- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Tesekkürler canım. Yeni burnun harika görünüyor. Süper olmuş nazar değmesin. Benim problemim burun ucunun büyük olması. Yakup Bey senin burun ucuna işlem yaptımı? Önceki fotolardan gördüğüm kadarıyla buna gerek yokmuş.
hfufu merhaba. özelden cvp yazamıyorum. ben çok memnun kalmadım. burnum çok kalkık oldu o kalkıklık da çok değişmedi. mutlu değilim. Daha önceleri insanlar fikir edinsin diye bir albüm hazırlayıp koymuştum. Kendimi çok kötü hissedince kaldırdım. artık burunla ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyorum. Dr seçerken bence doğal burun çalışabilen birilerini bulun derim.
Leona yakup avsara oldun amelytını sanırım herkes kim reklamını daha cok yapıosa o doktor daha basarılı sanıyor kimin fiyatı daha pahalıysa o daha cekıcı gelıyo ınsanlara... 12 binden baslıyo yakup beyin fiyatları. cok mu gzel burunlar yapıyo hayır sadece reklam parasını ve o güzel klınıgının kırasını karsılamak amacı heralde yoksa amelytını acıbademde yapıyo dıger doktorlar gıbı ekstra ne kullanıyoda o kadar fiyat bıcıyo =) ona estetk olabılecek gucum var oldugu halde onu tercıh etmedım iyikide etmemişim .. senin burnun cok mu kalkık oldu ? tasarım yapmamıs mıydı ? ? kac gunlk burnun sısse ıner bence
merhaba lindsaylohan bu siteye yeni üye oldum ve yakup avşara ameliyat olmayı düşünüyorum. bana yardımcı olabilir misin? fotoğraflarını görmem mümkün mü?şimdiden teşekkürşer :)canm amelyt oldugun gün taburcu oluo musn agrı sızı durumundanda bahset azck
en güzeli de gerçekten güvende hissediyorsun kendini.. yok böyle bir güzellik:) iyi ki doktorum yakup bey. bu konuda asla pişman değilim.. anlık düşünmeyin derim hayatboyu garantili bir operasyon geçiriyorsunuz bu çok önemli.. ucuz ama kalitesiz bir bir ameliyat değil bu. sonrasında tekrarlanması gereken revizyon gerektiren durumlarla karşılaşacağınız ucuz ameliyatları düşünün bir de.. hem maddi hem maneviçok daha ağır biryük. en güzeli hakkını werip pahalı bile gelse yakup beyi seçersiniz asla arkanıza bakmazsınız bir daha. herhangi bir sorusu olan ekleyebilir arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?