Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Tuya Denız Sen Gıdecekmısın burdan :S Tskler bu Arada verdıgınız bılgıler ıcın ama Bı yandan da esımın dogumuma Gırmesı :S Sakıncalı ılıskımız acısından dıye dusunuyorum ole degıl mı sızcede :S

seadenizcim hemşerimsin bende d.bakırlıyım ama ailem orda ben muşa gelin geldim d.bakırı çok seviyorum...sen içindenmisin

seadenizcim hemşerimsin bende d.bakırlıyım ama ailem orda ben muşa gelin geldim d.bakırı çok seviyorum...sen içindenmisin

:)SuLtan Canım Basım ustune :) Ben Merkezde Oturuyorum aılem ıLcede ama bende evLılıkten dolayı yerlestım Sen neresınden sın bu arada bızım arkadaslrdan da musa gelın gıden olmustu :)

tüyacım hadi hayırlısı eşinin tayini herhelde belli olcak bizim için il dışı açılmmaış diye biliyorum
inş isteğiniz yer olur canım galiba eşin asker dimi benşm bir arkadaşımında buararalr belli olacak neresi olduğu ama onların istediği yerler olmuyo

sea deniz arkadaşım ailem ofise çok yakın oturuyo ne güzel hemşerimle konuşmak ya bende d.bakırda yücel kutuna gitmiştim yani hamile kalmak için çok iyi bir dr ama muşta olunca tedavimi başka dra bıraktım zeki akkumu çok önerdiler ama bir türlü kısmet olmadı işte... burası öyle küçük bir yerki... alışmak zor oldu...2. senem oluyo burda...

Anladım Canım senın ıcın hayırlısı.. YuceL bey bır Zamanların Zekı akkumuydu :) oda meshur Bı Doktorduu Murgızz Gunaydın canımmm .

hoşbuldum murgizcim... ben hamiş değilim ama bebiş isteyenlerdenimmm...dua edin kızlar

Gunaydın kızlarr :) Ya Gızemcım ben buı hafta Cok kılo ALdım :S hemde Kalcalardan Gobegımde yayılmıs durumda resmen bır kız cocugu karnı gıbı:) artık kesın erkektır Gozuyle bakmıyorum hayırlısı olsun ıcımde kız hıssıde olustu aldıgım kılolardan dolayı ama bakalım ıste mayısın ıkıncı haftasına kadar sabretmem lazım :)

hayırlısı olsun denizcim belli olmaz tabiki ama ben erkektir diye düşünüyorum tabe
ya o karın şeklide herzamn belli olmuyo canım bakma ona

:) ıns ıns :) Valla farketmez ama Artık cocuk dogurmak ıstemıyorummm :) ondan ıns ıns erkektır dıyorum =)) ee Sen nasılsın heyecan var mı heyecan :)

canım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun başta sonrada allh gönlüne göre verir inş
canım heycanda var acıda varrr:)))çok tırsmaya başladım yaklaştıkça hele bi bugün dra gidim sana yazarım byy

Doktora gıttın mııı :S ay artık sen sabaha kadar yatamazsın Cok gunler cok kotu ben her an doguracam endısesı ıcınde ıdım :) 1 Ocakta dogurmam gerekırken 5 ocakta dogurdum

murgiz korkma kıss hiç bişi olmuyo kendimden biliom bak çok heycanlı çok guzel anlar insan zaman gecince daha cok anlıyor keyfini çıkarmaya bak bu cuma belli olcak tayinimiz bakalım hayırlısıı

hayırlısı olsun tüyacım imş istediğiniz yere çıkar
tüyacım valla korkuyorum ama normal herhalde sağlıkla doğsunda yavruşum
çimencim gittim canım haftaya salı bidaha gitcrrm ya salı ya çarşambada gelcek arda beylerr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…