bana yardımcı olabilir misin? fotoğraflarını görmem mümkün mü?şimdiden teşekkürşer :)

lugesya çok doğru burada önemli olan fiyat değil tabiki çok iyi doktorlar vardır fakat bu sağlıklı bir ameliyat olmalıki ömür boyu yüzümüzün bir parçası tekrar olma ihtimali çok düşük olur güvenilir birinin ellerinde yapılırsa ,siz oldunuzmu resimlerinizi görebilirmiyim bende düşünüyorum

elif8989,telvintelvin,poephila,leona,ceydaglr,lindsaylohan,beyazlii,esso11 sizler arkadaşıl teklifi gönderiyorum beni ekleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…