Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Canım Gıttım bende Doktora Sonuclarım Cıkmıs :) sukur Olumlu her sey mayısın ıkıncı haftasında Gıdecem Artık :) Sen herhalde o zamana Kadar Dogum yaparsın dımı :)Sevındım sneın sonuclarada =)) Bu Arada LAboratuardakı arkadaslar benımle ahbap oldular =)) dun 1 bugun 2 :=))

:teytey::teytey:çok şükür
bu kontrolüde atlattık
ben o zamana doğururum inş canım
sen doğurana kadar tüm hastaneyle ahbap olursun çimencim o zaman :)sonra kopamazsın arada bir kan verirsin:)

günaydın arkadaşlar
gizemciğim slm nasılsın?
sana bişey soracaktım. ben yarın 32 haftayı dolduruyorum.
yalnız çalışabilir raporunu p.tesi alabilirmiyim.
yani açıkçası cumadan başlatmak istemedim. sence bi sorun olur mu?
bide benim kontrolüm haftaya cuma. genesise sırf çalışabilir raporu için giriş yapmak istemiyorum. acaba ücret ödemeden rapor alabilirmiyim sen nasıl yapmıştın?
bilgilendirirsen sevinirim.

berçem benim rapor aldığım tarih ile konrolüm uyşmuştu sayılır rapor almak için sadece 2 gün erken gitmiştim bende 32+1 de almıştım ama ben izne ayrıldım biliyosun çalışabilir raporunu bilrmiyecem canım
ben senin yerinde olsam bir hafta erken giderim kontrole(dah önce ne zaman gittiğini bilmiyorum bi hafta önce gittiysen o ayrı)yani yarın giderim doğum iznimide aktarırım kontrolümde olmuş olurum
berçemcim bide şöyle bişiy var şimdi 20 ytl ödüyon ya 21 gün içinde bi daha gittiğin zaman ödemiyosun ama bir kereden fazla gitsen ödüyomusun onu bilemiyecem

ayrıca ne zamandan başlattığınıj önemi çok yok berçemcim sonuçta doğum öncesi izninin muhtemelen bi kısmı yanacak çünkü 40 haftadan önce oluyo doğumlar genelde
40 haftayıda geçince dr ek izin yazıyo

canım sağol bilgilendirdiğin için.
ama geçen hafta bu gün gitmiştim kontrole.
evet haklısın iznin bi kısmı yanacak galiba.
ama bana nedense 40 ı geçecek gibi geliyo hep 37. haftada ayrılmak istiyorum. ama erken olma ihtimali de var tabi. belki 36 da ayrılırım. neyse ben yarın bi gidiyim en iyisi.

canım ya normal düşünüyosan 40 da geçebilir tabi:1shok:
çalışabiliyosan ne kadarını aktarsan o kadar iyi olur canım
bencede ya yarın yada pazartesi git canım nasıl olsa giriş yapmak zorundasın bari gitmiş olursun yhaftaya cuma bidaha gitmemiş olursun:içelim:

qeLdımmmmmmm Canım burdayım ya Yogundum Arada bakıyorum ama yazamadan Cıkıyorum nasılsın ıyımısınnnnn

qeLdımmmmmmm Canım burdayım ya Yogundum Arada bakıyorum ama yazamadan Cıkıyorum nasılsın ıyımısınnnnn

çok şükür canım iyiyim aynı tüm günler bana evdeyim yürüyüş yaptım geldim kadınlar bklübündeyim bu kadaryerimseniben
sende dikkat et ilk aylar yorgunluk oluyo tabiki bide çok çalışıyon tabi zor oluyo allah yardımcın olsuna.s.

Uzgun bak OyLe bı konu acılmıs ordan yardım alabılırsın :) Murgız Sen nasılsın bebek nasıl?

Evet Iyı uyudum bugun daha ıyı hıssedıyorum kendımı ama kucuk karnım cok agrıo egıldıgım zaman dogrulamıyorum :sm_confused:

iyi canım ya aman dikkat et eğilip doğrulurken öyle ağrılar normal zaten tehlikeli dönemi atlattın:dance:
peki eşine zeki beyin tahminini söylediğinde naptı:uhm:

iyi canım ya aman dikkat et eğilip doğrulurken öyle ağrılar normal zaten tehlikeli dönemi atlattın:dance:
peki eşine zeki beyin tahminini söylediğinde naptı:uhm:

Gızemcım ınanmıcaksın ama Esıme Solemedım dahaa :)) Sadece Ilkın ablama soyledım Sonrada Kayın valıdeme Oda Tesadufı oldu :) Esımden mujde ıstedım Ok Tamam Dedı =)) Ama Israr Ettım ne olcak mujden dıe Oda Solemeyınce bende vazgectım dedım =)) Sonra gece uyurken bana sarıldı ammmann yavas dedım :) OgLunu bogacaksınnnn Saskına Dondu Demekkı Oglum olacak mujden buydu Dedı ben ınkar Ettım manyakmısın dedım Daha 12. hafta :) Ama bu Aksam Soylemek ıstıyorum :teytey:

inanmıyorum nasıl dayandın şimdiye kadar ben olsam dayanamazdım hemen dr çıkışında arar söylerdim öle dedi diyekafamçokkarıştı
dur bakalım bari güzel bi müjde olsun dimi ama:dance:
şimdi o da çok mutlu olur babalar hep erkek çoçuk isterler ama kız çoçuklara daha düşkün olurlar
bizimkide çok istiyodu erkek olsun diye benimde zoruma gidiyodu kızım olsa sevmyecekmi diye zeki bey erkek dediğinde sorduğu ilk soru hocam emeinmisiniz olmuştu:roflol:zeki beyde %99 demişti %1 yanılma payı var demişti:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…