aslında stres illaki oluyor ama sonrası zaten mükemmel bir duygu.
allah sağlıklı bi evlat nasip etsin
kız mı erkek mi.adı ne belli mi?
Doğum sancım bi garipti benim gece başladı mide ağrısı gibi bişiydi hatta dahada aşağılara indi sabah anneme diyordum anne bi yerim ağrıyo ama neresi bulamıyorum diye tuvalete gitsem yada midemdeki gazı çıkarsam geçecek gibiydi sanki aman dedim neyse geçer herhalde bide tuttum o gün ağdaya gittim ben :dance:
Akşamına iyce arttı ama dayanılmaz değildi ve kasıklarla hiçbi alakası yoktu sancımın eşim kalk gidelim bi zekiye dedi ve zeki görür görmez o halin ne dedi :dance:
Hiç gitme eve yatış vericem dedi saat gece 11.30du yook dedim siz uykulu uykulu kesmeyin beni sizde gidin bende gidiym azcık uyuyalım sabah gelirim söz dedim yerimseniben yani 2 gece 1 gündüz çektim sancıyı ben :teytey:
çimennnnn nerdesin canım yaa bak doğuruyom bacıııııı:)))))))))
:teytey:Şştt :) ben geLdım Ne Demek Doguruyorsun bensız dogurmak varmıı :) aboo hem ne cok sey yazmıssınız hepsını tek tek okudummm gızemcım saol verdıgın bılgıler ıcın ben yogurdu da otuda cok severım :) ee adım cımen yaozledım valla sızı yogundum gıremedımm sızler nasılsınızz? + benım bayılmalarım baya aarttı tansıyonum dusuo bunun ıcın ne yapmam lazm?
Canım cok tskler Elımden gelenı yapıyorum olmuorben cok kotuyum bı turlu de doktora gıdemedım esım dun aksam cok ısrar ettı yıne gıtmedımm bı baslık altında yazacam sok olacaksın Cok tuhaf seyler oluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?