Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

ya buarada ayla ve aslı siz nst ye kaçıncı haftada girdiniz ve çatı muayenesi yaptımı zeki bey
benim yarın kontrolüm var nst ye girermiyim sizce?
36. haftamdayım

Nstye sancım var demeden sokmadı ööle şu haftadan sonra düzenli nstye sokuyo diye bişi yok galiba zeki bey.

Ben biliyorsun sancıyla gittim günüm olmadan zeki usg de baktı kafa yerleşmemiş bide ben normal istiyorum açılma varmı bi bakalım madem sancı var dedi o zaman alttan muayene yaptı açılma yoktu hiç karnımın şeklini beğenmedi zeki sen bu gece doğurursunya hayırısı dedi nst ye yolladı ve düzenli sancı çıktı sabahada doğum oldu zaten.

canım ya bende bugün gittim nst yide sordum gerek görmüyorum dedi bundan sonra bebbek gelsede sorun olmaz dedi
herşey normel görünüyo normal doğum olsun dedi bende bel fıtığı var 3 tane onu söyledim önceki mr sonucumu gösterince sezeryan daha uygun olur dedi benim açımdan değil dedi bana göre normal fizik tedavi uzmanları tanı konmuş bel fıtığında sezerynı tercih eder dedi bende dedim zaten bende sezeryan istiyodum
dediki 1 mayısta olur doğum kesin olmamakla beraber 1 mayısta sezeryqqn olcam canım
dediki herşey yolunda gidiyo işte 1 hafta sonra tekrar gitcrm inş oğluş bi hafta bekler çünkü birincisis zeki bey perşembeden pazara yokmuş
ikincisi annemi haftaya çağırıyorum
yani bende durum böyle canım senden naber ilhan ege nasıl napıyo?

ya buaarada sen hem doğum sancısı çektin hemde sezeryan oldun ha....
ya doğum sancısı nasıl bişiydi anlatırmısın biraz

Doğum sancım bi garipti benim gece başladı mide ağrısı gibi bişiydi hatta dahada aşağılara indi sabah anneme diyordum anne bi yerim ağrıyo ama neresi bulamıyorum diye tuvalete gitsem yada midemdeki gazı çıkarsam geçecek gibiydi sanki aman dedim neyse geçer herhalde bide tuttum o gün ağdaya gittim ben :dance:

Akşamına iyce arttı ama dayanılmaz değildi ve kasıklarla hiçbi alakası yoktu sancımın eşim kalk gidelim bi zekiye dedi ve zeki görür görmez o halin ne dedi :dance:
Hiç gitme eve yatış vericem dedi saat gece 11.30du yook dedim siz uykulu uykulu kesmeyin beni sizde gidin bende gidiym azcık uyuyalım sabah gelirim söz dedim yerimseniben yani 2 gece 1 gündüz çektim sancıyı ben :teytey:

amanınnn yapma ya yani beklesen bi üç gün daha çekecektin ha halbuki normal doğumda çok istiyodun kismet işte ya peki o gece eve gidince çok şiddetlenmedimi sancı uyudunmu bari:uhm:
peki kaç haftadaydın bence 38. haftadaydın dimi
ay bende inş sancı çekmeden 1 mayısı bekleyerek oğlumu doğururumda önceden süpriz yapmaz yumurcak

çimennnnn nerdesin canım yaa bak doğuruyom bacıııııı:)))))))))

:teytey:Şştt :) ben geLdım Ne Demek Doguruyorsun bensız dogurmak varmıı :) aboo hem ne cok sey yazmıssınız hepsını tek tek okudummm gızemcım saol verdıgın bılgıler ıcın ben yogurdu da otuda cok severım :) ee adım cımen ya ozledım valla sızı yogundum gıremedımm sızler nasılsınızz? + benım bayılmalarım baya aarttı tansıyonum dusuo bunun ıcın ne yapmam lazm?

canım yaaaa üzüldüm geçmiş olsun bide çok yoruluyon ya ondanda olabilir yaaaa benim hiç başıma gelmedi dedeiğim gibi ama duyduğum kadarıyla tuzlu ayran iyiymiş bide gebelik orgda okuduğum kadarıyla diyoki en iyi şey ayaklarını yukarı uzatmakmış dur bii linkini bulum verim oku
http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta18.html
canı m sürekli oluyosa ve çok rahatsız oluyosa bence dra erken git hem cinsiyetinide kesinleştitirisin:teytey:

evet çimencim az kaldı büyük ihtimal oğluşum 1 mayısta gelcek bakalım önceden gelmeye kalkışmasında ;:)))))))

:):) 1 Mayıs cok degıl mı Onun ıcın :=)) Sabırsızlıkla beklıyordur sımdııı :) Canım doktora mayısta gıdıcekmısım :) ben tuzlu ayranla gecıstırıyorum ıste.. Valla pazar gunu :) tup acık kahvaltı hazırlıyordum esıme seslenmemle dusup bayılmam bır olmus kızımda mutfakta tupte acık esımde seslenmıs cımen efen dım efendım adam hıc rahatını bozmayıpta kalmıo seslenmeye devam etmıs ben sesımı cıkarmamama ragmen :) sonra kızım baba cabuk gel anne olmus demıs neye ugradıgını sasırmıs o zaman :=) yanı kızım olmasa ıdı ya tup patlamasından gıdecektım yada olece uykuda kalacaktım aman allah korusun:)

ayyy allah korumuş canım yaaaa
bende pazar sana msj gönderdim ,inş pazarın iyi geçiyodur diye ama baksana nasıl kötü geçmiş pazar günün
canım dikkat et o zaman sen yataktan hemen kalktığın gibi kahvaltın hazır olsun eşin yada kayınvalden bi zahmet hazırlasınlar yani demekki senin bi müdddet böyle olacak dikkat et canım ya aç kalma diğer öğünlerdende bişiy değil dediğin gibi bir kaza olmasın allah korusun

Canım cok tskler Elımden gelenı yapıyorum olmuor ben cok kotuyum bı turlu de doktora gıdemedım esım dun aksam cok ısrar ettı yıne gıtmedımm bı baslık altında yazacam sok olacaksın Cok tuhaf seyler oluyor bana

canım ya okudum inş bidaha olmayacak canım bencede dra git ve pskllojinide anlat zeki bey eminim seni çok rahatlatacak vede şikayetlerinin geçmesinde çözüm buluncaa eminim gececek
ama senin başında bişiyler dönüyo dikkat et canım bol ayetel kursi felak nas dualarını oku kaza belayı uzaklaştırıtrı bu dualar
zeki beyde şuan burda değil pazar geliyo canım haberin olsun

slmm kızlarrrr oku oku bitiremedim yaf ne cok yasmıssınız nasılsınız murgiz sen ne zaman dogum yapcan ayol beklioz guzel haberlerini bigsize bence bebegi ücretli götürcekseniz dra hakan onur a götürün onu tavsiye ederim

Tuya denız hgeldın nerelerdesın kac zamandır :) + bu Dedıgın cocuk doktoru mu? ve yerı nerde benım kızımında ıyı bı doktora ıhtıyacı var :) Murgızcım kojaman opuyorum senı bugun ıyıyımmm

0412 223 16 77 yerini biliomda cumleye dökemem herhal teli bu ararsan yardımcı olur sekreter iyi bir dr buranın en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…