- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ben gecen sene 13.500 e ameliyat oldum ve benim burnum kucuk, ve cok cok haifif kemeri olan bir burundu,, pahali geldi bana
merhaba men Azerbeycandan yaziyorum. burun ameliyati olmak istiyorum. Yakub avsar nasil bir doktor? yardimci olurmusunuz? Simdiden tesekkurler
[Yakup Avşar'a , özellikle Kadınlar Kulübü'nde yazılanlara güvenerek ameliyat oldum.Henüz ameliyatın onbesinci günündeyim. Atel-bandaj çıktı. Burnumu beğenmedim. Herkese yaapılan tasarım yan profilden , önden facia...İnşallah sadece erken dönem olduğu için ve şişlik olduğu içindir. Yalnız ameliyat olan başka ameliyat olan arkadaşlarımdan biliyorum, bandaj vs açıldıktan sonra da temel şekil belli idi. Çok huzursuzum, tam olarak ne kadar süre sonra burun gerçek şeklini alır , yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkürler
merak etme, sürecin hiçbir aşamasında canın acımıyor. ne ameliyat sonrası ne ateli çıkarırken. tek gıcık yanı ameliyat sonrasındaki akıntı ve nefes alamama durumu. 1 hafta sonra sokağa çıkabilecek duruma geliyor yüzün. ama şişliklerin tamamen geçmesi ve şeklinin oturması sabır istiyor. mesela bu sabah uyandğımda burnumun sağ tarafının tekrar şişmiş olduğunu gördüm. bu arada morarma ve şişlik olmayabilir de, kişiye göre değişiklik gösteriyor.
burundaki akıntı ne kadar süre geliyor ve tıkanıklık süreci nedir?
fotoğraflarınızı görmek isriyorum beni eklermisiniz
Burun estetik ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti. 1 senelik burnumun resimlerini albümüme ekledim. Bakabilirsiniz. Yoruma gerek yok. Resimler herşeyi anlatır.
Fotografına baktım hiç beğenmedim daha dogrusu evet güzel bir burun ama hiç doğal durmuyor kafam karıştı ben Eylül sonu na randevumuz aldım ama bilmiyorum. Çünkü arkadaslar benim derdim sizin gibi değil benim estetik kaygım yok benim burnumda nefes problemi var kemik tanıklığı fazla kemik et falan iste bu yüzden ameliyat oluyorum. O yüzden doktora da üstüne basa basa minimum dıştan değişmesini istedim , yaptıgı tasarımı beğendim onden bir degisiklik olmayacağı , burnumun ucuna dokunmayacagini sadece kemir olmayacağını söyledi yaa bilmiyorm hala kafam karışık yardım edin vazgeçmek mı lazım bilmiyorum
merhabalar, ben foruma yeni geldim yakup avşara burun estetiği yaptrmak icin dusunuyorum. y.avsara estetik yaptıran varsa iyi veya kötü görüşlerini bildirebilebilirmsnz. kafam cok karısık :97:
Canim ben leonanin burnunu begeniyorum sasirdim begenmemene,benimde deviasyon vardi nefesi evet icine cek bakalim dedi ve cektim kapali olan sol tarafim tamamen acilmisti o o anlik biseydi yani gostermek istedi problemin bittigini simdi agzim hep acik burunu ice cekmek falan yasak amaaa zaten istesenizde istemesenizde o burundan mis gibi hava giriyor drma sordugumda cvp suydu zorlamayacaksin problem olmaz birde gece uyurken ben bir guzel agzimi kapatip uyuyormusum bunuda sordum uyurken kontrol edemeyecegimize gore sorun yok,ben haftaya foto koyucam tatlim bakarsin aynen kemik egriligim giderildi ve kemerim alindi kemer alinirkende haliyle ucun toparlanmasi gerekiyo yoksa burun ucu dusuyo iste bunlar disardan minumum ben ameliyat olali bugun 35.gunum 40 olsun foto koyucam sanada fikir olur canim,umarim yardimci olmudsumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?