Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Biz ilhanegeyi götürdüğümüz gün yapıldı çekimin biri TUYA geldiler şadi beye dr oynarmısınız dediler bizim muayene esnasında tabi şadi bey ağır abi yok dedi işim var gücüm var :))

hehehe kızlar ço hoşsunzu ayollll
bende gördüm valla :)
tüyacım nihayet aramıza döndün ben 1 mayısta anne olcam inş
çimencim iyi olmana sevinfim bol bol dua et bak geçecek
aslı çimen tüya öpüyom sizi iyi geceler

Çimen canım geçmiş olsun yeni okudum atlamışım o arayı. Bencede zekiye anlat canım bunları.

Ben p.tesi zekideyim gelen varsa beklerim

aslıcım valla ben salı gitcem bekle salı gel derdim ama bizim işler karışık o gün kaçta gideceğimiz tam belli değil annemde o gün geliyo saat 4 te bizde eşimin işi dolasıyla o saatlerde gitmemiz gerekecek poff napcaz bilmiyom.
buarada serkreterler değişmişşş çok tatlılardı
gidince şok olmayın sürreyya işten ayrılmış herhalde

Çimen canım geçmiş olsun yeni okudum atlamışım o arayı. Bencede zekiye anlat canım bunları.

Ben p.tesi zekideyim gelen varsa beklerim

TskLer Saol :) Anlatacam da zekı beye dınler se =)) Kızlar Cok hızlı gecıo her seyı ya )=)) Dır dır dır ben bıle onun kadar hızlı konusmuyorum :roflol:

Sekreterlerden bırı benım ıs arkadasımın arkadası :) soledı degıstıgını

:) Aman Senın bebıs aha Cıktı cıkıcak =)) Canım bende naz yapamıyorum kı gercı o benım her hareketımı naz olarak algılıyor benım bayılmalarım bıraz fazla daha once depresyon gecırdım + sınırlendıgım an dusup bayılırdım :) sımdı gecenlerde tansıon dusuklugunden bayıldım ya ama bu bayılmam baya bı farklı ıdı bende esıme anlatıyorum daha once h ıc boyle bayılma yasamadım :) hıym demekkı daha once numara yapıyordun dıo Ay gulmekten oldumm sankı ısımız gucumuz yok onlara hep naz yapacaz gıbı gelıo Ama nazlanmaya devam dımııı =))

aman canım alah korusun inş bayılmazsın bi daha benim dediğim eşinde hazır tam kıvama gelmişken bunu değerlendir:)))seni gezdirsin cici davransın kahvaltı falan hazırlasın bişiyler iste bak yapmadım çooooooook pişman oldum:)))

Evet Hastanenın Seklı Igrenc :) Gırıs Kapısı bıle ole :) Ama Onu Sallamak lazım :) onemLı olan doktorlarımızın ıyı olması:) Murgızcımmm benım Esım zaten ole kı Bı dedıgımı ıkı etmezkıı Ama daha da nazlı olacam .) surundurecem kikikikiki Fırsat bu Fırsat dermısım ama kız gercekten butun aılesı el bebek gul bebek bakıooo

aman canım maaşlh nazr değmesin

Gızemmmmmmmmmmm :) Senın Dogumun yaklastı kız aklımdan cıkmıo sankı bendoguracam gıbı :) Yada bı nevı artık sana ohne guzel kurtuluo gozu ıle bakıyorum ondanmıdırr Saglıklı bır sekılde dogumunu gerceklestırırsın ıns. Ha bu Arada Normal Dogumda Acaba Kamera serbestmı?

sureyya ayrılmış mı yaf kötü olmuş o iyiydi be sefiodum ben onu normal doguma esleri alıolarmıs bildigim kadarıyla herhalde kamerada alırlar

aslı sormuştu kamerayı alırız demişti eşinide normal için
ya evet yaaaaa çok az kaldı bi yandan diyorumki az kaldı hamilelkte zor kurtuluyom
bi yandanda diyomki içimde kalsın canım yanmasın:9

Normal doğuma eşinide kamerayıda alıyolr canım ama sezeryana sadece kamerayı alıyo içerde birine çektiriyo eşin kapıda kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…