- Konu Sahibi EstetikEditor
-
10000 ile 12500 arası maliyet çıkarıyor.
OhhaaaaaBurnu altin kaplayarakmi yapiomu$ yazik gunah ya ameliyat olmak isteyenlere
evet fiyat konusunda biraz pahalı ama sonuç önemli olan ve masaj yok tampon yok.. agrı yok .. o yüzden ben hiç düşünmeden Yakup bey e gittim .. fiyat fazla gelebilir ama bunlarıda düşünmek lazım ve sonuc harika ..
bencede çook fazla ücret .hiç bir farkı olmadığını düşünüyorum diğer doktorlarla aynı dönemleri bence yakup avşarın hastalarıda yaşıyo ben 3500 tlye oldum cemil tugaya izmirde tampon yok ağrı yok masaj yok morluk yok çok doğal çok güzel bir burnum var ben bi fark göremiyorum (fiyat dışında) :))
ama onlar kırarak yapıyorlar benim bildiğim Yakup bey rinoplasti kapalı ameliyat keserek yapılan ameliyat .. bi kere kendi ürettiği aletler distribütorlugunude kendi yapıyor .. o yüzden muhakkaak farklılıklar vardır diye düşünüyorumm:)
tekrar ben.. dünden beri kendimi rahat hissediyorum:) size öncelikle şunu söyliyim eğer bir hafta on günü kafadan cıkarabiliyorsanız estetik konusunda o zaman karar verin çünkü sürekli evdesiniz,sıkılabilirsiniz.. nefes alamıyorsunuz en kötü en üzücü yanı o.. herkesin dediği gibi hiç bir ağrı problemi yok.. ben yaptırdıktan sonra keşke yaptırmasaydım dedim çünkü çok problemli değildi burnum en azından eski resiimlerimi yırtmıcam..ama bi 15 gün sonra burnuma baktıkca ıyı kı yaptırmısım dicem.. bana çok iyi hemşireler denk gelmedi acıbadem hastanesini de bu konuda bilgilendirdik çünkü çok küçükler ve cabuk hareket etmiyorlar söylediklerimizi unutuyorlar.. doktoruma gelince ben daha çok ilgilenirler diye bekliyorrdum fakat eşi dilek hanım sanırım hastalara moral konusunda daha çok yardımcı oluyor.. insan ameliyat sonrası biraz ilgi istiyor çünkü ben doktorumu bu konuda bi adım geride gördüm.. bir de ameliyat sonrası yapılmaması gerekenleri (gözlük takma,yüzme,v.b) bi dosya çıktısı alınıp hastaları bilgilendirebilirler en azından aklımızda soru kalmaz ve aramayız..bende morluk hiç olmadı ama şişlikten gözlerimin çizgi halinde oldugunu gördüm.. atel çıktıktan sonrayıda bi atlatsam benim işim biticek.. şimdilik bu kadar ..
geçmiş olsun . benim ameliyatım da 1 ay oldu . hastane konusunda söylediklerine katılıyorum, benim de hastane ile ilgili memnun olmadığım şeyler vardı.öyle isimli bir yerden daha iyi perfromans bekliyor insan. ameliyat sonrası ilgi konusunda yakup beyin hasta yoğunluğu çok fazla ameliyatlardan sonra muayeneler için hemen kliniğine geçiyor. belki çok uzun vakit geçirmiyorlar ama kendisinin de eşinin de enerjisi pozitif , ben her ikisinden de çok memnunum. sonuçtan da mutluyum gün geçtikçe daha iyi oluyor . darısı başına :)
poephila ve elif8989 gecmıs olsun ve hayırlı olsun=) ne utlu sızlere..eger foto paylastıysanız ya da paylasacasksanız arkadaslık talebımı kabul edersenız sevınırımm ,gormek isterım dogrusu yenı eskı burnunuzu
arkadaslar duzgun fotograf cekmeye hic vaktim olmuyor coktandır,poephila ve elif8989 gecmıs olsun ve hayırlı olsun=) ne utlu sızlere..eger foto paylastıysanız ya da paylasacasksanız arkadaslık talebımı kabul edersenız sevınırımm ,gormek isterım dogrusu yenı eskı burnunuzu
arkadaslar duzgun fotograf cekmeye hic vaktim olmuyor coktandır,
ancak diger burun resimlerini gormek icin facebooktan op.dr. yakup avsar'ın sayfasına göz atın,oldukça fazla resim eklemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?