Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ohhaaaaa Burnu altin kaplayarakmi yapiomu$ yazik gunah ya ameliyat olmak isteyenlere

evet fiyat konusunda biraz pahalı ama sonuç önemli olan ve masaj yok tampon yok.. agrı yok .. o yüzden ben hiç düşünmeden Yakup bey e gittim .. fiyat fazla gelebilir ama bunlarıda düşünmek lazım ve sonuc harika ..

bu arada dün gittiim Yakup bey in yanına burnumu sıktı o biraz acıdı ve kanadı :) face e de resim koydum 15.gün biraz şiş ama merak edenler bakabilirler..

bencede çook fazla ücret .hiç bir farkı olmadığını düşünüyorum diğer doktorlarla aynı dönemleri bence yakup avşarın hastalarıda yaşıyo ben 3500 tlye oldum cemil tugaya izmirde tampon yok ağrı yok masaj yok morluk yok çok doğal çok güzel bir burnum var ben bi fark göremiyorum (fiyat dışında) :))

ama onlar kırarak yapıyorlar benim bildiğim Yakup bey rinoplasti kapalı ameliyat keserek yapılan ameliyat .. bi kere kendi ürettiği aletler distribütorlugunude kendi yapıyor .. o yüzden muhakkaak farklılıklar vardır diye düşünüyorumm:)

bende artık hiçbir doktor kırarak ameliyat yapmıyor diye biliyorum :) yakup avşarın kullandığı aletler motorlu diğer doktorlarınki manuel :) ucu keskin aletlerle kemiği sıyırarak şekil veriyorlar sonuçta hepsi ameliyat ondada kesi var bence uçarak bile yapsa ameliyatını çookkk pahalııı :))

geçmiş olsun . benim ameliyatım da 1 ay oldu . hastane konusunda söylediklerine katılıyorum, benim de hastane ile ilgili memnun olmadığım şeyler vardı. öyle isimli bir yerden daha iyi perfromans bekliyor insan. ameliyat sonrası ilgi konusunda yakup beyin hasta yoğunluğu çok fazla ameliyatlardan sonra muayeneler için hemen kliniğine geçiyor. belki çok uzun vakit geçirmiyorlar ama kendisinin de eşinin de enerjisi pozitif , ben her ikisinden de çok memnunum. sonuçtan da mutluyum gün geçtikçe daha iyi oluyor . darısı başına :)

yakup beye ameliyat olan arkadasları ekledim ,kabul ederlerse sevinirim....ben once gogus sonra burun dusunuyorum hepinize gecmıs olsun bu arada

:) evet bende cok memnunum Dilek hanım daha çok ilgileniyor .. Yakup bey için de bişey diyemem tabiki kaç tane hastası var ama o gün ilk gün diye öyle düşündüm ama ondan sonra gittiğimde gayet ilgiliydi güleryüzlüydü.. bende çok memnunum hem doktorumdan hem burnumdan :)

2 eylülde tam iki ayımı bitirdim yakup beyin hastası olarak.
şu an herşey yolunda hatta hafif bir gözlük takmaya başladım bile,son kontrolümde gözlerim problemli olduğu için gözlüğe izin verdi.
burun kemiğimin üzerinde çok hafif bir çıkıntı var,milimetrik yakup bey kemik üzerinde kılıf olduğunu onu da 6 ay kadar bir sürede atacağını söyledi,
kontrolde bastırdı çıkıntı yok oldu ama sonra tekrar şişer dedi, aynen şişti o kemik.
şu an burnumun içinde hiçbir sorun yok,püfür püfür nefes alıyorum. :)
ama halen burun kemiğim çok hassas,

poephila ve elif8989 gecmıs olsun ve hayırlı olsun=) ne utlu sızlere..eger foto paylastıysanız ya da paylasacasksanız arkadaslık talebımı kabul edersenız sevınırımm ,gormek isterım dogrusu yenı eskı burnunuzu

çok teşekkür ederim.. bugun 23. gün benımde 1 ay olmasına az kaldı .. foto henuz koymadım ama ıstegınızı kabul ettim ..

Yakup Avşar. Fazla söze gerek yok zaten. yaptığı burunlar gibi kendisi de her açıdan tek kelime ile mükemmel !! :)

arkadaslar duzgun fotograf cekmeye hic vaktim olmuyor coktandır,
ancak diger burun resimlerini gormek icin facebooktan op.dr. yakup avsar'ın sayfasına göz atın,oldukça fazla resim eklemiş.

Burun ameliyatı olmak istiyorum ama artık araştırmaktan kafayı yemek üzereim.. herkes gibi benimde endişelerim aynı Yakup avşara ameliyat olan kişilerle irtibata geçmek istiorum. bana yardım ederseniz çok sevinirimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…