Bır umut Canım uzulme :S ben dun neler cektım bak murgızde geldı orayı gordu o kadar kalabalık kı sabahın 6 sında esım fıs almaya gıttı 31 numara aradım bana 3 te gelın dedıler ama sana yemın ederım saat 4 onumde uc kısı var ve ben saat kacta doktora gorundum :S aksam 8 de patronum bıle aradı hemsıreye ve orda calısan bayana fırca attı ya calısmasaydım gercekten beklerdım ama tam sıra bana gelmısken bı suru hasta aldılar ıcerıye byle bır sey olamaz esımde doktorla gorustu eger bunlar ozel hasta ıse bızde ona gore ucret verelım dedı ordakı calısanlar bekleyen hastalar benı sakınlestırmek ıcın ellerınden gelenı yaptılar:d bı bey efendı geldı tahlıl sonuclarını gosterecektı bende tam kapıdayım artık sıra benımdıı olmaasss kesınlıkle dedım bı sn bıle surse gıremezsınn ç.d:d gulmekten oldu kızlarr cımen hanım sakın olun sakınolun deyıp yatıstırmaya calıstılar ıse 2 saat gec gıttıgım ıcın calısan arkadasında planları alt ust oldu benım yuzumden sevgılısınden ayrıldı cunku saat 6 da randevusu vardı cok uzuldum ama elımde degıl dı kı
parfüm, saat, çanta olabilir en güzeli bir demet gül dür. ben kaynanama gül aldım çok mutlu olduBen daha hıc kımseye hıc bır sey alamadımmm ben ne alcam ya
:) Kız Yok ya kaynanam ne yapsın onları ama ben aksam Correfoura Gıdecem artık ordan bısıler begenecem mecbur :) Bır umut Nevresım takımını nerden aldın benımde ıhtıyacım var :)
ayol ben kimseye bişiy almadımmmm ben hediye bekliyorum vallaaaaa
ilk anneler günüm:)
Canım benımm Anneler Gunun KutLu oLsun En Taze Anne valla bende beklıyorum ama geLıp gıdıo yanıma opuo ben ona bıraz bozugum ama anneler gunu herhalde aklından bıle gecmıoArtık kendını affettırmek ıcın ıs cıkısı bır seyler yapmalı ılkınde kutlamıstı ama Sımdııııııııııııııı ben halaaa bı umutla beklemekteyım Kötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?