Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

yok yok dondurulmuştu. temmuzda toplandı. ağustosta histeroskopi oldum, eylülde transferi oldum. amin inşallah canım.
Anladim canim benim 1 tanesi bolunmeye baslamis,,4 tane dollenenden,,umidim allahtan ama sansim yok anladim,,iptal olcak kesin tedavim,o bitanede kalitesiz olcak,,ilkide,boleydi, ,2,,ci,dememde bolelikle,bitti kafamda cook uzgunum suan

Anladim canim benim 1 tanesi bolunmeye baslamis,,4 tane dollenenden,,umidim allahtan ama sansim yok anladim,,iptal olcak kesin tedavim,o bitanede kalitesiz olcak,,ilkide,boleydi, ,2,,ci,dememde bolelikle,bitti kafamda cook uzgunum suan
Yapma hemen böyle. Nolur iyi düşün. Bak ben de ikimiz için dua ediyorum şimdi.

cnm simdi aradılar 5 tanesi dollenmis , nolur ümitsizliğe kapılma Allah buyuk ins tutacak ben inanıyorum sana bi sefer daha yazmistim tanıdığım 2 ayrı kişi dondurulmuş son yumurtalarıyla hemde kalitesiz ama gene de transfer edelim denilen embriyoyla hamile kaldılar rabbim buyuk heyecan hic bitmiyor simdi beni aradılar kafamda bu defa acaba bölünecek mi soruları .. dua edelim ins guzel haberler verecez ben inanıyorum
senin hic cocuk yoktu dimi ? bide sizde sorun neydi

ya kızlar ben bu iğnelere başladım başlayalı acayip gaz oldu bende normal mı

Yapma hemen böyle. Nolur iyi düşün. Bak ben de ikimiz için dua ediyorum şimdi.
cnm sende zeki hocanın hastası misin yeni tuttu o Zaman senin masallah ins Allah tamamına erdirsin . ikiz istiyorsan ins ikiz olurlar hayırlı saglikli

Sagol canim allah razi olsun,inşallah guzel guzel,bolunurler,,,ya 4 yillik evliyim yas 25,,ikinci,yil,baktik,olmuo,,,esimde ileri,hiz 15 cikti varikosel dediler,amliyat oldu,,ameliyat sonrasi hep ileri,hizimiz,sifir,idi,,derken asilma oldum tutmadi,,,sonra dogal,yoldan hamile,kaldim gelismedi,kurtj oldum,,,gecen yil tup,denedik,,,tutmadi,,,ozaman,,12 yumurtanin 11 ibdollendi 5i kaldi,ama,oda cok kaliteli deildi,,,,,tutmadi,iste,,,,simdi denedik ya,,,masallah bi baktik ileri hizimiz 35 olmus,,bukezde 9 yumurta toplandi,,,8 i olgun,,,4 u dollendi, ,ama suan 1 i bolunmus,,suan sikinti yok hersey yolunda dediler,,,son iki yilimda tumbtedavilerimde,,,ama sonuc,

Rahimde temiz cikti,,,yani gen sonuclarimizda temiz dna acisindan,ama pihtilasma cikti bende,,,kisacasi sole bole bisikintiniz var denilmio bize,,,spermler onemli deil enguzeli"secilio,,,yumurta desen oda bisi yapilmio,dahada kuvvetli olsun die bakalim

cnm sende zeki hocanın hastası misin yeni tuttu o Zaman senin masallah ins Allah tamamına erdirsin . ikiz istiyorsan ins ikiz olurlar hayırlı saglikli
ay inşallah tutarlar amin canım. benim ilk denemem Zeki hocada sonra istanbulda bir denemem oldu. Zeki hocada bir embriyom var dondurulmuş.

bende de var pıhtılaşma. kan sulandırıcı iğne oluyorum her tarafım mosmor

ayy cok yakıcı ılac sızlatıoda...ınsallah rabbım tamamına erdırsın...darısı basım olsun ..suan daha ıyıyım ınsallah tek embrıyom guzel olur
cnm nasılsın ben cok heyecanlıyım bagirsaklarim bozuldu düşünceden , kimse aramadı

cnm nasılsın ben cok heyecanlıyım bagirsaklarim bozuldu düşünceden , kimse aramadı
Benide,kimse aramadi,,ben aradim ama islemdelermis, ,bekliyorum sende ara hastaneyi,,not birak,,ama zaten onlar seni bugun kesin aricaklar bilgi vernek,icin,,inan ben kotuyum yani tek embriyo var,,oda allahima emanet,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…