Banada göbekten yapılacak kan sulandırıcı iğne verdi bende de hiç belirti yok 4 gündür dinleniyorum bütün işleri eşim yapıyorCanım bana 2 embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu transferden sonra ilaçlara devam denildi ayrıca bide ismini şimdi hatırlayamadığım göbekten yapılan kan sulandırıcı iğne verildi
Hadi canım inşallah önce sen mutlu haberi verirsin sonra ben sonra deBanada göbekten yapılacak kan sulandırıcı iğne verdi bende de hiç belirti yok 4 gündür dinleniyorum bütün işleri eşim yapıyor
Canım hanüz ikinci gün ama hiç bi belirti yok evde öyle yatıyorum hiç bi belirti hissetmedikçede keşke işe gitseydim diyorum sende ne var ne yok nasıl gidiyorKızlar nasıl gidiyor varmı bi değişiklik
Canım bende de bi his yok zaten 3.gün embryosu diye daha erken diye düşünüyorum senin içinde öyle erken daha bnde evdeyim ama sürekli yatmıyorum hatta bugün dışarı çıktım hem iğnemi vurdurdum hemde bi avm ye uğradık evde de sürekli yatmıyorum içimde bi boşluk var transfer sonrası böyle oluyo sanırım hepCanım hanüz ikinci gün ama hiç bi belirti yok evde öyle yatıyorum hiç bi belirti hissetmedikçede keşke işe gitseydim diyorum sende ne var ne yok nasıl gidiyor
Canım ya birşey soracağım kalça dan iğne verdiler mi sana bana sadece göbekten iğne verdiler kalçadan iğne vermedilerCanım bende de bi his yok zaten 3.gün embryosu diye daha erken diye düşünüyorum senin içinde öyle erken daha bnde evdeyim ama sürekli yatmıyorum hatta bugün dışarı çıktım hem iğnemi vurdurdum hemde bi avm ye uğradık evde de sürekli yatmıyorum içimde bi boşluk var transfer sonrası böyle oluyo sanırım hep
Canım bana da kalçadan vermediler iyi kide vermediler hiç sevmiyorum o progestan iğnesiniCanım ya birşey soracağım kalça dan iğne verdiler mi sana bana sadece göbekten iğne verdiler kalçadan iğne vermediler
Canım test günüm 13 kasım senin test günüm ne zaman
Ay evet canım bende daha önceki tüp bebeklerde kullanmıştım bukez verilmeyince özellikle sordum verdiğimiz kan tahlillerinde değerlerimiz uygun çıktığı için verilmemişAnladım canım içime kurt düştü acaba unuttularmi bende kalçadan iğne yi sevmiyorum 1 tüp Bebek denemesinde kullan mistim
Valla belimin ağrısından ölüyorum hemen adet olacakmışım gibi bel ağrım varSen ne yapıyorsun nasıl gidiyor transfer den sonra bir belirtti varmı
15 kasım canımCanım test günüm 13 kasım senin test günüm ne zaman
Rica ederim canım allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin sana kaç tane embriyo transfer edildi herhangi bi belirtin var mıÇok sağol canım beni bilgilendirdigin için
Canım benim adet olacağım zaman da belim çok ağrırdı karın ağrısı hiç olmaz şimdi belimde ağrıdıkça korkuyorum adet olacam diye artık olumlu olumsuz ne olacaksa sonuç belli olsaBana iki tane 5ci gun embriyo transferi yapıldı ( hiç bir belirti yok) artık hayırlısı olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?