Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

:) Ya Evet Sorma Erkek Cocuk delılerı Ama Kız cocuklarına bayılırlarr :) Esımde bız Correfoura Gıttık bebıs ıcın bısıler baktık Ceylan bebe Sarayından :) şştt Daha Cok Kucuk Dıo Erkek Olsun Tum masrafLAr benden Dıo :) Kız dun TeLde de kulagını Cınlattım Mujdem nedır Tahmın et Dedım her Seferınde ogLum olacak DIo =)) Bende ınkar Edıom Yok Daha 12 Haftalık Kucuk Sen eczacısın Daha ıyı bılmen lazım falan fılan dıyorum ıste =)) Ofs bende Cok Sabırsızım ya ama hala nasıl soylemedım bılmıyorummm :) Annemde Tam bır Erkek Cocuk delısıdır benım yengemın kızı olacakmıs O gun Hastane Cıkısı Ablam Aradı Soledı O ıkıncı Torun olacak ıste =)) Suan Sankı Tek umudu benım Gıbı Ablama Erkektır Dıo Sız bana soylemıyorsunuz =)) AbLamda Daha kucuk Demıs bellı olmaz kı ammmann bak Iyıce Inandırdım kendımı hea :) kız bıde normal konusmalarımda bıle OgLum dıyorum hemde herkesın onunde Ama Elımde degıl agzımdan cıkı verıo :) o yuzden soruyorlar hemen erkektır dımı :) allahım Sen bana en hayırlsını nasıP et Amiiinnnn Gızemde bı Solukta Kurtarr Bebısını SagLıklı bı Sekılde Kucagına Almasını Nasıp Et Amiiiinnn :teytey::sm_cool:

aminnn canı m ikimizde çabucak doğururuz sağlıkla inş:içelim:
canım hayırlısı olsun tabiki kız erkek farketmez ama kızın olduğu için ikincisi erkek herkes ister bide annende erkek çoçuk seviyosa daha çok ister
başta sağlıklı olsunda zaten erkektir canım çok düşük ihtimal bence değişmesia.s.

:teytey: Bizimkide kız delisidir dr erkek dediğinde ekranda koca pipiyi göre göre eminmisiniz bi daha bakın demişti :icecream::dance:

:teytey: Bizimkide kız delisidir dr erkek dediğinde ekranda koca pipiyi göre göre eminmisiniz bi daha bakın demişti :icecream::dance:

nasılsınız sen ve oğluşunŞenizumarım ilhan egenin gaz sorunu azalmıştır
sağlıklı olsunlarda hiç farkı yok kızmış erkekmiş ama tabi ikincide farklı cinsiyet isteniyo bide kızlar çok cadı oluyolar yaaaa kendilerini çok sevdiriyolar o yüzden ikinciyi yapsam herhalde kız çoçuk için yaprım gibime geliyo:smiley-cool:
bakalım hayırlısı olsun gerçi bi hamilelilk yettti bana ikinciyi kaldırabilirmiiyim bilmiyomkafamçokkarıştı

:roflol::roflol:HAHAHAH =)) Ah bu Erkekler ah ne Istedıklerını bı bılsek :) Ya kız olsun erkek olsun ıkısıde bızım canımızdan sevılmez mııı ben kesınlıkle kızıma sarıldım dun aksamm o cok kıskanc ya kardes asla senın yerını alamaz dedım =)) Sen benım ılk goz agrımsınn dedımmm :)Zaten Sırf Onun Sevgısını kımse ıle paylasamam dıyerekten cocuk bıle dusunmuyordum:) buda kazara oldu ama ıyı kı olduuuu Cok mutluyum :):teytey::dance:

Tam oturuyorum bilgisayarın başına başlıyo vızvızda vızvız bu Gizem teyzesi:))

Klavyenin sesini duyduğu an açıyo gözleri kocaman.

Ay çimen sorma bizim ilhanege değil eşim kaldıramaz ikinci bebeği bunu bile kıskanıyo sen onla ilgleniyon artık beni daha az seviyon diye :))

:) Amman CatLasınlar ne Demek yardıma muhtac bebıslerımıızı bırakıp onlarla mı ılgılenecez :) Zaten benım bebegım olduktan sonra esımle baya bı sorunlarım oldu Sırf Cocuk yuzunden Dogru duzgun bır araya gelemedıkkk :) Zaten ALım allah kızım yanımızda ıkennn ne haddıme dusmus kı esımın yanında bıle oturamıyorum kalkkk anne benım dıo Kıskanclıgından delı oluyor Tabı esımdee Cok sınırlenıyor bu duruma :=)) Kızıo napalım Paylasılamıyoruz Degerımızı nasılda anladılar cok guzel bır duygu ama ya ):) Paylasılamamak Ben kızıma dogru durust bakamadım baba annesı baktı bana dedıler bu buyuyunce sana anne bıle dıyemıcek =)) Kızım sımdıden benı gordumu kesınlıkle gozlerı kor olur baska kımseyı gormez =)) Anne kucaga dıo Ya Aslında arkadaslar kızım bugune kadar hıc kucak ıstemezdı Sımdı kardes oldugunu bılıyor ya sankı zarar vermek ıstercesıne hemen kucaga dıo babası bak kardes var yapma dıo o ınatla her seferınde kucak allah yardımcısı olsun kucuk bebegımın bakalım dogduktan sonra ablası ona ne ıskenceler cektırecek

Şenizay yerim ben onu ya çok tatlıdır şimdi o maaşlh allh sana bağışlasın aslıcım
canım hiç sorma benim eşim bebek çok istiyodu ben pek sıcak değldim bu konuda
ama bazen kıskandığını hissediyom daha doğmmamış bebeyi :roflol:
bide ben eşimi çok şımarttım herşeyiyle ilgilendim hiç bişeyini eksik bırakmadım bizimki tam kıskanacak oğluşu
ama ben şimdidien alıştırıyom bak hayatım bebek gelse seninle bu kadar ilgilenmem diye bu kadar şımarıklık yapamazsın diye a.s
du bakalım napcaz bebişli günlerde(allh göstersinde)

Canlarım Aslında bız neden bebek yaptık kı neden bebek dusunduk kı :):):) :roflol::roflol::roflol: Zaten Kocalarımız bebek Gıbı aha bı takla Atmadıkları Eksık =)) Ne Farkları var bebeklerden dımı :)a.s

kızlarrrrrrrrrrr nedesiniz ayolllllllllll
tabi herbirinizin işi var gücü ben evde boş boşşşşş oturyommmmmmmmmm pofffffffff

=)) Hıhı Ole Canım :) O Gunlerı bızde yasıcaz :) ben evde bos bos otururken sen bebısıne artık turlu turlu mamalar hazırlarsın hıcte bos oturacagını sanmıyorum o zaman =)) Ya Gızemcım bır Sey soıracam Benım ıkı Gundur Tansıyonum Dusuyorum Ve her Sabah Dusup bayılıyorum adeta hadı Aclıktan olsa neyse Cunku sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapamam ya

geçmiş olsun canım
ay canım tansiyon düşmesi gebelikte normal benim başıma hiöç gelmedi canım çünkü ben bi dk bile aç kalmıyorum:roflol:
o durumda en iyi şey ya tuzlu ayran yada ayaklarını yukarı doğru dikip uzanmak(tabi iş yerinde bu nasıl olcak bilmiyom)
bak bende hamilelijten önce kavaltı yapmazdım hatta sevmezdim okulda bir simit yerdim ama
hamileyken olmuyo düzgün beslenmek lazım yoksa bünye kaldırmıyo
ben bide okula çok erken gittiğmden ne yiyodum biliyonmu
bu kahvaltılık gecrekler var ya onlardan
hem içinde tahıl taneleri var çok sağlıklı hemde tok tututo
sana tavsiyem nestle nesfitin meyveli olanı
hazırlarken içine iki ceviz iki fındık iki bademde birazda siyah kuru üzüm atıver harika bir enerji ve besin kaynağı
işe giderkende eline bikaç meyvede alıver sağlıklı beslenmeye başla bence çimencim zaten çok yoğun çalışıyosun tansiyonun çok düşer bak söyleyeyim
bide bol su tansiyonu dengeliyomuş haberin olsun canım öpüyorum kendine ve bebişe dikkat et bak

Canım Saol ya gercekten verdıgın bılgıler benım ıcın cok onemlı.. ya aslında kahvaltıyı duzenlı yapıyorum ama Iste olmuyor kalkar kalkmaz kahvaltımın hazır olması gerekıo :) Zaten ayaklarımı yukarı dogru kaldırıp ole uzanmasam asla rahatlamam kulaklarımda adeta zıl calıo :) ben sımdı ıs cıkısında marketı soymaya gıdıcem =)) ıns ıyı gelır canım saolll sen ıyısın dımı az kaldı :) bebısımız gelıo bu arada ısım dusundun mu ne olacak erkek ısmıde cok zor ya kız olsa :) ısım hazır

rica ederim canımcım
canım dikkat et kendine benim en korktuğum şeydi tansiyonu düşmesi umarım dikkat etsen geçecek kayınvalidecinde sana bi kıyak yapsın sa bah kahvaltını hazırlasın nolcak torunu için:hooray:
canım bizde iyiyiz çok şükür adı belli hemde daha benle eşim tanıştığımız zamandan beri belli eşim çok istiyodu kırmadım o yüzden ARDA olcak oğluşumun ismi gerçi ikinci isim arıyoz hala ama bulamadık
bizimde kız olsa zor olcaktı ben koycaktım ismini ve ben kız isminin çok önemli olduğunu düşünüyorum bayağı bi uğraşacaktım yanifisfisfis

Gunaydınn:) Gızemmcımm benım Esımde babasının ısmını cok ıstıo babasının ısmı Ferıt Ama Acıkcası ben ıstemıyorum benım ıcınde ısım cok onemlı ne bıleım bunuda kendım Koymak ıstıyorum :) Hem dedıgın gıbı kız ısmı erkek ısmınden cok onemlı :) Kızımın ısmınden memnunum Denız bennu OgLum Olsa ıdı hep Denız Emre Dusunuordum ama sımdı bılmıyorum onuda ıstemıom :) bakalım e olcak hayırlısııı

günaydııııııın canım a.s.
ferit de kötü bi isim değil canım aslında ama istediğin başka isim varsa sende onu koy sen o isimle çağırırsınnaniknanikonlarda ferit der:roflol:

OLe yapacam :) Ama hala karar veremedım cok guzel ısımler var =)) Ofs Ofs her bır ısım bır cocuk mu dogursak :

OLe yapacam :) Ama hala karar veremedım cok guzel ısımler var =)) Ofs Ofs her bır ısım bır cocuk mu dogursak :

:roflol::roflolldu şekerim ben almiyimmm
canım araştır çok güzel isimler var daha zamanda var bulduğun isimleride benle paylaş ama:1rolleyes:

:roflol::roflolldu şekerim ben almiyimmm
canım araştır çok güzel isimler var daha zamanda var bulduğun isimleride benle paylaş ama:1rolleyes:

:roflol::roflol::d:d Tamam bende Almım =)) Bak Erkek Isımlerı hangılerı guzeL Sence :) SerTan Cagrı Anaa sımdı yazacam dıe hepsını unuttum yemınle =)) Cınar Hıym ondan sonra =)) hatırladıgımdaaa solerımmm

ya ben aras ismini çok seviyom arda aras koycaktım herkes ikiside ar hoş olmuyo dediler kararsızım şimdi herhalde koymam arası
eşimde diyoki arda miran olsun (diyoki illa iki isimli olsun)
ben ağit isminide çok seviyom
sertanda çok güzelmiş
ama çağrı ile çınar hoşuma gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…