Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

yaaaaa geliyo benim canavarm yazık canı sıkılmış herhalde artık teyzesi karnımda şekilden şekle giriyor yumurcak çok canımı yakıyoŞeniz
canım bende ilk hamişliim olmasına rağmen bende ilk 15. haftamdqa hissetmiştim ama ilk hareketinden sonra bir hafta daha bişiy hissetmemiştim
erken değil yani hissetmen normal
canım inş sizede zaman ayırırım oğluş geldikten sonra annmem görümcem yanımda olcak yerimseniben

valla aslııcım harikasın ne diyim ben 25 yıllık diyarnabakırlıyım ne haniyi ne liceyi gördüm
kocaköyde görev yaptım 1.5 yıl
lice yolundan gittim geldim her gün çok zordu ya :bbo:

tşkler murgizcim valla sizlerin iyi olduğunu görünce bende iyi oluyorum... burda sizlerin yazılarını okudukça yüzümde istemednde olsa bir tebessüm beliri veriyorrr :) kızlar bana da dua edin bende hamişler kervanına katılırım inşaallah bu ay.... :)

sultancım yarın yada ertesi gün inş doğuma gircem bir listem var bebek isteyenlere dua edecem inş canım senide listeme ekliyorum canım
hatta şu an da dua edem sana rabbim tez zamnda sana çoçuk nasip etsin sağlıklı hayırlı

valla aslııcım harikasın ne diyim ben 25 yıllık diyarnabakırlıyım ne haniyi ne liceyi gördüm
kocaköyde görev yaptım 1.5 yıl
lice yolundan gittim geldim her gün çok zordu ya :bbo:

Gızemmm sen hangı Donemlerde Kocakoydeydın :S benım Esımde orda ıdı:) Oda Ogretmen servısı ıle her gun gıder gelırdı :):1shok:

SuLtann merhabaa DualarımızSenınleeee Inss Sende bıze katılırsın tez zamandaaa Hem bızım cocuklarımızı kendın cocugun gıbı sevebılırsın hatta ıstersen benım kızı sana gonderım ( heheheh Kurtulmus olurum gevezelıgınden ) :=)

sea deniz arkadaşım valla gönder hemde temiz iş doğum yok kilo yok oh ne güzel... o güzel dualarınız için saolun.. Allah sizleride fazla sancı çekmeden kurtarsınnn...

Gızemmm sen hangı Donemlerde Kocakoydeydın :S benım Esımde orda ıdı:) Oda Ogretmen servısı ıle her gun gıder gelırdı :):1shok:

yaaaaaa bak belki tanışıyoruzdur
ben 2005 te eylülde göreve ilk orda başladım
2007 şubatta geldim merkeze
ama bizim servisle gelmemiştir herhalde o memur servisi ile geliyodur biz çok erken çıkıyoduk yola
biz saat 5.30 da d.bakırdan çıkıyoduk dersimiz 7 de başlıyodu :1no2:

Anladım Sen erken gıdıyormussun:) Evet Kocakoy Eczanesını bılırmısın orda Kalıyordu Ismı Zana Cunku Cogu Ogretmenı Tanıyordu Isı ıcabı :)

Murgız Bıde benım Patronun kızıda kocakoyde Gorev yaptı.. Devrım acılmıs Kocasıda Orda ıdı ( Gercı bosandılar ) ve Suan dbakırda Oda Ogretmen

:) Evet Ole Sormadın Botan Turızm TatLıses Lahmacun varya onun hemen karsısında:)

Aaaa evet yerini biliyorum yoğundr orası işlek bi yerde.

Gizeemmmm gözün aydın yarın sabah kavuşuyormuşsun yavruna öğrendim yerimseniben İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Evet Islek valla :S :) Yarın Sabah mı Aman tanrımmm Ingaaaaaa Ingaaaaa Yenı bı Can gelıyor Dunyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…