inanmıyorum nasıl dayandın şimdiye kadar ben olsam dayanamazdım hemen dr çıkışında arar söylerdim öle dedi diyekafamçokkarıştı
dur bakalım bari güzel bi müjde olsun dimi ama:dance:
şimdi o da çok mutlu olur babalar hep erkek çoçuk isterler ama kız çoçuklara daha düşkün olurlar
bizimkide çok istiyodu erkek olsun diye benimde zoruma gidiyodu kızım olsa sevmyecekmi diye zeki bey erkek dediğinde sorduğu ilk soru hocam emeinmisiniz olmuştu:roflol:zeki beyde %99 demişti %1 yanılma payı var demişti:içelim:
:) Ya Evet Sorma Erkek Cocuk delılerı Ama Kız cocuklarına bayılırlarr :) Esımde bız Correfoura Gıttık bebıs ıcın bısıler baktık Ceylan bebe Sarayından :) şştt Daha Cok Kucuk Dıo Erkek Olsun Tum masrafLAr benden Dıo :) Kız dun TeLde de kulagını Cınlattım Mujdem nedır Tahmın et Dedım her Seferınde ogLum olacak DIo =)) Bende ınkar Edıom Yok Daha 12 Haftalık Kucuk Sen eczacısın Daha ıyı bılmen lazım falan fılan dıyorum ıste =)) Ofs bende Cok Sabırsızım ya ama hala nasıl soylemedım bılmıyorummm :) Annemde Tam bır Erkek Cocuk delısıdır benım yengemın kızı olacakmıs O gun Hastane Cıkısı Ablam Aradı Soledı O ıkıncı Torun olacak ıste =)) Suan Sankı Tek umudu benım Gıbı Ablama Erkektır Dıo Sız bana soylemıyorsunuz =)) AbLamda Daha kucuk Demıs bellı olmaz kı ammmann bak Iyıce Inandırdım kendımı hea :) kız bıde normal konusmalarımda bıle OgLum dıyorum hemde herkesın onunde Ama Elımde degıl agzımdan cıkı verıo :) o yuzden soruyorlar hemen erkektır dımı :) allahım Sen bana en hayırlsını nasıP et Amiiinnnn Gızemde bı Solukta Kurtarr Bebısını SagLıklı bı Sekılde Kucagına Almasını Nasıp Et Amiiiinnn :teytey::sm_cool:
:teytey: Bizimkide kız delisidir dr erkek dediğinde ekranda koca pipiyi göre göre eminmisiniz bi daha bakın demişti :icecream::dance:
:teytey: Bizimkide kız delisidir dr erkek dediğinde ekranda koca pipiyi göre göre eminmisiniz bi daha bakın demişti :icecream::dance:
Tam oturuyorum bilgisayarın başına başlıyo vızvızda vızvız bu Gizem teyzesi:))
Klavyenin sesini duyduğu an açıyo gözleri kocaman.
Ay çimen sorma bizim ilhanege değil eşim kaldıramaz ikinci bebeği bunu bile kıskanıyo sen onla ilgleniyon artık beni daha az seviyon diye :))
Şenizay yerim ben onu ya çok tatlıdır şimdi o maaşlhallh sana bağışlasın aslıcım
canım hiç sorma benim eşim bebek çok istiyodu ben pek sıcak değldim bu konuda
ama bazen kıskandığını hissediyom daha doğmmamış bebeyi :roflol:
bide ben eşimi çok şımarttım herşeyiyle ilgilendim hiç bişeyini eksik bırakmadım bizimki tam kıskanacak oğluşu
ama ben şimdidien alıştırıyom bak hayatım bebek gelse seninle bu kadar ilgilenmem diye bu kadar şımarıklık yapamazsın diye a.s
du bakalım napcaz bebişli günlerde(allh göstersinde)
geçmiş olsun canım=)) Hıhı Ole Canım :) O Gunlerı bızde yasıcaz :) ben evde bos bos otururken sen bebısıne artık turlu turlu mamalar hazırlarsın hıcte bos oturacagını sanmıyorum o zaman =)) Ya Gızemcım bır Sey soıracam Benım ıkı Gundur Tansıyonum Dusuyorum Ve her Sabah Dusup bayılıyorum adeta hadı Aclıktan olsa neyse Cunku sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapamam ya
Canım Saol ya gercekten verdıgın bılgıler benım ıcın cok onemlı.. ya aslında kahvaltıyı duzenlı yapıyorum ama Iste olmuyor kalkar kalkmaz kahvaltımın hazır olması gerekıo :) Zaten ayaklarımı yukarı dogru kaldırıp ole uzanmasam asla rahatlamam kulaklarımda adeta zıl calıo :) ben sımdı ıs cıkısında marketı soymaya gıdıcem =)) ıns ıyı gelır canım saolll sen ıyısın dımı az kaldı :) bebısımız gelıo bu arada ısım dusundun mu ne olacak erkek ısmıde cok zor ya kız olsa :) ısım hazır
Gunaydınn:) Gızemmcımm benım Esımde babasının ısmını cok ıstıo babasının ısmı Ferıt Ama Acıkcası ben ıstemıyorum benım ıcınde ısım cok onemlı ne bıleım bunuda kendım Koymak ıstıyorum :) Hem dedıgın gıbı kız ısmı erkek ısmınden cok onemlı :) Kızımın ısmınden memnunum Denız bennu OgLum Olsa ıdı hep Denız Emre Dusunuordum ama sımdı bılmıyorum onuda ıstemıom :) bakalım e olcakhayırlısııı
OLe yapacam :) Ama hala karar veremedım cok guzel ısımler var =)) Ofs Ofs her bır ısım bır cocuk mu dogursak:
:roflol::roflolldu şekerim ben almiyimmm
canım araştır çok güzel isimler var daha zamanda var bulduğun isimleride benle paylaş ama:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?