Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Agıt GuzeL ısımm :) Kıs bılmıom Sadece erkek ısmı arastırıom hayırlısı ıle bu kontrolumde artık kesınlesecek :) bakalım artık kız erkek ne olduysa =)) Ona Gore hemen ısım .D bıde benım kızım dogdugu zaman bıle herkes denız emre dıyordu ısmı dolamıstım dılıme artık herkes ezberlemıstı denız emre mı koysammmmmm :) dıe Dusunmuyor degılım

evde denizler karışır her deniz dediğinde her ikiside efendim der:)deniz emre çok güzel ama
inş erkek canım değişeceğini zannetmiyorum

ßana cok guzel moral verıyorsun annem bugun agzımdan lafı almak ıcın akla karayı sectı =)) he dedım erkektır hadı ya cıddımısın dıo ya anneee saglıklı olsun desene dıyorum ama erkek olur ıns dıo hala resmen delı ettı dedımmm tmm bı sonrakı ay solerım sana :) Kadın zaten erkek dıe dıe 4 kızı sıraladı =))

hadi yaaaa hiç erkek kardeşin yokmu:uhm:
o zaman varya bu tırun çok değerli olur sağ sağlim doğsunda inş heer iki taraftada eşinde tek erkek demiştin o açıdanda çok sevilir ha gerçi kinse deniz bennuna haksızlık etmesin kıyamam ben onaaaaaa

:) Abımınde bı kızı olacak hazıranda :) ama denız bennunun yerını tutarmı bılmem cunku her kes tapıoo erkek kardesım var benden buyuk bı abım var ve en son ıkı kardesım erkek kucucuk =)) Dıyorum ya annem o erkeklerı dogurana kadar bız kızları sıraladı :)

ay canım ne güzelllll bi çok kardeşsinizzzzzzz buarada eski kadınlarada hayranım ha gıkları çıkmadan nasıl kaç tane doğurmuşlar maaşlh
biz iki kardeş birde erkek kardeşim var o kadarnaniknanik
canım herkesin yeri farklı eminim denizin yerini kimse alamaz

:) evet bız 7 kardesız hep erkek sevdasından annem dızdı bunları yoksa emınım o kadar kardes olmazdık =)) ama ıyı kı varlar hepsını tek tek sevıom =)) Allah sızlerıde bızlerıde ANALARIMIZA BABALARIMIZA BAGISLASINN HERKESI :)

merhaba arkadaşlar.nette şöyle bi gezerken rastladım.zeki bey konuşuluyormuş şaşırdım doğrusu
bende zeki beyin hastasıydım.ekimde epidüral anestezi ile doğum yaptım genesis hospital de.çok süper bi hastane gerçekten.
hatta süprizim var.doğum görüntülerini izlemek isterseniz

http://www.youtube.com/watch?v=vrVZrP7B17s

:))

mrb ayla
tebrikler allh yavrunu sana bağışlsın
link vermişinde açmaya cesaret edemedim
normalmi doğurdun acaba nasıldı?

izledim çok şükür korkulacak bişiy yoktu:)
maaşlh çok tatlı oğluşun allah bağışlasın
ay darısı başıma:)

tşk ederim.hadi bakalım hayırlısı .senin doğum ne zaman..
başta bende çok heyecan yaptım ama biitiyor herşey .sonra bi bakıyorsun kucağında.:))
ama mertim bu gün çok hasta.çok fena üşütmüş.dr götürdük ama .inşallah en kısa zamanada iyileşir

5 gün önce ablamda özel dünya doğum hastanesinde sezeryanla bi kız dünyaya getirdi.genesis kadar olamadı ama imkanları fena değildi o hastaneninde.

ablanada hayırlı olsun beeğiniz hayırlı olsun
mertinede geçmiş olsun hemencik iyileşir inş bebekler hemen iyileşiyo üzülme
ben 36. haftamdayım anlayacağın çooook az kaldı bende korkuyom tabiii hemde çoook o yüzden sezeryan istiyom ama yinede belli olmaz tabi bebiş nasıl gelmek isterse öyle olcak herhalde sen kendi isteğinlemi sezeryan yaptın?

aslında bizim mert biraz inatçıydı.zeki bey normal doğum zamanını bekleyelim demişti.bizimkisi inat etti doğmak bilmedi.1 hafta daha bekledik.yine tık yok.zeki beyde risk almayalım artık doğumu gerçekleştirelim demişti.
bu durumda sezeryan önerdi.isterseniz de normal yapalım ama az da olsa riski var dedi.sonra ultrasonda suyu bulanık gördük.meğerse bizim afacan kakasını yapmış doğmadan.sezeryan oldu o yüzden ..doğum anaında da meğerse kordonu dolanmış iyiki sezeryan istemişiz anlayacağın .

ama hayırlısı olsun.dr una danış tabi.normal en iyisi.
ama korkmana gerek yok.hiç bişey hissetmiyosun.görüntülerde de izlemişsindir.gözlerim açıktı.

sağol cevabın için
anladım ya iyiki sezeryan olmuş senin o halde evet gördüm kendiydeydin ama senin mertin çok ağladı yaa zavallıcık hiç susmadı:)
ya bilmiyom bende yaa zeki bey diyoki şimdilk normal öyle düşünelim diye bakalım artık bizde sağ sağlim kurtulalımda önemli olan o aslında

Gizem canım aklıma gelmişken yazıym hem çimenin falanda işine yarar ilerde belki senin o verdiğin süt yapıcı karışım varya kilo haricinde pek bişeye yaramıyo.

Süt artırmak için 1 kase yoğurdun içine dereotunu doğra ye yada yemeklere kat falan öğlen ye akşama göğüslerin taş gibi oluyo sütten ööle doluyo yani.

aslında stres illaki oluyor ama sonrası zaten mükemmel bir duygu.
allah sağlıklı bi evlat nasip etsin
kız mı erkek mi.adı ne belli mi?

canım sağol ya iyiki söyledin benimde annem gelcek buara onu yaptıracaktım ha işe yaramıyosa yaptırmam bende
bende dereotunu duymuştum ben zaten otçulum canım bol bol yeşillik yerim suı içerim kilomda giderr inşa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…