- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
bugun tam on gün oldu .. ilk 3 günü zor atlattıktan sonra artık zorluk çekmiyorum her geçen gün yüzümdeki şişlikler iniyo çok fazla bi şişlikte kalmadı zaten.. şimdi elimden ayna hiç düşmüyor :) nefes almaya da başladım bugun biraz da olsa.. her geçen gün çok daha güzel görünüyor gözüme..
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23987&attachmentid=358414 yorumlarınızı bekliyorum albümü kaldıracağım kısa bir süre sonra
Kisiden kisiye ve yapilan isleme gore degisiyor bazisinin bir hafta oluyor akintisi bazisinin 3 gun bazisinin hic,tikaniklikta haliyle burun icini temizleyemiyoruz ve ameliyattan cikmissin burnunun ici islem gormus normal bunlar hatta hic sikayet edilecek gibide degil tamponlulari dusunursekk,ateli cikarinca yakup bey dediki cek bakalim bir kerelik soyle nefesini iceri ayyy normalde kapali olan sol burun deliginden hava girisini hissetmek ne hostu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?