Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

sağolun aslı ve tüya evet çoook az kaldı inş bende kavuşacam yavruma:)
tüyacım hadi güle güle gidin ne güzel ya değişik heycanlr böle çok ytaşınmak

bir sürü dost ve arkadasları arkamısda bırakıyoz her seferinde hem guzel hem kötü karışık duygular işte :)

merhaba murgiz benimde beş yaşında çok tatlı bir kızım var seninde doğum yakın herhalde allah yardıncın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın

hoşbulduk canım amin hepimizin çocuklarını allahım bağışlasın

murgiz noldu.bebiş geldi mi :)) bekliyoruz hade bakem :)

ayla geliyorrrr oğluşum az kaldınaniknanik
salı son kez gitcem kontrole çarşamba yada perşembe gelcek allahın izniyle
mutlaka haber veririm ama illaki bu sayfadan olmayabilir başta
mayıs annelerine yada doğum yapanlara göz atarsınız o günlerde
sen napıyon oğlun nasıl

SeLam kızlarr :) Ben GeLdımm Hepınızı Cook ozLedım Aramıza yenı katılanlar sızlerde hgeldınızz Murgız Canımm ıyımısın En cok senı merak edıorum ( alınmaın sakın ) :) Sancı Cekmıssınn Canım gecmıs olsun Nasılll Kolay dııl dımı :) bende 3 Gundur annemlerde ıdım hanıye gıdıp geldım Tabı oldum yoldaaa Gelene kadar Kus..mm Mıdem agzıma geldı Zaten hanıye gıdıncede arabadan ıner ınmez annemın kollarında bayıldım :) valla 4 ay bıtecek ama hala bıtmedı bu bulantılarr Zekı bey mayısın ıkıncı haftası gel demıstı ama annem psıkolojmı bozdu
ya kımse benı sorma dı ınanırmısınnn tek sordukları sey bebegın cınsıyetı nedırrr :) annemleee bı tartıstımm bı daha gelmıcem dedım :) Erkek cocuk delısıı yaaaaa :) dıo sen benden gızlıyorsun ya neden gızlımm :) valla soz dedım bellı olsun ılk san asolıcem hayırlısı bakalım :) Tuya Denız Gozun aydınn Tayınınız guzel yere cıkmıs

Geçmiş olsun Çimen. O hani yolu sağlam insanı hasta eder kız nasıl gittin hamile hamile.

Gizeemmm hadi müjde ver artık ayol bende ilaç bitti bugün gidip yazdırıcam zeki'ye.

Ay Tuya yerinde olmayı isterdim kızzz çok sefiyom ben Balıkesiriiiii...

tşk tşk sizleree balıkesiri biliyosanız az anlatın nerden ev tutcaz hangi mh iyi bilmiyoruz hiç bişi murgiz ayy az kaldı 5 mayısdı dimi cok heycanlı yaf hadi hayırlısıı

=)) Sorma Kısa Yollardan nefret ederım ama mecbur annemler orda zaten bı daha gıtmem =)) Bu bana ders olduuu Hem sen nerden hanıyı bılıonn :) Gıtmıslıgın falan varmı?

çimencim valla aslı burda yeni ama bak hani yolunun kötü olduğunu biliyo:Ç) valla bende gitmedim hiç ama yolunun kötü olduğunu biliyom canım
şimdi iyi oomana sevindim ama bu bayılmaların inş geçer artık canım
çimencim canım az kaldı şurda mayısın ikinci haftasına ama sende iyi dayandın ha merakten inş sağlıklı hayırlı bir erkek evladın olurda herkes mutlu olur
iyiyim bennnn sadece korkuyorummmm ascıkkkkk bazen ara ara sancılarım oluyo son günler zormuş bee
aslı tüya sizin canavarlar napıyo nasıl gidiyo annelik bu dengesiz havalaran inş .çok etkilenmedi bebeişler
tüyacım 30 nisan yada 1 mayıs ama galiba 30 nisan olcak
size yarın kontrolden sonra haber vercem kıslar
hepinizi çok öpüyorum

Kız ne dedın 30 nısan 1 mayıs mı :S gercı sancılarım baslamıs dıyorsun o zaman dogru =)) Artık bız senın canaavarı sorarızz bakalım bıze ne kadar zaman ayırabıleceksınnn hayırlısı korkma hemm
sezeryan olacaksınnn

Kızlar bıde Sımdı benımkı 15 haftalık tekme atmaya basladı ama ıkı gundur hıc tekmeledıgını gormedım :S bıde bana dıorlar cok erken nasıl tekmelıo falan evet ama tekmelıyo :) yoksa baska bır sey degıl

Evet canım hani yolunu hamileyken arşınladık bizde ve biz bingöl yolunu bilmiyorduk :)) o stabilize yoldan köylerin içinden gittik yol yapım aşamasındaydı daha içim çıkmıştı...Hani lice gördüğüm ve sevdiğim şirin ilçelerden ikiside ama yolları felaket.

Bide ben varya bi şehirde en çok 1 ay yetiyo helede böyle küçük bi şehirse ohhhh deliler gibi gezer öğrnirim çok severim şehirleri keşfetmeyi ben.

Aaa bak hazır hanili bulmuşken soruym sizin oranın bademi ve cevizi meşhurmuş doğrumu.

:) Valla benden ıyı bılıyorsunn :) Tk Evet evet Meshur Dedemlerın var :) Amcamlarım var ben zaten sırf badem yemek ıcın gıttım ama Kayısı yedım geldım =)) Daha olgunlasmamıs agacları yoldum
ya bıde Su var hanının ıkı yolu var bırı cok ıyı herhalde :) Sen yenı yapılan yolundan gıtmıssındırr bı daha kı gıdısımde ısterım badem ama burdaysan bıraz gecsın cunku agustosta olgunlasıo bılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…