Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

slm kızlar ya nerdesiniz size ihtiyacım var yarın dr zeki akkum a gidiyorum inşallah bu doktor iyi gelir yoruldum dr değiştirmekten ama doktorumu bulana kadar değiştirecem heycanlıyım inşallah bir aksilik olmaz sea deniz nerdesn kaç gündür hiç uğramıyorsun rahatsızmsn a.s.

anlaşılan kimse yok ben eniyisi yatim yarın erken kalkıp hastaneye gidecem hiçte uykum yok ama bende kocacımla sohbet ederim :a015::dilcikar::1no2:senağlama

benim belli olmuyo oglan uyursa bide pilim bitmesse geliyorum işte arada :) zeki bey çok iyi bir dr tur bence seviceksin güven veriyor insana bende ona gittim hamilelik boyunca dogumumuda o yaptı yine bebek sahibi olsam yine zeki beyi tercih ederdim ama burdan gidiyoruz kısmet :)

balıkesir e tayinmiz çıktı burası memleketlerimize çok uzak bu kadar kaldık yeter başkaalrı gelsin azda yorulduk artık biz 5 sene oldu aileden uzak

balıkesir e tayinmiz çıktı burası memleketlerimize çok uzak bu kadar kaldık yeter başkaalrı gelsin azda yorulduk artık biz 5 sene oldu aileden uzak

hımm haklısın canım a.s valla eşim d bakırda okuyo benimde bakalım hayrlısıyla okul bitsin tayin nereye çıkacak ama ben d bakıra çook alıştımbenneyaptımki

canım sana iyi geceler benden bu kadar yarn dr dan sonra yazışırz sen de uyu bebek var nasıl dayanıyorsun bu saate kadar ben sabah 12 ye kadar yatıyom çocuk yok kız ay bi yandanda diyom iyiki bebiş yok çok rahatım öğleye kadar yatıyom işimi yapıyom saatlerce alış verişe çıkıyom olursa nasıl olacak ama alışverişe çıktığımda hamiş görünce çok üzülüyom bazen bütün işim bitiyo keşke bir bebiş olsaydıda bütün gün onu sevseydim oynasaydım diyom off off kısacası ne istediğimi bilmiyommm:roflol:

geldim kızlar oğlum çook yaramaz ve sürekli meme istiyo o yüzden fazla gelemiyorum
bir umut eminim zeki beyden memnun kalacan harika bi dr bende tüyanın dedği gibi bi daha doğursammbi daha zeki beye giderim güven veriyor insana ve gerçekten insanlığıda dr luğuda süper

ben bı daha dogurursam eger kesınlıkle calısıyorsam zekı beye gıtmem Zekı bey cok ıyı bır doktor ama Coook beklıyorum coook

kızlar dr dan yeni geldim ama muayene olamadım sabahın köründe kalkmama rağmen fişler bitmiş sinir oldum 3 defadır aynı şeyi yaşıyorum bugün adetimin 10. günü adetin 3 günü gitmem gerekmiş sekreter söyledi dr la bile ğörüştürmedi kaldı bidahaki aya hele bir tane hamile bayan vardı mardinden gelmiş karnı burnunda gebeliği riskli onu bile almadılar dr .sekretere demiş 30 fazla hasta alırsan sen bakarsın diye uffff çok üzüldüm heycandan stresten uyuyamamıştım neyse herşeyde bi hayır vardır :çok üzgünüm:

Bır umut Canım uzulme :S ben dun neler cektım bak murgızde geldı orayı gordu o kadar kalabalık kı sabahın 6 sında esım fıs almaya gıttı 31 numara aradım bana 3 te gelın dedıler ama sana yemın ederım saat 4 onumde uc kısı var ve ben saat kacta doktora gorundum :S aksam 8 de patronum bıle aradı hemsıreye ve orda calısan bayana fırca attı ya calısmasaydım gercekten beklerdım ama tam sıra bana gelmısken bı suru hasta aldılar ıcerıye byle bır sey olamaz esımde doktorla gorustu eger bunlar ozel hasta ıse bızde ona gore ucret verelım dedı ordakı calısanlar bekleyen hastalar benı sakınlestırmek ıcın ellerınden gelenı yaptılar:d bı bey efendı geldı tahlıl sonuclarını gosterecektı bende tam kapıdayım artık sıra benımdıı olmaasss kesınlıkle dedım bı sn bıle surse gıremezsınn ç.d:d gulmekten oldu kızlarr cımen hanım sakın olun sakınolun deyıp yatıstırmaya calıstılar ıse 2 saat gec gıttıgım ıcın calısan arkadasında planları alt ust oldu benım yuzumden sevgılısınden ayrıldı cunku saat 6 da randevusu vardı cok uzuldum ama elımde degıl dı kı

Ay kızlaarrr Allah yardımcınız olsun tam zamanında doğurmuşum ben varya.

Çok kötü olmuş ordaki muayene sistemi yaa ama bi çözüm bulmalılar bence yazık onca insana.

Evet Tk ya Sorma Oraya gıdenler neler cekıo herkes bı tartısmada yazık gercekten yemek yemeye bıle fırsatı yok adamcagızın:)

bende d.bakırda yaşıyorum komşum genesiste çalışıyo ve zeki bey gerçekten dalında çok iyi tavsiye ederim:enbuyukkk:

şimdi dr aşılama dese ne yapacam aynı sorunla karşılarsak herşey mahfolur çünkü ben bu defa adetin 3. günü gitmiştim beni almayınca adtin 10. günü gittim meğerse adetin 3. günü gitmem gerek çoçuk tedavisi için yani bir ayımız boşa gitti. bide dr un verdiği tarihte gidemessek ne olucak...:1no2:

genesiste çalışan bi arkadaşım war doktor çok iyi diyo ve de çok yoğun şimdiden randevu alın dalında uzmanmış şimde den hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…