Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Canım benim murgizimmmmm çok geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi.Canım genellikle dışardan alınan pastalar bazen banada öyle yapıyor nadir.Canım benim geçmiş olsun .Arda ya burdan a.s. yolluyorum allaha emanet ol.

Ben boyattım organik boyayla doğuma 1 hafta kala kızlar walla ööle moral olduki doğumdan sonra koca bi göbek ve kilolarla kalınca insan birde değişik bişiler görmek istiyo aynada :)

canım sen az kilo almıştın yaaaa ben napimmmmm:1no2:
kaç kilo aldın toplam canım kaçla doğuma girdin kaçla çıktın canım
ben şimdilik 14 kilodayımmm:sm_confused:
daha en az 3 kilo daha alırım herhalde 66 ım şu an
sadece göbeğim çıkmış görüntüde ama herhalde 14 kilo sadece göbeğe gitmedibence doğumdan sonra diğer fazlalıklar ortaya çıkcak
ya bende göbekten çok korkuyom yaaa :1shok:

balımmmm çok sağol bitanemmmmma.s.
çok şükür iyiyiz şimdi teyzecik bizde seni öpüyosssssa.s.

Canım çok geçmiş olsun. Şuan benim saçlarımda çok kötü ama yazıları okuduktan sonra boyatmamaya karar verdim. Sabrederiz artık 22 hafta daha:çok üzgünüm:

zeki bey iyi ama 8 aylık bir bebeğin doğduktan sonra neye ihtiyacı olduğunu biliyormu?ya annesinin durumunu kafasındaki soru işaretlerini ?çocuğunu hiç göstermeden öldü demek doğrumu?

şadi bey genesisin özel mi özel doktoru vicdanın rahatmı şimdi?bebeğin kötüleşmesini beklemeden vantilatöre koysaydın ne olacaktı?madem vantilatörünüz işe yaramayacaktı o halde ne diye vardı?yada çocuk hastanesine daha erken gönderip bebeğimi niçin kurtarmadınız onu ölüme mahkum ettiniz siz çok vicdansız bir doktorsunuz bundan sonraki yeni doğanlara daha çooookkkkkkkk dikkat et

Murgız Canım Cok Gecmıs oLsun ..a.s. Uzqun :S ben Senı analmadım ne oldu Sorun nedır :S bızımle paylasırmısın :S:uhm::uhm:

arkadaşlar genesis sadece 4 yıldızlı bir otel bebeğinizi kaybetmek istemiyorsanız gitmeyin çünkü benim bebeğimi öldürdüler ölüme terk ettiler sonra vicdanlarını rahatlatmak yada kandırmak için biraz uğraşmışlar ama ne fayda bebeğim yok üstelik norml doğumu denemeden sezeryana alıyolar yazıklar olsun sadece para için yapıyorlar bu işi ben bunu anladım ama çok geç siz dikkatli olun

ben intihar etmeyi düşünüyorum ve bunun tek suçlusu genesis diyarbakırın o meşur hastanesi zekibey ve şadi beyin canları sağolsun ben ölmüşüm bebeğim ölmüş (öldürmüşler)çok mu

uzgun anLıyorum Senı bebegını kaybetmıssın Cok uzgunsun ama sanırım sen Genesısı yanlıs anladın OteL Falan Dıyorsun bızım Bahsettıgımız Hastane Dbakır da ve Kesınlıkle Ole Rahatlarına Duskun Doktorlar degıl ordakı Calısanlar hepsıde Turkıyenın Sayılı Iyı doktorlarından ve Bız gıdıyoruz Cok memnunuz..!:icecream:

ben intihar etmeyi düşünüyorum ve bunun tek suçlusu genesis diyarbakırın o meşur hastanesi zekibey ve şadi beyin canları sağolsun ben ölmüşüm bebeğim ölmüş (öldürmüşler)çok mu

aa Bence baya Ilerlettın bu Cıddı bır Konu.. oLe bı Durumun varsa bu Senın kısıseL sorunundur..Evet Dogrumu yanlıs mı bılmıyorum Eger dogru Ise gercekten Cok uzuldumm bebegın hakkın Rahmetıne Kavustuysa sende onu kaybeden bı anne olarak cok uzgunsen ne ısın var kı ınternette bızım gıttıgımız hastaneyı kotuluyorsun bunun AdLı yolları var ole bı durumun varsa bu gercekten cok cıddı bır konu. Adlı yollarla Halledebılırsın bak Suan ıcıme Suphe dusurdunyane..!

beni anladığınızı söylüyorsunuz bende size inanmıyorum niye yalan söleyeyimki benim bebeğim doğmadan öncede sonrada sağlıklıydı ve 7 saat ten sonra birden kötüleştiğini söylediler ve çocuk hastanesine kaldırdılar ama ordada bebeğimi beklettiler boş vatilatör yok dediler ve genesisin vantilatörü olduğu halde erken müdahele edip onun içine koymadılar sonradan koyduklaını söylediler ama ne fayda.bebeğim birden bire ölmedi eğer hemen genesiste o çok kıymetli vantilatöre alınsaydı belki şimdi kucağımda olurdu.yapılabilecekler yapılmadı onun içn üzgünüm yoksa ölüm zaten allahın emri ona birşey diyemem.ayrıca bebeğim öleli çok oldu ve ben içimi döküyorum sadece madem çok biliyorsun hukuken ne yapabilirim söyle ozaman be şu an daha tam ileşmedim zten hakkımı arıyacam

madem çocuk hastanesine göderiyorsunuz o zaman sizin özel hastene olmanızın ne faydası var direk devlet hastanesine gitmek daha mantıklı riskli durumdakileri neden kabul ediyorsunuz açıkça şartlarımız uygun değil deseniz özel'iğinizi mi yitirirdiniz

üzgün başın sağolsun çok üzüldüm
ama olayı tam nalamadım
bi başından anlatırmısın
sen diyarbakırdamısın adanadamısın
bikere vantilatör ne ben bimiyom?ikinci sen zeki beyinmi hastasısın
ne oldu sezeryanla amaliyat oldun sonra ne oldu

Gizem çok geçmiş olsun canım aman yediğin yerlere dikkat et allah korusun.

Üzgün seninde başın sağolsun allah sabır versin diyebileceğim çok zordur eminim allah kimseye evlat acısını yaşatmasın.(amin)Tabiki yasal hakların vardır ara ama şu olayı bi baştan anlatsan ben bişi anlamadım bende orada doğum yaptım yeni.

Uzqun Akıl vermek Gıbı olmasın ama Dava Acabılırsın En azından.. Cunku Cok uzucu bır durum yanı Dusunsene 9 ay boyunca onu kucagına alacagın gunu beklıyorsun sonrada hastanenın ıhmalkarlıgı yuzunden veda edıorsun bebegıne neyse ya ne bılım ole cok agır konusunca ınanasım gelmedı bıde adana yazıo sehır o yuzden karıstırdın anladım :S

epidural anestezi yapıp sonrada ameliyat sırasında ilaçla uyumak mümkünmü sizce yoksa o narkozmu oluyor cvb yazarsanız sevinirim
,

mrb üzgün zeki beyin hastasıyım daha hamile kalmadan gitmeye başladım
ben daha doğum yapmadım bak gebelik takvimim var yazının altında çıkıyo
34 haftalık hamileyim canım
doğum yapan tk646 daha iki hafta falan oldu doğum yapalı
birinden daha duydum epidural anestezi yapmışlar ama ilaç vermişler uyumuş seninde öylemi oldu
üzgün bize bir olayı tam anlatsan iyi olur canım
ayrıca bence avukat tutman lazım gerçi savcılığa da dilekçeylede başvurabilirsin ama ayrıntılı bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…