Mrb kızlar;
Bugün Zeki Bey'e gittim. Biraz üzüldümÇünkü bebeğin eşi rahim kanalına çok yakınmış dedi. Ağır iş yapmayı ve ilişkiyi yasakladı. Acaba çok mu kötü bişey (( Bebeğe bir zararı olur mu? Böyle bir tecrübesi olan arkadaşlar varsa benimle paylaşırlarsa çok sevinirim. Panikledim bir anda!!!
slm kızlar
gizem çok az kalmış arda nın gelmesine allah hayırlısıyla kurtarsın.
çimen sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine lütfen.
bende demin geldim zeki beyden oğlum yine çok ufak........
tam 19 gün küçük çıkıyo.
doğumu sordum böyle giderse sezeryan öneririm dedi aslında ben normal çok istiyorum ama bebeğimi de riske atamam. çok küçük
haftaya çarşamba tekrar çağırdı kontrole
bu arada çarşamba d.bakır dışına çıkıyormuş arayıp saat al öyle gel dedi
yani gizem bu durumda senin arda nın salı gelme ihtimali kuvvetle muhtemel. sağlıkla kavuşun inşallah.
benden böyle haberler biraz canım sıkıldı ama olsun sonuçta 200-300 gr da olsa alıyo bu da iyidir. yerinde bile sayabilirmiş. ama bebek sıkıntıya girdiği an alırız dedi. bende şaşırdım şimdi ne zaman ayrılsam doğum iznine yarın 35 bitiyo bende 37. nin bitiminde ayrılmak istiyordum olur ki erken gelirse bebiş ayrılmadığım günler yanacak sonraya aktarayamayacağım. bakalım artık haftaya durumlar nasıl
:) Strese Gırdım ıyıce hea:) Az kaldı Gelecek :S Ya Senın sezeryandır ben sımdı korkutmım senı zaten korkma :) Acı cekmıcksın ben normal dogum kolay demıstım yıne normal dusunuyorum kı vazgecmeyecem kararımdan aklıma ılk dogumum geldı :S Dogum oncesı sancılar :S
kızlar mrb hemşerilerimle burda görmek çok güzel ya...kızlar nasılsınız bebişleri çok yaramazlık yapıyormu? :))
murgiz yakaldım seniiiölcem kıs heycandan tayinler belli olcak akşamaa üff
slmmm balıkesir e cıktı tayinimiz hayırlısı olsun konya istiodum ama neyse yaf vardır bi hayır :)
merhaba arkadaşlar bende diyarbakırda oturuyorum böyle bir konu görünce bende bir merhaba diyeyim dedim
slmmm balıkesir e cıktı tayinimiz hayırlısı olsun konya istiodum ama neyse yaf vardır bi hayır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?