teşekkür ederim çimen ve tüya
geçti bitti çok şükür sarılık maceramız
bir umut sanada çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
çimen nasıl gidiyor hamişlk neler yapıyon
ben buırada cuma günü izmire gidiyorum:)
bu yaz ordayım oğlumda çok yaramaz gündüzlri hiç yatmıyor sürekli ağlıyor gecelrride 5-6 saat deliksiz uyuyor doğduğundan bu yana hiç gelişmedi hala çok ufak üzülüyom
diyarbakırlı kızlar,bende bebek istiyom..aşılama ya da tüp deniycem artık ,bu şehirde bu konuda tavsiye edebileceğiniz bi dr var mı acaba..ya da dr.zeki akkum un hastası olup bu şekilde hamile kalmış-muradına ermiş birini duydunuzmu..
benle paylaşırsanız çok sevinirim
Çok geçmiş olsun canım en kötü günün onlar olsun inşallah.
selam kızlarrrr diyarbakırda yaşayan annelerin formda yazışması ne kadar güzel konu başlığını şimdi gördümm ve yazdımmmm müsait bir zamanda bir araya gelip tanışalım ne dersiniz......
:dilcikar:slm kızzzzzzzzzzlarrrrrrr ben geldim bademcik ameliyatımı oldum şuan 7 günün işkence gibi 7 gün bugün biraz iyiyim bu arada çok mutluyum 4 kg verdim 7 günde. ameliyatın iyi yanıda bu oldu bir hafta sadece sıvı ile beslendim ama çok şükür iyiym aşkolsun sizede hiç bana nerdesin aramıza dön diye yazmamışsınız neyse
evet benim bir kaç arkadasım oldu zeki beyin hastası olupda hamile kalan zaten asılama yada tüp bebek düşünüyosn zeki beyden baska dr duymadım hiç tereddütün olmasın denemekte fayda var hayırlısı olsun
TuYa_DeNİZ; rica etsem bu konuda biraz daha bilgi verebilirmisin, arkadaşların tüp bebklemi yoksa aşılamaylamı hamile kaldılar,ne zaman,kaçıncı denemede,yaşları kaçtı????
ya kafam çok karışık.ankara yada istanbula git,zeki beyin yeterli deneyimi yok bu konuda diyo tanıdıklar..ama benim oralara gidecek zamanımda yok iş nedeniyle..sonra geç kalmak-sonra bebeksiz kalmakta istemiyorum
:uhm:
evet benim bir kaç arkadasım oldu zeki beyin hastası olupda hamile kalan zaten asılama yada tüp bebek düşünüyosn zeki beyden baska dr duymadım hiç tereddütün olmasın denemekte fayda var hayırlısı olsun
TuYa_DeNİZ; rica etsem bu konuda biraz daha bilgi verebilirmisin, arkadaşların tüp bebklemi yoksa aşılamaylamı hamile kaldılar,ne zaman,kaçıncı denemede,yaşları kaçtı????
ya kafam çok karışık.ankara yada istanbula git,zeki beyin yeterli deneyimi yok bu konuda diyo tanıdıklar..ama benim oralara gidecek zamanımda yok iş nedeniyle..sonra geç kalmak-sonra bebeksiz kalmakta istemiyorum
:uhm:
Canım ben son gittiğimde ilk tüp bebeğinizi ne zaman yaptırdınız dedim şuan 17 yaşında ilk bebeğim dediyerimsenibenkarar vermene yardımcı olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?