denizcim bende yarın gitcem
ama eşimi yollayıp fiş aldıracam bugün sekreterini aradım
dediki 7 de gelin fiş alın kalmıyo diye hemencik bitiyo diye
benimde eşim gidip alacak saat 7 de
eşimde her yere geç kalır geç gitse fişde kalmayacak canım ben bide bundan sonra sık gitcem haftda bir falan çağırsa her hafta erkenden fiş almam gerekecek
canım benim eşim tsk mensubu olduğundan genesis bize bakmıyor.ücretli gitmek zorundayız.telefondada ücreti söylemiyorlar
Aha bak Sımdı Cok merak ettım senı :S Ben Sabah 6 bucukta uyandım dus falan fılan ancak 7 ye 5 kala evden cıktım 20 Dakıka dolmus bekledım 7.20 de Ancak genesıse vardım Ama Fıs kalmamıstır Daha Calısan Arkadaslar bıle gelmeden Fıs tukenmıs Dusunebılıyormusun yanı Fıs Almak Icın aslında senın 6 da orda hazır olman lazım Tabı ben bekledım sekreterını zekı beyın dunku sekreter Olsa ıdı herhalde Tartısırdık Allahtan dıgerı Daha erken geldı ve orda bı bayan arkadas daha vardı Onların yardımı ıle Sekreter aldı benı Fıs aldım anlayacagın 21 numara Suan ıs yerındıem 3 gıbı Tkrr Gıdecem.
canım benim eşim tsk mensubu olduğundan genesis bize bakmıyor.ücretli gitmek zorundayız.telefondada ücreti söylemiyorlar
canım tam komedi ha
7.20 fiş bitmiş ha mümkün değil bak bittiği halde sana 21 numara gelmiş zeki bey bi günde sence 30 -40 hastayamı bakımıyo :sm_confused:yoksa çok daha fazlasına bakıyo canım
bu sabah özlem hanım vardı orda ben aradım
ben sabah gitmedim yattım kocişi yolladım saat 6.30 da kaldırdım adamcağızı o gittiğinde daha fiş kesenler bile gelmemeiş düşün yani:smiley-cool:
neyse 7 yi 5 geçe almış fişi sonra sekreteri beklemiş nerdeyse 8 e kadar ama gelmemiş oda eve geldi yattı:hooray:bidaha(belki eşimi gördün gözlüklü yeşil bi hırka giymişti
fiş numaram 8 canım biz rşimin işi dolasıyla 4 gibi gitcem
sen beklemezsen karşılaşmayız herhalde
zaten orda olsan bn seni tanırım sarı saçlarından hehehe bde başkasına deniz diyomuşum
neyse 3 e kadar çok var yine yazışırız
çimencim ya aç gitmene gerek yok ikili test için
ama bak bi ara kanama olduğununda söyle unutma bak
evet işte eşimde sabah ordaydı beklemiş beklemiş dönmüş kızlar gelmeyince
canım ben mavi bi bluz bide mavi kotmont giyerim(kotmont olursa tabi)
karnımmmm kocamannnnnn zaten bi gör
zaten kızlar tanıyo beni sorsan gösterirler:)
aslıcım sende ucuz kurtardın ayol düşün ben bide bundan sonra sık gitcem:)))))))))
hehehe adım gizem:)
ye canım ya aç kalma hamiş hamiş
Bende 40ta gidicem zeki'ye a belki hep birlikte orda oluruz bi genesis günü yaparız :))
çimem kan verdinmihiç sorma başıma ne geldi
ben zar zor ağlaya sızlaya kan verdim eşime yaslanıp
3 tüp
sonra idrar tahlilimi vermek için lavobaya girdim çıktım eşim diyyoki bidaha kan alacaklar dedimki bu nasıl şakaya
dedi şaka değil sonra hemşirde geldi dedi kan bozulmuş bi tüp daha vercen
şaka değilmiş
bayılacaktım nerdeyse 1 tüp daha verim
yani iki kolumdan toplam 4 tüp kan verdim
Canım ya bu nasıl ıs Resmen oldurmusler senı valla ben kendımı sıka sıka kan aldılar ama saolsun elı cok hafıfmıs zaten dıyorum ılk defa benden kan alınırken bayılmadım:) Guluyorlar =)) Sonuclarım bugun ogleden sonra cıkıcakmıs ıns hayırlı haberler verecem Anaaa bebısımın Parmaklarına kadar herseyını gordummm :) Canım yaa 12 haftalıgım ya ben bu haftalarda Doktorlar Cınsıyetınden emın olamıyorlar ama tahmın edebılıyorlar Acaba Tahmınler Dogru Cıkarmı Cunku bana bı Tahmın verdı Gordum dedı=)) ama bı Ay sonra net solıcem dedı Israr ettım ben bugun onemlı bır gun benım ıcın dedım soledı :) Ama kendını kesınlıkle kaptırma dedı yanılabılırız dedı daha net degıl dedı :) hayırlısı dedım Senınkınden tahmını ole ıdı :)
:) Hıhı Bugun ogleden sonra Gıdıcem evet ya sorma =)) Ama yuzu guluyordu bende dıyorum kı yok yok erketır cunku bı oncekı hamılelıgımden farklı seyler hıssedıorum ısrarla kaptırmaa dıo kendını :)bu arada 12 Haftada 4 Kılo Almısım :) Normaldır herhalde dımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?