Canım Gıttım bende Doktora Sonuclarım Cıkmıs :) sukur Olumlu her sey mayısın ıkıncı haftasında Gıdecem Artık :) Sen herhalde o zamana Kadar Dogum yaparsın dımı :)Sevındım sneın sonuclarada =)) Bu Arada LAboratuardakı arkadaslar benımle ahbap oldular =)) dun 1 bugun 2 :=))
ammman Kız kan deme bana Artıkkkk :) Icım gecıyor yemın ederım yaa :)
canım sağol bilgilendirdiğin için.
ama geçen hafta bu gün gitmiştim kontrole.
evet haklısın iznin bi kısmı yanacak galiba.
ama bana nedense 40 ı geçecek gibi geliyo hep 37. haftada ayrılmak istiyorum. ama erken olma ihtimali de var tabi. belki 36 da ayrılırım. neyse ben yarın bi gidiyim en iyisi.
qeLdımmmmmmmCanım burdayım ya Yogundum Arada bakıyorum ama yazamadan Cıkıyorum nasılsın ıyımısınnnnn
sezeryandan sonra normal doğum yapan varmı?bildiğiniz biri varmı?
Uzgun bak OyLe bı konu acılmıs ordan yardım alabılırsın :) Murgız Sen nasılsın bebek nasıl?
iyiyim şekercim siz bebişle nasılsınız ?yorgunluğun geçtimi?
Evet Iyı uyudum bugun daha ıyı hıssedıyorum kendımı ama kucuk karnım cok agrıo egıldıgım zaman dogrulamıyorum :sm_confused:
iyi canım ya aman dikkat et eğilip doğrulurken öyle ağrılar normal zaten tehlikeli dönemi atlattın:dance:
peki eşine zeki beyin tahminini söylediğinde naptı:uhm:
Gızemcım ınanmıcaksın ama Esıme Solemedım dahaa :)) Sadece Ilkın ablama soyledım Sonrada Kayın valıdeme Oda Tesadufı oldu :) Esımden mujde ıstedım Ok Tamam Dedı =)) Ama Israr Ettım ne olcak mujden dıe Oda Solemeyınce bende vazgectım dedım =)) Sonra gece uyurken bana sarıldı ammmann yavas dedım :) OgLunu bogacaksınnnn Saskına Dondu Demekkı Oglum olacak mujden buydu Dedı ben ınkar Ettım manyakmısın dedım Daha 12. hafta :) Ama bu Aksam Soylemek ıstıyorum :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?