Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Murgız Allah SagLıklı bı Sekılde Kucagına verır bebegını ıns . Bırıncısı gercekten Cok heyecan verıcı Daha tecrubesızsın O yuzden her seyden korkarsın ne yapacagını bılemezsın ben bırıncısınde butun bunları yasadım :) Cocuk dogduktan sonra halımı Gorse ıdın :) Benım allahtan kayın valıde var hala o bakıo cocuga :) Dusunsene Sırf bebegım Aglıo Dıe Defalarca gece yarısı Saat 2- 4 Gıbı hastaneye Goturdum :) bıze Gulmeyen bı Doktor kalmıstı o bıle guluyordu artık :) Ama suan ıkıncı hamılelıgım gercekten Ikıncısıde bırıncısı kadar heyecan verıcıymıs cunku benım bırıncı hamılelıgım Cok rahat gecmıstı sımdı ıse tam tersı Cok kotu Gecıo bakalım hayırLısı katlanacaz napalım :)

canım evet çok heycanlıyız benimde annem gelcek beraber bebişi alıp izmire gitcez 3-4 ay annemle olacaz ve orda dayısı dr şanşlıyıs sen gibi dra taşınmayacaz
annem var allahtan yoksa ben bebek nasıl tutulur bile bilmiyorum inansengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
denizcim her hamilelik bir olmaz diyolarmış inş şikayetlerin tez zamanda geçer bu hamişliğinde rahat geçer
buarada ilk doğumundada diyarbakırdamıyddın hangi dra gittin nasıl doğurdun:uhm:

Sen sanırım DbakırLı DııLsın Gorev nedenı ıLe burdasın ıLk Dogumumda OLe Sabıt bı Doktorum yoktu Islerımın yogunlugundan sureklı Dogum evıne gıdıyordum ve her seferınde farklı bı doktor :) Dogumumu da Dogum evınde yaptım yapmaz olaydım Allah kısmet ederse bu Dogumumu genesıste yapacam Cunku Duzenlı olarak Zekı beyden baskasına Gıtmıcem dıe dusunuorum ole de yaparım ben 19 yasında Dogum yaptım Daha hıc bır sey bılmeden ve Inanırmısın dogumdan sonra Psıkolojım bozuldu o kadar berbat bır seydı kı o Dogum yapan kadınların goruntulerı cogu turkce konusmasını bıle bılmıyorlardı Resmen pıslıktı her sey kac dogumaynı zamanda Ofs anlatırken bıle mıdem bulandı Ama allahtan saglıklı bı sekılde kızımı kucagıma aldım bı daha cocuk yapmamayı dusunuordum o goruntuden dolayı ama kazara hamıleım sımdı hıc pısmanlık duymuyorum cunku tecrube edındım her seye daaha dıkkatlı bakıyorum senın ıcınde hayırlısını dılıyorum

yok canım ben diyarbakırlıyım a.s
denizcim çok küçük yaşta anne olmuşun bi myandan çok güzel olmuş kızını büyütmüşün bile demekki bu miniğinde kismeti varmış hemencik gelivermiş:1rolleyes:
ben sezeryan düşünüyorum oda zor ama daha stressiz diye düşünüyorum:sm_confused:

slm arkadaşlar
pc de sorun vardı giremedim günlerdir.
gizemciğim merak ettiğin için sağol canım
h.sonu gittim kontrole herşey yolunda çok şükür.
ama oğlum çok çok hareketliydi inan tek bi görüntü alamadık bulanık sarı bi ekran o kadar.
zeki bey çok uğraştı ama bizimki bi tek bacaklarını gösterdi. valla oğlumun kız gibi güzel bacakları var inanamadım. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
yalnız randevu sis. kalkmış sabah gidip sıra alacakmışız. o biraz canımı sıktı. neyse gider bekleriz artık.
sizler nasılsınız gittikçe zorlaşıyor değil mi?

valla merak ettim canım ya haber gelmeyince bide senin endişelerin vardı ya kilosu ile ilgili ne oldu ne dedi zeki bey oğluşunun kilosu için
çok sevindim iyi olmasına oğluşunun canım bu arada dönmüşmü yoksa hala tersmi senin minik:uhm:
bende bu akşam gitcem oğluşumu görmeye ve doğum iznimi almaya :teytey:
evet randevu sistemi kalkmış bundan sonra daha zor olacak ama napalım bebişlerimiz iyi olsunda bekleyelim ama nolcak:içelim:

canım bebek dönmüş ama çok erken dedi son anki pozisyonu önemliymiş. yani şimdilik düzelmiş ama pek bişey ifade etmiyormuş. kilosuda yine 5-6 gün küçük çıktı ama sağlıklı herşey yolunda geri bi bebek falan değil sadece iri bişey olmayacak normal doğacak dedi.
bende takmıyorum artık.
ya ne güzel sen izne ayrılıyon ya.
benim daha 8 hafta var. tabi dayanabilirsem. ama en fazla 1 hafta erken ayrılırım. yani 7 hafta kalır mesai.
çok sıkıcı şimdiden bile gelmek istemiyorum işe. her günüm bi kabus.

SeLam Kızlarrr :) Naberrrrr bercem Canım Dogumlarınıza az kalmıs :) ben daha yenı yenıyım ya Ama Sımdıden hamılelık gıymeye basladım ya cok sevıyorummm :) Bebısın ıcınde uzulme hem bak kılosu normalmıs bırak ırı olmasın dogumun cok zor olur o zaman ben kendımden bılırım kızımın dogumunda ıkı gun hastanede kaldım ırılıgınden dolayı:) Herseyın hayırlısı

Canım ya bence hıc sezeryan dusunme hem bı farkı yok kı normal dogumdan sonra gobekcıgın kalırr bıraz gaza getırım ıns bı sancı ıle normal dogumunu gerceklestırır sezeryana gerek kalmaz :)

kızlar dr dan geldim çok şükür herşey yolunda dedi zeki bey
oğluşumda dönmüş
2 hafta sonra tekrar gitcem
evet berçemcim doğum iznimide aldım sen herhalde aktarmayı düşünüyon benim aktarsam yaz tatiline gelcekti aktarmadım o yüzden:)
bebişinde kilosunu takma canım dr normaldr diyosa önemli olan o canım sağlıklı olsunlarda irilik önemli değil

Kızlar Merhaba;
Mustela ve Bonel kremi araştırıken sizi buldum. Bende 17 haftalık gebeyim ve henüz 1 kilo aldım. Hepinizin istediği gibi herşey mükemmel olsun istitorum. Fazla kilo almadan sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirmek istiyorum. Çok fazla tecrübesiz olduğumdan dolayı sizin paylaşımlarınız çok önemli. Bu arada bende Genesis Zeki Beye gidiyorum. Gerçekten mükemmel biri. Tecrübesini hissedince güvenim artıyo. Ahh şimdi bebeğim tekme attı:)))))

canım hoşgeldin aramıza:içelim:
deniz dışında hepimizin ilk bebekleri zaten bizde öğreniyoruz yeni yeni
haftana göre aldığın kilo çok iyi ben 16. haftamda 4 kilo almıştım:sm_confused:ve biliyosun ilk 3 ay bebeğe yarmıyo yediklerin ve sonradanda çok aldım son iki aydır çok dikkat ediyorum ve kilo alımım düzene girdi ama başta çok aldığımdan 33. haftama 14 kilo alımıyla girecem anllayacağın
ben 4. aydan sonra çok güzel dengeli besleniyodum ama tek hatam şu oldu çok fazla ekmek yiyodum sana tavsiyem bir günde yiyeceğin ekmek sayısı bir iki parça olsun onu dışında bir şeyden kesem gereksiz hamurişde yemediğini farzediyorum zaten
kuruyemişler çok önemli bebek için ve senin sağlıklı bir hamileleik geçirmen için onları ihmal etme derim
ben günde 2 ceviz 2 badem 2 fındık 2 fıstık 2 kayısı 1 kuru incir 1 kuru erik 4-5 adette siyah kuru üzüzm yiyorum
onun dışında zaten meyve sebze 4-6 adet arası(muz çok iyi)
süt yoğurt peynir yumurta tavuk balık eti
ve kuru baklagil ve ıspanak çok tüketiyorum(ıspanağın son demleri alıp yıkayıp doğrayıp buzluğa koydum bol bol nohutlu dövmeli çorbasını yapıyorum istersen tarifi veririrm)
eee daha ne yiyeyim dimi herşeyi çok yiyorum ama bi tek ekmek az yiyorum haftada sadece 400-500 gram alıyorum
bide su var tabi ünde 4-5 litre su içiyorumsırnaşık şey
ben nedense çatlamayacağımı düşünüyodum 29. haftamda başladım çatlamaya ve bonal kremi kullnmaya başladım etkisi olmadı bende çatlalamam tam gaz devam ediyor
sen şimdiden başla kullnmya bence belki etkisi olur alırsanda büyük bounu al daha ekonamik oluyo canım diyeceklerim bu kadar
güzel bi hamişlk geçirmeni diliyoruma.s.

eee

Verdiğin bilgiler için çok tşk. ederim. Gerçekten faydalı olacağına inanıyorum. Çünkü kendimi tamamen kuruyemişten soyutlamış durumdayım. Yeniden başlamam gerek. Bu arada şu ıspanaklı-nohutlu çorbanı çok beğeneceğimden eminim. Tarifi verirsen çok mutlu olurum.
Senin doğumun ne zaman ve nasıl doğum yapmayı düşünüyosun?

canım benim doğumum nisan sonu mayıs başı daha konuşmadık doğumu ama ben korkuyorum galiba sezeryan yapcam
nohutlu dövmeli ıspanak çorbası çok faydalı o yüzden tavsiye ediyorum
malzemelr
iri doğranmış ıspanak(dilediğin kadar bi öçlüsü yok
bir iki avuç dövme(önceden ıslatacan aynı fasulye gibi bi kaç saat önceden sıcak suyla ıslat)
bir kaç avuç nohut(önceden haşlanmış)
bir küçük soğan ,
bir kaç avuç sumak sıcak suda bekletilmiş
yapılışı
soğanı küçük küçük doğra kavur üzerine isteğe göre biber ve dmates salçası (ben ikisini en fazla bir kaşık koyuyom)
pul biber karabiberi ekle üzerine ıspanağı koy buzluysa buzlu koy ölüşene kadar karıştır
üzerine ıslattığın dövmeyi o ıslattığın suyuyla dök,önceden haşlanmış nohutlaırda atıver içine üstünede sumaklı suyunu ver pişsin
bu kadar çok basit ve çok fayadalı bir çorba haftda bir ypıyorum hem kalorisi az hemde çok faydalı
afiyet olsun
umarım anlatabilmişimdir

mmmhhh.... harika olur kessin. çok tşk. ederim. D.bakırlıyım ben:dance: Dövmeyi tanıyorum yani:) Şu an kendi evimde kalmıyorum, Kayınvalidemlerdeyim. Eve gidene kadar umarım ıspanak bitmez:dance:

mmmhhh.... harika olur kessin. çok tşk. ederim. D.bakırlıyım ben:dance: Dövmeyi tanıyorum yani:) Şu an kendi evimde kalmıyorum, Kayınvalidemlerdeyim. Eve gidene kadar umarım ıspanak bitmez:dance:

sende benim gibi buzluğa koy ıspanağı temizleyip doğrayıp buzolabı poşetlerine bölüştürsen işin daha kolay olur gerçi ıspanağı temizlemek çok zor yaaa.s

SeLam Kızlar :) ben geLdım bı Kac gun yoktum gercekten cok rahatsızdım sızlerıde ozledım Bu arada mavı gun aramıza hgeldın Arkadaslar Su dıkkatımı cektı Kılo korkunuz var :Sımdı bır sey dıcem sasıracaksınız ama dogru bakın ben bırıncı hamılelıgımde 4 . aya kadar hıc kılo almadım 4.aydan doguma kadar tam 23 kılo aldım ve bebegımın daha 3. ayında 27 kılo verdım cok zayıfladım benı gorenler soke oluyorlardı :) Zaten bıde sımdıde guluyorlar bana sen bu halınle ıkı cocuk annesı olacaksın :) daha benı cocuk olarak goruyorlarmıs ama suan kı hamılelıgımde bırıncı ayda nbasladım cok yemek yemeye ıstahım baya acık bı oturusta bı ekmegı bıtırıyorum agzım durmadan bır sey ler yemek ıstıo zekı bey cıkolatadan uzak dur dedı ben aksıneee sıcak cıkolata bıle ıcmeye basladım :) anlamıyorum kendımı bu gıdıslee dubaa olacam ve dogumdan sonrada kılolarımı veremıcemmm :) bu aradaa murgız benım 29 martta kı sınavım hazıran 7 sıne alındıı benım muayene gunumde sennle aynı gun 1. nısan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…