Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

denizcim bende seni merak ediyodum hatta özelden mesajda atım
ne oldu canım kanaman varmı bi daha oldumu? ne rahatsızlığın vardı
ay ne güzel aynı gün gitcezde randevu sistemide yok du bakalım napcaz:sm_confused:gerek sabah erkenden gidip sıra alalımsengözlerimebaksanab
neyse zamanı yaklaşsın konuşuruza.s.

denizcim tabikide kilo korkum var başta çok kilo aldım ve çatladım belki az alsam çatlamayacaktım
şimdi kontröllü besleniyorum ve haftada yarım kilo falan alıyorum dikkat etmediğim zamanlarda haftada 1 kilo almaya başlamıştışimdi ekmek az yiyorum başka bişiyden kısıtlamıyorum çok düzenli ve sağlıklı besleniyorum ve az kilo alıyorum
yarın 33. haftama 14 kilo ile giriyorum
toplam kilom 66 oldu
70 ile bitirsem bile iyidir diyorum artık napalım.)
denizcim çiklolata kilo yaptığı için yasaklamamış zeki bey gerçekten iyi değil bebek için o yüzden yeme diyo banada demişti ilk aylarda
bence çikolatayı az ye iyi değil
kendine kilo valdırmak istiyosanda bol bol ekmek ye
zaten ben ekmek sevdam yüzünden çok kilo aldım

:) oy oy valla evet bende ekmek cok yıyorumm ben mesajına cevap yazdım canım kılo almak ıstemıorum kı hemm ben 75 kılo ıle dogum yaptım :) dogumdan sorna 48 e dustumm yaacatlaktık olmadı bende hele bıde goguslerımı kasıya kasıye parcalıyordu hıc bısı olmadı ama sımdı o kadar kasıyorum kı goguslerım su topladı ve baya tahrıs oldu tek catlagım merkez kısmında oldu :S

Merhaba Kızlar:dance:
En büyük fobim kilo almak. Çok kilo alırsam depresyona falan girerim diye düşünüyorum:bbo: Sağlıklı beslenip kilo almamak gibi bi ihtimal yok mu? Neyse şimdilik bebeğimin sağlıklı olması herşeyden önemli.
Deniz kanama gibi bir sorun mu yaşadın sen? Kaç haftalık oldu gebeliğin? Çok Çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonra sorunsuz geçer hepimizin gebeliği. Nur topu gibi bebeklerimiz olur

Mavı gun canım cok tsk ederım evet ole bı sorun yasadım cok az bı kanamam oldu ama ben onu baya dert ettım :) allaha sukur sımdılık ole bı sorunum yok evet allah bıze bı nefeste dogumu nasıp etsın saglıklı bebısler versınnn hem kıloyu dert etme o kadar dıcem ama cogu kadının korkusu bu :) ben her nedense hıc korkmuyorum ılk bebegımde cok cabuk verdım kıloları ondanmıdır acaba sımdıkınde o kadar cabuk verebılecekmıyım : )senağlama

denizcim ne güzel ben çok en çatladım((((
çatladıkytan sonra dikkat etmeuye başladım zaten.)))))
kilo bende vereceğime inanıyorum hep çok zayıf oldum benim korkum çatlak ve göbek
mavigün illaki ağırlık artışı ve yağ birik,m olcak vucüt bilerek yağ oluşturuyo hamileyken ne yapsanda olcak canım ama düzgün dengeli beslenmeyle en aza indirebilirsin
yani en 12 kilo almak normal

rica edrim canım ya yerim senin o çirkin canavarınıııııı:dance:
canım allah bağışlasın eminim çok güzeldir ve özeldir canım benim ne güzel sene anne oldun darısı başımıza
canım benim msn yok biliyon yoksa msn dend görüşürdük
allh bakımında kolaylık versin
inş gaz sancıları azalır kısa zamanda

Selaaamm canlarımmm ben geldimmm.
a.s.a.s.a.s.
Bizim gazlı günlerimiz başladığı için sizlerle olamıyorum pek gizemcim saol canım özeldende her fırsattan ilgilendiğin için bitekBerçemin msn i var ara ara onla yazışabiliyorum.

Tabii bizim canavar tavşan uykusuna yatar yatmaz:teytey:

Ondan arta kalan zamnlardada uyuklayarak geçiyo günler şimdilik fisfisfis

Bide çirkin bişiki İLHAN EGE sormayın naniknanik

SEadeniz sen nasılsın?

Mavigün hoşgeldin.

aY Ay Hoşgeldın Ilhan egemızınnn en kucuk bebısımızın annesıııııııı Iyıyım Canım senı merak ettım Gozun aydın Allah analı babalı buyutsunn derdını tasasını gostermesınnn geldıgıne cok sevındım ınannnnn bebısı op yerıme yok yokopmeeee kollarını ısırrrr lutfennn :) ( ha bıde cırkın dedın de sana bı sır verım mı benım kızım dogdugu anda ebeye ne dedım bılıyormusun =)) bu maymun benım kızım mı dedım cunku o kadar kıllı cırkın gorunuyordu kı megerse dunyanın en guzel kızıymıs ee anne gozu ıste :)

Ay girdiğime pişman etti siteye inan elim klavyeye değdiği an basıyo yaygarayı napıcaz biz bunla bilmiyom inanfisfisfis

oY OY :) ahahahah bunlar daha ne kıı ya sen neler cekeceksın dıcemde korkutmuyorum dımı senı :) ben yenı dogum yaptıgım zamanlar sabaha kadar nefes alıyormu almıormu dıe basında nobet tutuyordum bazen korkuyordum olmus mu dıe kız bırak canlı olsun =)) benım kız suan uce gırdı benden cok pc den anlıo annesını bı sn oturtmuyo onu bırak onsuz wcye bıle gıdemıyorummm ben hep dıyordum ay 4 aylık olsa 4 aylık oldu ay 6 aylık olsa olee devam ettı sımdı buyudu ama derdı daaha cok arttııı :) allah sabır versın ıns benım gıbı sınırlı bı anne degılsındırr :)

burdayım canım
sen nasılsın neler yapıyosun ben evdeyim izinliyim ya keyif çatıyom
geziyom bol bol koca karnımla
gün sayıyorum yaniiii

:) Oy oy bende Calısıyorum daha ızne ayrılalı coook var :) Hayırlısı senın ıcınn Bu arada ozel Degılse nerde calısıyorsun :S

:) Oy oy bende Calısıyorum daha ızne ayrılalı coook var :) Hayırlısı senın ıcınn Bu arada ozel Degılse nerde calısıyorsun :S

amin canım ya inş sende bende sağ sağlim kurtulacaz
senin tabi çok var daha
ben öğetmenim canım memurum yane:)))
gazilerde bir ilköğretim okulunda görev yapıyoruma.s.

Mrb kızlar;
Nasıl gidiyo? Ya ben hemen bebeğimi görmek istiyorum. Ama daha çoook var Bişey sorsam bilginiz var mı acaba? Hamileyken saç boyatmak olmaz değil mi?Yani ben öyle biliyorum. Zeki Bey'e de her gidişimde unutuyorum sormayı. Bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba Canım Sac boyama ıle ılgılı cok konu baslıgı var Oralarada bakabılırsın . ben kendı Fıkrımı Solım ben ılk hamılelıgımde boyamayı cok ıstedım dbakırda hemen hemen butun kuaforlerı dolastım bazıları olmaz bazıları organık boyalarla olur dedı ama benım gorumcem ve yakın cevrem ızın vermedıler boyamama cunku bebegıme zarar verecegını soledıler bende boyamadım dogum yaptıktan hemen 40. gunde boyadım cok guzel oldu bebegımın saglıgını rıske atmadım ıstersen sende ole yap yada arastır.

Ben boyattım organik boyayla doğuma 1 hafta kala kızlar walla ööle moral olduki doğumdan sonra koca bi göbek ve kilolarla kalınca insan birde değişik bişiler görmek istiyo aynada :)

Ben boyattım organik boyayla doğuma 1 hafta kala kızlar walla ööle moral olduki doğumdan sonra koca bi göbek ve kilolarla kalınca insan birde değişik bişiler görmek istiyo aynada :)

Ya ne guzeL hemde Doguma bı hafta kala :) ben neler neler cektım bıde Sasırtıcı durum benım saclarım her zaman rofle ıdı :) Kuaforum sacların baya yıprandı ıstersen kumrala boyalım da bıraz dınlensın dedııı ok dedım ınanmıcaksınız tam o gunun gecesı test yaptım ve hamıleymısım bu bana cok koydu =)) cunku hamıleyken kesınlıkle saclarımın sarı olmasını ıstıyordum ve olmadı kumralla 9ay 40 gun gecırdım :) Ama Suan saclarım sarı hemde dıp roflemı yenı yaptıgım zaman ogrendım hamıle oldugumu :)

kızlarrrrrr nerdesiniz
dün sizi okudum cevap yazamadım ama çünkü hastaydım
hiç halim yoktu
dışardan yediğim yaş pasta rahatsız ettti beni dün boyunca ishal mide bulantısı çektim
çok şükür iyi oldumbu gün:))))))))
benimde saçım hani bizde bir tabir vardır ya haft renk diyr hakkatten öle ama cidden
altta sarı kızıl kahve var sırasıyla bide dipi çıktı bayağı
çok fena yaniiiiii
ama boyatmayı düşünmedim bile o riske gerek yok
bende 40 ım çıkınca boyatmayı düşünüyom ama ne renk karar veremiyorum sarımı kızılmı?diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…