Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

slmmm bütün annelerin anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin anneler gunuu kutlu mutlu olsunn :)
bir umut niyazi bey e de gidebilrsin oda iyi ama pek konusmaz sen sorcan zeki bey herseyi anlatır ama niyazi bey de cok iyi bi dr inş her sey yolunda gider

ayyy benden sonra neler olmuş nelerrrr canım çok kötüydü ogün ya bayağı beklemişin benden sonrada kötü olmuş neyese şimdiilik ayda bir gitcen sen son ayı düşün haftada bir gidiceksinyasakkelime

slm kızlar anneler gününüz kutlu olsun inş seneye bende anne olurum . size bişe sorucaktım ya yardımcı olursanız sevinirim annem uzakta ona kargo ile çiçek yolladm ama kaynanama ne alıcağımı bilmiyorum eltim saat almış görümcem parfüm bende birazdan çıkacam ama ne alıcam bilmiyorum fikir verseniz çok sevinirim:dance:

Kaynanam gullerden nefret eder... sever aslında ama benım sakladıgım butun gullerı her seferınde cope atar baska bır sey canta guzel fıkır .. tskler

kızlar bugün her şey indirimde idi özellikle nevresim ve pike takımları anneler gününe özel 25 ytl ben aldım lila eflatun tonları çok hoş tavsiye ederim d bakırda

Carrefourda tüm kozmetik ürünleri %50 indirimde kızlar bırakın kaynanayı kendinize alın. 45-50 ytl lik collagen boost falan lorealin hep yarı fiyatına bence kaçırmayın.

Ben nivea selülit kremi aldım:)

:) Kız Yok ya kaynanam ne yapsın onları ama ben aksam Correfoura Gıdecem artık ordan bısıler begenecem mecbur :) Bır umut Nevresım takımını nerden aldın benımde ıhtıyacım var :)

ayol ben kimseye bişiy almadımmmm ben hediye bekliyorum vallaaaaa
ilk anneler günüm:)

Canım benımm Anneler Gunun KutLu oLsun En Taze Anne valla bende beklıyorum ama geLıp gıdıo yanıma opuo ben ona bıraz bozugum ama anneler gunu herhalde aklından bıle gecmıo Artık kendını affettırmek ıcın ıs cıkısı bır seyler yapmalı ılkınde kutlamıstı ama Sımdııııııııııııııı ben halaaa bı umutla beklemekteyım Kötü Kazen

off offf anneler gunu ve esimin dogum gunu aynı gune denk geldi iyimi ev toplama telaşına ilk anneler gunum öylesine gecti cicek bilem yok herkesde yatmış nerdesinizzz

ne oldu canım hediyen geldimi:uhm:
tüyacım telaştandır üzülme
valla bana bir bilezik geldi oğluşumun hediyesiymiş :dance:ama ben takmayı sevmiyorum ne yazıkkı sadece yatırım olacak kalacakklava:

slm canım arkadaşlarım bugün nasılsınız gününüz nasıl geçiyor çok mu yoğunsunuz fazla takılmıyorsunuz a.s.

SeLammm KızLar =)) he he Hedıye ımıs Alnımdan opup Affettırmeye Calıstı GuzeL bır buket Cıcek yaptırdı oda suprızlerden bırı Ama kızıma Cok guzeL bı r bebek almıs ya dayanamıyorum canlı bebekmıs gıbı ısım taktık konusuyoruzzz harıka bır seyyy keske o bebek benım olsaydı

kızlarrrr biz bu hastaneyi çok sevdik dün de orda kaldık
oğlumun sarılığı yükseldi 1 gece yattık bu sabah taburcu olduk çok şükür sarılığı düştü inş daha da yükselmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…