Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

slmmmm murgizzz hadi bi gece kaldıı bu gece uyuyamassın atık rahat yok son saatlerin iyi degerlendirr hayırlısıyla bebişinle burda bekliozz seniii :)

Kızlar napıyonus ösledik muhabbetlerinizi okumayıı...

Arda geldinmi dünyaya çirkin :))

slm kızlar nasılsınız ben 6ay önce genesisde dogum yaptım zekibeydi dok.dogum sezeryanla ogluşum dünyaya geldi dogum görüntülürim için youtube den mert yigit dogum diye tıklarsanız izleye bilirsiniz

Arda gelmiişşşş :hooray:Allah analı babalı büyütsün inşallah uzum ömürler versin Gizemmmmm:teytey::1hug:

Ayla ben ızlemıstım daha once:) gelecegın sanatcısı Allah sana bagıslasınn

Gızemcım Gozun aydınnn :) Ardacıgın ve senın saglıgınız yerındedır ıns Kocaman opuyorum ıkınızıdeeeeeeeeeee

sağolun kızlarrrrrrr
oğluşum geldi dünyya çoook şükür iyiyiz teyzeleri
ellerinizden öpüyos

canım benım allah analı babalı büyütsün hayırlı olsunnn tekrardan
canım o ballı tatlı bebeğinden öpüyorum a.s.
allaha emanet ol canım kendine iyi bak

kızlar mrb hamişler nasılsınız murgizcim Allah analı babalı büyüksün bebğini... kılzar benim başıma dün akşam ilk defa bişey geldi 1-2 damla kahverengi lekenme oldu ilk defa oldu adetimededaha 2 gün var ve kasıklarıma bakma şeklinde sancılar giriyo bazende belim çok ağrıyo bu ne olabilir ...sağ kasıklarımda oluyo bu dediklerim ve dün gece o kahverengi akıntıdan sonra başım çok döndü ...nedir bu sizce...benneyaptımki

Annesııııııııı :) bızde Yegenımızı OpuoossSsS KokLuyosSsss Ay bıze Resımlerını cektır Goster hemennnn Kıme cekmıss:) ıns Sana Cekmıstır:) senın gıbıııı TatLı mı Tatlıdır Sımcıkkkkkkkkk Yırım onu bennn :)

slm kızlar ben 3 yıldır tedavi oluyorum pko luyum 3 defadır dr değiştiriyorm zeki beyi önerdiler cumaya gidecem içim rahat:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

seadeniz. tşkler zeki beyi yakalayabilirsem dün aradım amerikada olduğunu söyledi çok yoğun nasıl olacak bilemiyorum:1no2:

sLm =)) Murgız Gıttı herkesı beraberınde goturdu =) Murgız Cabuk Aramıza Donnn senı cok osledıkkk

günaydın sea deniz nasılsın d.bakırın güzel hamişi... ya ben adet olmadım tam regl günümde yaptım testi ama negatif.. ama hala adet olmadımm... ve adet olma belirtisi namıa bişeyde yok... off streess yaptım iyice..

Mrb Kızlar;
Aramızdaki en tecrübeli hamiş kim? Böylece tecrübelerimizi daha sağlıklı paylaşmış oluruz. Benim 24 hafta oldu..Sizin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…