Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

:) Ya benım Patronumun oglunun adı Arda :) yemın ederımm Amcamın Torunundan Sonra en cok sevdıgım erkek cocugu Ardalar Cok tatlı oluyorrr Beklıoruz annesı Sabırsızlıkla :)

sağol çimen bakalım bizim arda nasıl olcak:)
geceleri yatamıyom çok gerginim ya bebişide etkilemesinden çekiniyorum geginliğimin vallaa
aslıda pazartesi gitcekti gittimi acaba haber yok?

Bebekten yana bı gergınlıgın sıkıntın olmasın :) O Artık kocaman bı bebek olmusturr ama Sen sımdı kendıne cok dıkkat et son gunlerde rısklı gunler bılıyorsun benımkısı tekmelemeye basladı valla dun ofısın ortasındaa bI tekme Attı bende aynı anda cıglık atmaya basladım :S kız utancımdan yerın dıbıne gırdım cunku cok anıı ıdııı :) Sonra o kadar kalabalıgın ıcınde kıpır kıpır gezıordu ya cok heyecanlıııı :)

slm kızlar
gizem çok az kalmış arda nın gelmesine allah hayırlısıyla kurtarsın.
çimen sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine lütfen.
bende demin geldim zeki beyden oğlum yine çok ufak........
tam 19 gün küçük çıkıyo.
doğumu sordum böyle giderse sezeryan öneririm dedi aslında ben normal çok istiyorum ama bebeğimi de riske atamam. çok küçük
haftaya çarşamba tekrar çağırdı kontrole
bu arada çarşamba d.bakır dışına çıkıyormuş arayıp saat al öyle gel dedi
yani gizem bu durumda senin arda nın salı gelme ihtimali kuvvetle muhtemel. sağlıkla kavuşun inşallah.
benden böyle haberler biraz canım sıkıldı ama olsun sonuçta 200-300 gr da olsa alıyo bu da iyidir. yerinde bile sayabilirmiş. ama bebek sıkıntıya girdiği an alırız dedi. bende şaşırdım şimdi ne zaman ayrılsam doğum iznine yarın 35 bitiyo bende 37. nin bitiminde ayrılmak istiyordum olur ki erken gelirse bebiş ayrılmadığım günler yanacak sonraya aktarayamayacağım. bakalım artık haftaya durumlar nasıl

Tsk Ederım bercem saol Zekı bey bana mayısın ılk haftası yokum demıstı :Sbendeo yuzden ıkıncı haftasında gıdıcem

Mrb kızlar;
Bugün Zeki Bey'e gittim. Biraz üzüldüm Çünkü bebeğin eşi rahim kanalına çok yakınmış dedi. Ağır iş yapmayı ve ilişkiyi yasakladı. Acaba çok mu kötü bişey(( Bebeğe bir zararı olur mu? Böyle bir tecrübesi olan arkadaşlar varsa benimle paylaşırlarsa çok sevinirim. Panikledim bir anda!!!

canım geçmiş olsun ya zeki bey baka bişiy dedimi ne riskleri varmış sordunmu?
inş önemsiz bişiydir dikkat etmenlwe hiç bişiy olmaz stress yapma bebişinde üzülür canım

canım çok sağol inş sağlıkla gelir bebişlerimiz
canım üzülme belki senin geç döllenmedir sağlıkla gelsinde kilosu veya doğum şekli çok önemli değil zeki beyde erken izne ayrıl drse bence ayrıl o bir iki haftanın hesabını yapma bişiy olmaz doğumdan sonra rapor alırısın azcıklaelaelaelaelae
canım benim salı değilde çarşamba sabah erken olabilir salı gitcez bizde kesinleştirecez ya çarşamba ya perşembe olur demişti demekki kesinleştirmiş çarşamba gidiyosa benim oğluşda çarşamba gelcek heehalde:1shok:
amanın yaaaa az kaldı kızlar

:) Strese Gırdım ıyıce hea:) Az kaldı Gelecek :S Ya Senın sezeryandır ben sımdı korkutmım senı zaten korkma :) Acı cekmıcksın ben normal dogum kolay demıstım yıne normal dusunuyorum kı vazgecmeyecem kararımdan aklıma ılk dogumum geldı :S Dogum oncesı sancılar :S

mavigun ne gusel işte iyi yanlarını düşün hiç iş yapmıcan eşine yaptır gitsin ohh sende yat dikkat et kendinee hayırlısyla bişi olmass inş :)

kızlar mrb hemşerilerimle burda görmek çok güzel ya...kızlar nasılsınız bebişleri çok yaramazlık yapıyormu? :))

canım sorma ödümmm kopuyo ama düşümdüğümden iyiyim ayol daha korkacağımı düşünürdüm
ya bu gün bi sancı girdi doğuruyom zanettim çok fena bişiydi annemde beni o halde görünce bi panikledi eşimle annem başımda bi saat pturduklar korkudan ağrı geçtiği halde çok komiktiler ayol benden daha çok korktularnaniknanik
çimencim valla ben normal çooook zor yapardım herhlde bi sancıda annem diyo rengin oldu kıpkırmızı
buarada canım annmede salıdan dır burdaŞenizçok güzel
çimencim zeki bey bana demişti ayım 8ine kadar yokum diye ona göre ara ayarla git canım 12 -13 mayısta git bence
buarada sen nasılsın tansiyonun inş düşmüyordur daha

merhaba arkadaşlar bende diyarbakırda oturuyorum böyle bir konu görünce bende bir merhaba diyeyim dedim

slmmm balıkesir e cıktı tayinimiz hayırlısı olsun konya istiodum ama neyse yaf vardır bi hayır :)

Çok cici bi şehir ilçeleri süper halkı çok cana yakın yazları dayanılmaz bi nemi olur amaaa hayallerimin şehirleri arasında yaşamda çok ucuzdurr çok sevindim yaaaaaŞeniz

Gizemmm kız çok az kaldı ben bile heyecan yaptım tekrar yaşadım o anlarımı

Sen kaldın çimen geriye al bebişi kucağına gel artık kkıızzzz.naniknanik

Adını bilmediğim tüm yazan arkadaşlar selaamm sizleredeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…