Agıt GuzeL ısımm :) Kıs bılmıom Sadece erkek ısmı arastırıom hayırlısı ıle bu kontrolumde artık kesınlesecek :) bakalım artık kız erkek ne olduysa =)) Ona Gore hemen ısım .D bıde benım kızım dogdugu zaman bıle herkes denız emre dıyordu ısmı dolamıstım dılıme artık herkes ezberlemıstıdenız emre mı koysammmmmm :) dıe Dusunmuyor degılım
ßana cok guzel moral verıyorsun annem bugun agzımdan lafı almak ıcın akla karayı sectı =)) he dedım erkektır hadı ya cıddımısın dıo ya anneee saglıklı olsun desene dıyorumama erkek olur ıns dıo hala resmen delı ettı dedımmm tmm bı sonrakı ay solerım sana :) Kadın zaten erkek dıe dıe 4 kızı sıraladı =))
:) Abımınde bı kızı olacak hazıranda :) ama denız bennunun yerını tutarmı bılmem cunku her kes tapıoo erkek kardesım var benden buyuk bı abım var ve en son ıkı kardesım erkek kucucuk =)) Dıyorum ya annem o erkeklerı dogurana kadar bız kızları sıraladı :)
Gizem canım aklıma gelmişken yazıym hem çimenin falanda işine yarar ilerde belki senin o verdiğin süt yapıcı karışım varya kilo haricinde pek bişeye yaramıyo.
Süt artırmak için 1 kase yoğurdun içine dereotunu doğra ye yada yemeklere kat falan öğlen ye akşama göğüslerin taş gibi oluyo sütten ööle doluyo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?