SeLam Kızlar :) ben geLdım bı Kac gun yoktum gercekten cok rahatsızdım sızlerıde ozledım Bu arada mavı gun aramıza hgeldın Arkadaslar Su dıkkatımı cektı Kılo korkunuz var :Sımdı bır sey dıcem sasıracaksınız ama dogru bakın ben bırıncı hamılelıgımde 4 . aya kadar hıc kılo almadım 4.aydan doguma kadar tam 23 kılo aldım ve bebegımın daha 3. ayında 27 kılo verdım cok zayıfladım benı gorenler soke oluyorlardı :) Zaten bıde sımdıde guluyorlar bana sen bu halınle ıkı cocuk annesı olacaksın :) daha benı cocuk olarak goruyorlarmıs ama suan kı hamılelıgımde bırıncı ayda nbasladım cok yemek yemeye ıstahım baya acık bı oturusta bı ekmegı bıtırıyorum agzım durmadan bır sey ler yemek ıstıo zekı bey cıkolatadan uzak dur dedı ben aksıneee sıcak cıkolata bıle ıcmeye basladım :) anlamıyorum kendımı bu gıdıslee dubaa olacam ve dogumdan sonrada kılolarımı veremıcemmm :) bu aradaa murgız benım 29 martta kı sınavım hazıran 7 sıne alındıı benım muayene gunumde sennle aynı gun 1. nısan :)
Merhaba Kızlar:dance:
En büyük fobim kilo almak. Çok kilo alırsam depresyona falan girerim diye düşünüyorum:bbo: Sağlıklı beslenip kilo almamak gibi bi ihtimal yok mu? Neyse şimdilik bebeğimin sağlıklı olması herşeyden önemli.
Deniz kanama gibi bir sorun mu yaşadın sen? Kaç haftalık oldu gebeliğin? Çok Çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonra sorunsuz geçer hepimizin gebeliği. Nur topu gibi bebeklerimiz olur
Selaaamm canlarımmm ben geldimmm.
a.s.a.s.a.s.
Bizim gazlı günlerimiz başladığı için sizlerle olamıyorum pek gizemcim saol canım özeldende her fırsattan ilgilendiğin için bitekBerçemin msn i var ara ara onla yazışabiliyorum.
Tabii bizim canavar tavşan uykusuna yatar yatmaz:teytey:
Ondan arta kalan zamnlardada uyuklayarak geçiyo günler şimdilik fisfisfis
Bide çirkin bişiki İLHAN EGE sormayın naniknanik
SEadeniz sen nasılsın?
Mavigün hoşgeldin.
aY Ay Hoşgeldın Ilhan egemızınnn en kucuk bebısımızın annesıııııııı Iyıyım Canım senı merak ettım Gozun aydın Allah analı babalı buyutsunn derdını tasasını gostermesınnn geldıgıne cok sevındım ınannnnn bebısı op yerıme yok yokopmeeee kollarını ısırrrr lutfennn :) ( ha bıde cırkın dedın de sana bı sır verım mıbenım kızım dogdugu anda ebeye ne dedım bılıyormusun =)) bu maymun benım kızım mı dedım cunku o kadar kıllı cırkın gorunuyordu kı megerse dunyanın en guzel kızıymıs ee anne gozu ıste :)
:) Oy oy bende Calısıyorum daha ızne ayrılalı coook var :) Hayırlısı senın ıcınn Bu arada ozel Degılse nerde calısıyorsun :S
Mrb kızlar;
Nasıl gidiyo? Ya ben hemen bebeğimi görmek istiyorum. Ama daha çoook varBişey sorsam bilginiz var mı acaba? Hamileyken saç boyatmak olmaz değil mi?Yani ben öyle biliyorum. Zeki Bey'e de her gidişimde unutuyorum sormayı. Bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Ben boyattım organik boyayla doğuma 1 hafta kala kızlar walla ööle moral olduki doğumdan sonra koca bi göbek ve kilolarla kalınca insan birde değişik bişiler görmek istiyo aynada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?