Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

ilginize tşk ben çok üzgünüm bir türlü kafamdan atamıyorum psikolojim çok bozuldu sezeryandan sonra normal doğum yapanınız var mı

Ben 20 gün oldu doğum yapalı spinal sezeryan oldum canım ilaçla belden aşağı uyuşturuldu sakin olmam için telkin edildim sürekli çünkü eğer panik olsaydım tansiyon sorunu oluşacaktı ve spinalin üstüne birde narkoza çevirmek zorunda kalacaklardı ama gerek kalmadı şükürki.

kızlar ben d.bakıra yeni geldim..bana da dr.zeki bey i önerdiler, ama benim durumum sizden farklı..2 yıldır evliyiz,çocuk sahibi olamıyoruz..dr ''aşılama'' önerdi..Genesis te Dr.ZekiBey e daha önce aşılama yaptırıp sonuç almış olanlarınız ya da bu yolla hamile kalan birilerini tanıyanlarınız varsa mesajlarını bekliyorum..çünkü bu tedaviyi burda yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım ,hepinizin dediği gibi doktorumuz çok yoğun,yorgun...ve benimde artık kaybedecek zamanım yok.menapoza girmeden bebeğimi kucağıma almak istiyorum

şimdi öncelikle birden bire bebeğin suyu akmaya başladı benim doktorum fakülteye git dedi.tam gidecekken bir arkadaşım zeki beyi önerdi.bende ona gittim muayene etti hiç bir srun çıkmaz dedi.bebek sağlıklı dedi.bebeğin suyu azar azar geliyordu.beni hastaneye tatırdı.sabaha kadarda yanıma hiç uğramadi.bebeğin kalp atışlarını dinlttirdiler 4 saat felan korkudan hiç uyuyamadım.çünkü cihaz 4-5 defa uyarı veriyordu zil çalıyordu ve ordaki rakamlar yok oluyordu.ses kesiliyordu.ben heşireleri çağırıyordum onlar normal diyordu zili kapatma düğmesine basmamı söylediler ve sonra zten onlarda anlamdıklarını söylediler.kapattılar.sabah oldu zeki bey beni muayene bile etmeden direk amelitata aldı.suyum durmuşda olabilir tam hatırlamıyorum onu bile kontrol etmedi.benim ilk doğumum olduğu için ben hiç bir şey bilmiyordum.tamamen onlara bıraktım.ameliyata girdiğimde zeki beyi hiç görmedim buda beni çok tedirgin etti.acaba başkasımın yaptı yapacak korkusu.ve pat diye epidural dediler ben çok korktum.bana önceden söylemeleri gerliydi çünkü ben çok hassasım.başladılar kesmeye ve ben onu hisseiyordum.dayanamadım bağırdım.sonra burnuma bir şey verdiler kokla dediler ondan sonrasını hatırlamıyorum.ameliyatımda 1 -1.5 saat sürdü ne olduğunu anlamadım.odama götürdüler.zeki bey yanıma gelip benim işim bitti dedi çocuk iyi yarın taburcu olacaksın dedi.ondan sonra bebeğimi bana hiç göstrmediler.çok istedim görmeyi kız kardeşim görmeye 3-4 defa gitti onada göstermediler.doğumdan 6 saat sonra bebeğin kötüleştiğini çocuk hastanesine kaldıracaklarını söylediler.oraya götürdüler.bu sefer boş vantilatör bekliyoruz dediler.bebeğe o sırada ne yapıyorlardı bilmiyorum.ben hastanedeydim çünkü. eşimi de genesise yolladılar.bebek tek kaldı orda.akşam saat 11 civarı iki yüzlü baş hemşireleri yanıma gelip beni kandırdı.kendi vantilatörlerini oraya gnderdiklerini (ve onların varmış ama 6 saat sonra gönreiyorlakr mantığa bakın.)bebeğin ii olduğunu söylediler. sabah oluncada bebeğin öldüğünü hiç görmediğim bebeğin cesedini bize verdiler .tabi ben yine görmedim.akrabalar alıp gömdüler.inanın şu an o bebek benimmiydi değilmiydi diye içim içimi yiyiyor.ya benim bebeğim değise ya benimki yaşıyorsa çünkü biz çaresizdik bebekle ilgilenemedik.hastanete bağlıydık ameliyatlıydım.allah onları bildiği bibi yapsın.allah inşallah bu acıyı kimseye yaşattırmaz.rabbim bana bu acıyı unutturacak sağlıklı bebekler verir inşallah bana dua edin inşallah olur.

:uhm:NasıL Bır ıs bu ya :S ınsaLLah Tez zamanda Allah bı Daha hamılelık nasıp eder Sana Saglıklı bı sekılde kucagına almayıda nasıp Eder Artık ne dıyecegımı bılmıyorum ınan bende yarın Doktora Gıdıyorum Zekı beye ama ıcıme Artık Ofs ne bılım ya :S urkmemek elde degıl senağlama

canım çok üzüldüm
allah bi daha vermesin inş sağlıklı bebeklerin olur canım
canım keşke drun fakulteye yöneltmiş seni oraya gitseydin
ayrıca tamam üzgünsün ama zeki bey de çok ilgilenmemiş haklısında adamda ameliyatı düzgün yapmış burda dr hatası değil artık bebek doğduktan sonra yapılanlar yanlış
sizi kandırmaları yanlış olmuş
bebeğin prematüremiydi yani kaç haftalık doğdu
zaten 37 den önceyse ihtiyaç duyulabilir küveze falan hemen sağlamaları yada size doğruyu söylemeleri lazımdı bence hakkını ara üzgün çok geçmiş olsun

canım öyle bir uygulama yaptırmadım ama zeki bey zaten aşılama ve tüp bebek konusunda daha çok çalışıyo

Başın saolsun canım yaa Allah sana hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...Ne diym evlat acısı üstüne dedimya yazacak bişi olmuyo :çok üzgünüm:

Üzgün canım ameliyathanenin kapısında seni bekleyen yakının yokmuydu bebek çıkarken görmemişlermi durumunu nereye götürüldüğünü falan.

genesisin yeni doğan bölümü yetersiz bunu göz önüne alın tamam zeki bey ii
ama hastanenin ortağı bunu düzeltmeli yada hastalara söylemeli

haklısın üzgün
sende artık bu olayı unutmaya çalış canım
allah bi daha vermesin
ama ben senin yerinde olsam davamı açarım
ne öyle kandırmalar falan

ben bugün internetten araştırdım ventilatör yani bebek solunum cihazi 10 milyarmış pislik genesis sahipleri odalara plazma tv koyacağınıza ventilatör alsanız hastalar için daha ii olurdu.bebeğimin tv ye değil solunuma ihtiyacı vardı

baş hemşireleri tam bir yalancı doladırıcı hastaları kandırmak için onu kullanıyorlar.çok ii rol yapabiliyor.kendi vantilatörlerini hastane gönderdiklerini söyleyip nasıl beni kandırdı hain vicdansız

Ya :S Senın vantıLatorden kasıtın :S Aspırator oLmasın ? + ßen ßugun Doktora gıttım Saat 8 Bucuk Idı Gıttıgımde Fıs kalmadı Dedıler Benı Zekı beyın Sekreterlıgıne yonlendırdıler Yukarı Cıktım benımle beraber bı bayan arkadas Daha vardı Zekı beyın Sekreterı ıle Gayet Samımı Idı O kısıye Sen Saat 5 te geL senı alırım dedı bana ıse Fıs kalmadı yarın Saat 6 da gel dedı Yanı Dusune bılıyormusun Torpılım olsa ıdı bende yarına kalmayacaktım + Sabahın 06 sında uyan kalk Fıs aL Olacak Sey degıl ya.. Ikılı Testımı yapmam lazımdı ya uykuda kalırsam yıne Zekı bey olmadıgı Icın onunla bıle gorusturmedı O kızı bı an =) sacını basını yolmak ıstedım :) Arkadaslar ben Hastanemı Degıstırmeyı Dusundum ama Zekı bey ıcın bunu yapmadım cunku Dunya Tıp hastanesı (benım esımın akrabalarının )de bu konuda cok ıyı ama bılmıyorum bu gıdısle herhalde degıstırecemsenağlama

Canım kesinlikle üdnya Tıp Hastanesini tavsiye etmiyorum. Ben sağlık sektöründeyim. Hastanelerin işleyişini iyi biliyorum. Geçen hamile olmayan bir arkadaşın tahlilini pozitif çıkarmışlar :1no2: Tam bi trajedi :çok üzgünüm: Ben gebeliğimi öğrenmeye ilk oraya gittim. Doktor bi yandan benimle ilgilenip bir yandan yanında ki kızlarla dedikodu yapıyodu... Zeki bey yoğun olabilir ama en azından ilgili bir doktor. Artık katlancaz biz de....
ÜZGÜN isimli arkadaşın yazdıkları tüylerimi ürpertti. Aklımda bin tane soru oluştu. Biz kime güvenelim şimdi????

senağlamasenağlama Ya Canım hıc Sorma bız Sımdı Kıme Guvenecez Aslında Kesınlıkle Zekı bey Tarafından benım asla Suphem olmaz Cunku Taa benım Gorumcemın bıle Doktoru Suan ogLu 11 yasında :) Ama yanı bugun hastanede olanlar benı deLı Ettı Dunya Tıpa geLınce Orayı tam olarak bılmıorum Bı Doktorunu Tanırım Omer yalınkaya Kızıma hamıle ıken bı Defa Gıtmıstım Ona.. Tabı DevLEt hastanesı oldugu ıcın baya ılgısızlerdı ... Yarın Saat 6 bucukta hastaneye gıdecem Ofs Ins uyanabılecem Murgız Canım bu Arada Sende 1 nısanda Gıdecektın ne oldu :) Eger Kesın geLeceksen 6 bucukta gel Cunku Gercekten Fıs kalmıyor ve gErı cevırıyorlar

denizcim bende yarın gitcem
ama eşimi yollayıp fiş aldıracam bugün sekreterini aradım
dediki 7 de gelin fiş alın kalmıyo diye hemencik bitiyo diye
benimde eşim gidip alacak saat 7 de
eşimde her yere geç kalır geç gitse fişde kalmayacak canım ben bide bundan sonra sık gitcem haftda bir falan çağırsa her hafta erkenden fiş almam gerekecek

arkadaşlar mrb.oğlumu genesiste çocuk doktoruna götürmek istiyorum.muayene ücreti ne biliyormusunuz

bigsize benim bildiğim ssk veya emekli sandığın varsa
ek ücret olark 20 ytl veriyon canım istersen bi ara sor 2372799 nosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…