Murgız Allah SagLıklı bı Sekılde Kucagına verır bebegını ıns . Bırıncısı gercekten Cok heyecan verıcı Daha tecrubesızsın O yuzden her seyden korkarsın ne yapacagını bılemezsın ben bırıncısınde butun bunları yasadım :) Cocuk dogduktan sonra halımı Gorse ıdın :) Benım allahtan kayın valıde var hala o bakıo cocuga :) Dusunsene Sırf bebegım Aglıo Dıe Defalarca gece yarısı Saat 2- 4 Gıbı hastaneye Goturdum :) bıze Gulmeyen bı Doktor kalmıstı o bıle guluyordu artık :) Ama suan ıkıncı hamılelıgım gercekten Ikıncısıde bırıncısı kadar heyecan verıcıymıs cunku benım bırıncı hamılelıgım Cok rahat gecmıstı sımdı ıse tam tersı Cok kotu Gecıo bakalım hayırLısı katlanacaz napalım :)
Sen sanırım DbakırLı DııLsın Gorev nedenı ıLe burdasın ıLk Dogumumda OLe Sabıt bı Doktorum yoktu Islerımın yogunlugundan sureklı Dogum evıne gıdıyordum ve her seferınde farklı bı doktor :) Dogumumu da Dogum evınde yaptım yapmaz olaydım Allah kısmet ederse bu Dogumumu genesıste yapacam Cunku Duzenlı olarak Zekı beyden baskasına Gıtmıcem dıe dusunuorum ole de yaparım ben 19 yasında Dogum yaptım Daha hıc bır sey bılmeden ve Inanırmısın dogumdan sonra Psıkolojım bozuldu o kadar berbat bır seydı kı o Dogum yapan kadınların goruntulerı cogu turkce konusmasını bıle bılmıyorlardı Resmen pıslıktı her sey kac dogumaynı zamanda Ofs anlatırken bıle mıdem bulandı Ama allahtan saglıklı bı sekılde kızımı kucagıma aldım bı daha cocuk yapmamayı dusunuordum o goruntuden dolayı ama kazara hamıleım sımdı hıc pısmanlık duymuyorum cunku tecrube edındım her seye daaha dıkkatlı bakıyorum senın ıcınde hayırlısını dılıyorum
slm arkadaşlar
pc de sorun vardı giremedim günlerdir.
gizemciğim merak ettiğin için sağol canım
h.sonu gittim kontrole herşey yolunda çok şükür.
ama oğlum çok çok hareketliydi inan tek bi görüntü alamadık bulanık sarı bi ekran o kadar.
zeki bey çok uğraştı ama bizimki bi tek bacaklarını gösterdi. valla oğlumun kız gibi güzel bacakları var inanamadım. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
yalnız randevu sis. kalkmış sabah gidip sıra alacakmışız. o biraz canımı sıktı. neyse gider bekleriz artık.
sizler nasılsınız gittikçe zorlaşıyor değil mi?
yok canım ben diyarbakırlıyım a.s
denizcim çok küçük yaşta anne olmuşun bi myandan çok güzel olmuş kızını büyütmüşün bile demekki bu miniğinde kismeti varmış hemencik gelivermiş:1rolleyes:
ben sezeryan düşünüyorum oda zor ama daha stressiz diye düşünüyorum:sm_confused:
Kızlar Merhaba;
Mustela ve Bonel kremi araştırıken sizi buldum. Bende 17 haftalık gebeyim ve henüz 1 kilo aldım. Hepinizin istediği gibi herşey mükemmel olsun istitorum. Fazla kilo almadan sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirmek istiyorum. Çok fazla tecrübesiz olduğumdan dolayı sizin paylaşımlarınız çok önemli. Bu arada bende Genesis Zeki Beye gidiyorum. Gerçekten mükemmel biri. Tecrübesini hissedince güvenim artıyo. Ahh şimdi bebeğim tekme attı:)))))
mmmhhh.... harika olur kessin. çok tşk. ederim. D.bakırlıyım ben:dance: Dövmeyi tanıyorum yani:) Şu an kendi evimde kalmıyorum, Kayınvalidemlerdeyim. Eve gidene kadar umarım ıspanak bitmez:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?