Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Canım Cok gecmıs olsunnn yaaa Allah sıfa versın kucuk ardayaaa
Bır Daha hastane yuzu gortermesınn

slm kızlar ya ben size çok kırgınım hiç sormuyosunuz ben yazıyorum cevap bile vermiyorsunuz kırgınım sizebenneyaptımki :dilcikar: yarın bademcik ameliyatım var ve çok korkuyorum kolay diyolar ama ilk ameliyatım korkum var

bir umut ve murgiz gecmiş olsun bir umut inş ameliyatın iyi gecer murgizcim bisde tam 4 gun yatmıştık hemde dogumdan bi gun sonra en son gun benim tansiyon filan fırladı bayılıp gittim çok şükür 4. günün sonunda düşmüştü şimdiden gecmiş olsun arda yı öpüyorummmm

teşekkür ederim çimen ve tüya
geçti bitti çok şükür sarılık maceramız
bir umut sanada çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
çimen nasıl gidiyor hamişlk neler yapıyon
ben buırada cuma günü izmire gidiyorum:)
bu yaz ordayım oğlumda çok yaramaz gündüzlri hiç yatmıyor sürekli ağlıyor gecelrride 5-6 saat deliksiz uyuyor doğduğundan bu yana hiç gelişmedi hala çok ufak üzülüyom

diyarbakırlı kızlar,bende bebek istiyom..aşılama ya da tüp deniycem artık ,bu şehirde bu konuda tavsiye edebileceğiniz bi dr var mı acaba..ya da dr.zeki akkum un hastası olup bu şekilde hamile kalmış-muradına ermiş birini duydunuzmu..
benle paylaşırsanız çok sevinirim

Canım benim 5-6 saat deliksiz uyuyor diye bırakma aman daha minicik bebişin senin en geç 2 saatte bir uyandırıp emzirmen lazım hele geceleri bebek gece büyür aman bırakma 5-6 saat uykusuz kalması aç kalmasından iyidir hem o açlıktan kan şekeri düşüpte uyuyordur ööle uzun süre.:teselli:

Murgız ßen HaLa Cok kotuyum Neredeyse bazen hamıle kaldıgıma lanet edıcemm ( allahım sen affet benı ) basıma o kadar kotu seyler gelıyor kı anlatamam her sabah 8 de mutlaka bayılıorum ya gecenlerde ıs yerınde bı bayılmısımm yarım saat kendıme gelmedım
her sabah oluo ama kendımı salmıom tansıonum cok dusukk hıc mutlu dıılımmm psıkolojım alt ust olduu daha 1 saat once bıle dakıkalarca agladımmm o kadar kotuyum kıı kendımı cok yanlız hıssedıyorum

Sen nasıLsın bebıs ıyı dımı Opuom Onu da kojaman nasıl alıstırdıysan oyle gıder sıkma canını ben saatlerce uyumayıp kızımın nefesını kontrol ederdım bazen oldu dıe cıglıklar atardım acemılık yane Kendıne ve bebegıne dıkkat et sızlerı cok sevıyorum optummmmm senıde ızmırden ne zaman donecennn
hayırlısıyla gıt gell

sağol çimen ve aslıcım biz iyiyiz çok şükür az düzene girdik doymuyor diye mamayada başladıkama çok az veriyorum mamayı gecede uyanmayınca ağzına biberonu dayıyoz aslıcım :)
çimencim çok geçmiş olsun inş tez zmanda geçer rahatsızlıkların
peki zeki bey ne diyor bu tansiyon ve bayılama sorununa?
biz eylüle kadar burda değiliz

evet benim bir kaç arkadasım oldu zeki beyin hastası olupda hamile kalan zaten asılama yada tüp bebek düşünüyosn zeki beyden baska dr duymadım hiç tereddütün olmasın denemekte fayda var hayırlısı olsun

benim oglumda geceleri kalkmazdı uyanamıyodu cocuk emziriyim diye kaldirim diodum yok banamısın demiyodu hala öyle ama kilosuda gelşimide gayet iyi bence düzeni nasılsa bozmaya gerek yok

:dilcikar:slm kızzzzzzzzzzlarrrrrrr ben geldim bademcik ameliyatımı oldum şuan 7 günün işkence gibi 7 gün bugün biraz iyiyim bu arada çok mutluyum 4 kg verdim 7 günde. ameliyatın iyi yanıda bu oldu bir hafta sadece sıvı ile beslendim ama çok şükür iyiym aşkolsun sizede hiç bana nerdesin aramıza dön diye yazmamışsınız neyse

selam kızlarrrr diyarbakırda yaşayan annelerin formda yazışması ne kadar güzel konu başlığını şimdi gördümm ve yazdımmmm müsait bir zamanda bir araya gelip tanışalım ne dersiniz......

geçmiş olsun canım geçmiş o kötü günbler allh bidaha vermesin

reyhan hoşgeldin aramaıza ben ve seadenizle tanıştık ama hasytane köşelierinde:)
aslıyla tanışacaktık fırsat olmadı
inş ben eylülden gelince kk diyarbakır anneler hamişler günü yaparız ama tüya deniz olmaz o gidiyor tayini çıktı

hoşbulduk arkadaşlar.. murgiz. bende genesise gidiyorum randevum 16 haziran 16.30 da tanışalım olurmu? hamişler günü harika olur valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…