şimdi öncelikle birden bire bebeğin suyu akmaya başladı benim doktorum fakülteye git dedi.tam gidecekken bir arkadaşım zeki beyi önerdi.bende ona gittim muayene etti hiç bir srun çıkmaz dedi.bebek sağlıklı dedi.bebeğin suyu azar azar geliyordu.beni hastaneye tatırdı.sabaha kadarda yanıma hiç uğramadi.bebeğin kalp atışlarını dinlttirdiler 4 saat felan korkudan hiç uyuyamadım.çünkü cihaz 4-5 defa uyarı veriyordu zil çalıyordu ve ordaki rakamlar yok oluyordu.ses kesiliyordu.ben heşireleri çağırıyordum onlar normal diyordu zili kapatma düğmesine basmamı söylediler ve sonra zten onlarda anlamdıklarını söylediler.kapattılar.sabah oldu zeki bey beni muayene bile etmeden direk amelitata aldı.suyum durmuşda olabilir tam hatırlamıyorum onu bile kontrol etmedi.benim ilk doğumum olduğu için ben hiç bir şey bilmiyordum.tamamen onlara bıraktım.ameliyata girdiğimde zeki beyi hiç görmedim buda beni çok tedirgin etti.acaba başkasımın yaptı yapacak korkusu.ve pat diye epidural dediler ben çok korktum.bana önceden söylemeleri gerliydi çünkü ben çok hassasım.başladılar kesmeye ve ben onu hisseiyordum.dayanamadım bağırdım.sonra burnuma bir şey verdiler kokla dediler ondan sonrasını hatırlamıyorum.ameliyatımda 1 -1.5 saat sürdü ne olduğunu anlamadım.odama götürdüler.zeki bey yanıma gelip benim işim bitti dedi çocuk iyi yarın taburcu olacaksın dedi.ondan sonra bebeğimi bana hiç göstrmediler.çok istedim görmeyi kız kardeşim görmeye 3-4 defa gitti onada göstermediler.doğumdan 6 saat sonra bebeğin kötüleştiğini çocuk hastanesine kaldıracaklarını söylediler.oraya götürdüler.bu sefer boş vantilatör bekliyoruz dediler.bebeğe o sırada ne yapıyorlardı bilmiyorum.ben hastanedeydim çünkü. eşimi de genesise yolladılar.bebek tek kaldı orda.akşam saat 11 civarı iki yüzlü baş hemşireleri yanıma gelip beni kandırdı.kendi vantilatörlerini oraya gnderdiklerini (ve onların varmış ama 6 saat sonra gönreiyorlakr mantığa bakın.)bebeğin ii olduğunu söylediler. sabah oluncada bebeğin öldüğünü hiç görmediğim bebeğin cesedini bize verdiler .tabi ben yine görmedim.akrabalar alıp gömdüler.inanın şu an o bebek benimmiydi değilmiydi diye içim içimi yiyiyor.ya benim bebeğim değise ya benimki yaşıyorsa çünkü biz çaresizdik bebekle ilgilenemedik.hastanete bağlıydık ameliyatlıydım.allah onları bildiği bibi yapsın.allah inşallah bu acıyı kimseye yaşattırmaz.rabbim bana bu acıyı unutturacak sağlıklı bebekler verir inşallah bana dua edin inşallah olur.
kızlar ben d.bakıra yeni geldim..bana da dr.zeki bey i önerdiler, ama benim durumum sizden farklı..2 yıldır evliyiz,çocuk sahibi olamıyoruz..dr ''aşılama'' önerdi..Genesis te Dr.ZekiBey e daha önce aşılama yaptırıp sonuç almış olanlarınız ya da bu yolla hamile kalan birilerini tanıyanlarınız varsa mesajlarını bekliyorum..çünkü bu tedaviyi burda yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım ,hepinizin dediği gibi doktorumuz çok yoğun,yorgun...ve benimde artık kaybedecek zamanım yok.menapoza girmeden bebeğimi kucağıma almak istiyorum
şimdi öncelikle birden bire bebeğin suyu akmaya başladı benim doktorum fakülteye git dedi.tam gidecekken bir arkadaşım zeki beyi önerdi.bende ona gittim muayene etti hiç bir srun çıkmaz dedi.bebek sağlıklı dedi.bebeğin suyu azar azar geliyordu.beni hastaneye tatırdı.sabaha kadarda yanıma hiç uğramadi.bebeğin kalp atışlarını dinlttirdiler 4 saat felan korkudan hiç uyuyamadım.çünkü cihaz 4-5 defa uyarı veriyordu zil çalıyordu ve ordaki rakamlar yok oluyordu.ses kesiliyordu.ben heşireleri çağırıyordum onlar normal diyordu zili kapatma düğmesine basmamı söylediler ve sonra zten onlarda anlamdıklarını söylediler.kapattılar.sabah oldu zeki bey beni muayene bile etmeden direk amelitata aldı.suyum durmuşda olabilir tam hatırlamıyorum onu bile kontrol etmedi.benim ilk doğumum olduğu için ben hiç bir şey bilmiyordum.tamamen onlara bıraktım.ameliyata girdiğimde zeki beyi hiç görmedim buda beni çok tedirgin etti.acaba başkasımın yaptı yapacak korkusu.ve pat diye epidural dediler ben çok korktum.bana önceden söylemeleri gerliydi çünkü ben çok hassasım.başladılar kesmeye ve ben onu hisseiyordum.dayanamadım bağırdım.sonra burnuma bir şey verdiler kokla dediler ondan sonrasını hatırlamıyorum.ameliyatımda 1 -1.5 saat sürdü ne olduğunu anlamadım.odama götürdüler.zeki bey yanıma gelip benim işim bitti dedi çocuk iyi yarın taburcu olacaksın dedi.ondan sonra bebeğimi bana hiç göstrmediler.çok istedim görmeyi kız kardeşim görmeye 3-4 defa gitti onada göstermediler.doğumdan 6 saat sonra bebeğin kötüleştiğini çocuk hastanesine kaldıracaklarını söylediler.oraya götürdüler.bu sefer boş vantilatör bekliyoruz dediler.bebeğe o sırada ne yapıyorlardı bilmiyorum.ben hastanedeydim çünkü. eşimi de genesise yolladılar.bebek tek kaldı orda.akşam saat 11 civarı iki yüzlü baş hemşireleri yanıma gelip beni kandırdı.kendi vantilatörlerini oraya gnderdiklerini (ve onların varmış ama 6 saat sonra gönreiyorlakr mantığa bakın.)bebeğin ii olduğunu söylediler. sabah oluncada bebeğin öldüğünü hiç görmediğim bebeğin cesedini bize verdiler .tabi ben yine görmedim.akrabalar alıp gömdüler.inanın şu an o bebek benimmiydi değilmiydi diye içim içimi yiyiyor.ya benim bebeğim değise ya benimki yaşıyorsa çünkü biz çaresizdik bebekle ilgilenemedik.hastanete bağlıydık ameliyatlıydım.allah onları bildiği bibi yapsın.allah inşallah bu acıyı kimseye yaşattırmaz.rabbim bana bu acıyı unutturacak sağlıklı bebekler verir inşallah bana dua edin inşallah olur.
ben bugün internetten araştırdım ventilatör yani bebek solunum cihazi 10 milyarmış pislik genesis sahipleri odalara plazma tv koyacağınıza ventilatör alsanız hastalar için daha ii olurdu.bebeğimin tv ye değil solunuma ihtiyacı vardı
Canım kesinlikle üdnya Tıp Hastanesini tavsiye etmiyorum. Ben sağlık sektöründeyim. Hastanelerin işleyişini iyi biliyorum. Geçen hamile olmayan bir arkadaşın tahlilini pozitif çıkarmışlar :1no2: Tam bi trajedi :çok üzgünüm: Ben gebeliğimi öğrenmeye ilk oraya gittim. Doktor bi yandan benimle ilgilenip bir yandan yanında ki kızlarla dedikodu yapıyodu... Zeki bey yoğun olabilir ama en azından ilgili bir doktor. Artık katlancaz biz de....Ya :S Senın vantıLatorden kasıtın :S Aspırator oLmasın ? + ßen ßugun Doktora gıttım Saat 8 Bucuk Idı Gıttıgımde Fıs kalmadı Dedıler Benı Zekı beyın Sekreterlıgıne yonlendırdıler Yukarı Cıktım benımle beraber bı bayan arkadas Daha vardı Zekı beyın Sekreterı ıle Gayet Samımı Idı O kısıye Sen Saat 5 te geL senı alırım dedı bana ıse Fıs kalmadı yarın Saat 6 da gel dedı Yanı Dusune bılıyormusun Torpılım olsa ıdı bende yarına kalmayacaktım + Sabahın 06 sında uyan kalk Fıs aL Olacak Sey degıl ya.. Ikılı Testımı yapmam lazımdı ya uykuda kalırsam yıneZekı bey olmadıgı Icın onunla bıle gorusturmedı O kızı bı an =) sacını basını yolmak ıstedım :) Arkadaslar ben Hastanemı Degıstırmeyı Dusundum ama Zekı bey ıcın bunu yapmadım cunku Dunya Tıp hastanesı (benım esımın akrabalarının )de bu konuda cok ıyı ama bılmıyorum bu gıdısle herhalde degıstırecem senağlama
Canım kesinlikle üdnya Tıp Hastanesini tavsiye etmiyorum. Ben sağlık sektöründeyim. Hastanelerin işleyişini iyi biliyorum. Geçen hamile olmayan bir arkadaşın tahlilini pozitif çıkarmışlar :1no2: Tam bi trajedi :çok üzgünüm: Ben gebeliğimi öğrenmeye ilk oraya gittim. Doktor bi yandan benimle ilgilenip bir yandan yanında ki kızlarla dedikodu yapıyodu... Zeki bey yoğun olabilir ama en azından ilgili bir doktor. Artık katlancaz biz de....
ÜZGÜN isimli arkadaşın yazdıkları tüylerimi ürpertti. Aklımda bin tane soru oluştu. Biz kime güvenelim şimdi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?