kızlarrrrrr nerdesiniz
dün sizi okudum cevap yazamadım ama çünkü hastaydım
hiç halim yoktu
dışardan yediğim yaş pasta rahatsız ettti beni dün boyunca ishal mide bulantısı çektim
çok şükür iyi oldumbu gün:))))))))
benimde saçım hani bizde bir tabir vardır ya haft renk diyr hakkatten öle ama cidden
altta sarı kızıl kahve var sırasıyla bide dipi çıktı bayağı
çok fena yaniiiiii
ama boyatmayı düşünmedim bile o riske gerek yok
bende 40 ım çıkınca boyatmayı düşünüyom ama ne renk karar veremiyorum sarımı kızılmı?diye
Ben boyattım organik boyayla doğuma 1 hafta kala kızlar walla ööle moral olduki doğumdan sonra koca bi göbek ve kilolarla kalınca insan birde değişik bişiler görmek istiyo aynada :)
Canım benim murgizimmmmm çok geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi.Canım genellikle dışardan alınan pastalar bazen banada öyle yapıyor nadir.Canım benim geçmiş olsun .Arda ya burdan a.s. yolluyorum allaha emanet ol.
kızlarrrrrr nerdesiniz
dün sizi okudum cevap yazamadım ama çünkü hastaydım
hiç halim yoktu
dışardan yediğim yaş pasta rahatsız ettti beni dün boyunca ishal mide bulantısı çektim
çok şükür iyi oldumbu gün:))))))))
benimde saçım hani bizde bir tabir vardır ya haft renk diyr hakkatten öle ama cidden
altta sarı kızıl kahve var sırasıyla bide dipi çıktı bayağı
çok fena yaniiiiii
ama boyatmayı düşünmedim bile o riske gerek yok
bende 40 ım çıkınca boyatmayı düşünüyom ama ne renk karar veremiyorum sarımı kızılmı?diye
şadi bey genesisin özel mi özel doktoru vicdanın rahatmı şimdi?bebeğin kötüleşmesini beklemeden vantilatöre koysaydın ne olacaktı?madem vantilatörünüz işe yaramayacaktı o halde ne diye vardı?yada çocuk hastanesine daha erken gönderip bebeğimi niçin kurtarmadınız onu ölüme mahkum ettiniz siz çok vicdansız bir doktorsunuz bundan sonraki yeni doğanlara daha çooookkkkkkkk dikkat et
arkadaşlar genesis sadece 4 yıldızlı bir otel bebeğinizi kaybetmek istemiyorsanız gitmeyin çünkü benim bebeğimi öldürdüler ölüme terk ettiler sonra vicdanlarını rahatlatmak yada kandırmak için biraz uğraşmışlar ama ne fayda bebeğim yok üstelik norml doğumu denemeden sezeryana alıyolar yazıklar olsun sadece para için yapıyorlar bu işi ben bunu anladım ama çok geç siz dikkatli olun
ben intihar etmeyi düşünüyorum ve bunun tek suçlusu genesis diyarbakırın o meşur hastanesi zekibey ve şadi beyin canları sağolsun ben ölmüşüm bebeğim ölmüş (öldürmüşler)çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?