Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Canım bana 2 embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu transferden sonra ilaçlara devam denildi ayrıca bide ismini şimdi hatırlayamadığım göbekten yapılan kan sulandırıcı iğne verildi
Banada göbekten yapılacak kan sulandırıcı iğne verdi bende de hiç belirti yok 4 gündür dinleniyorum bütün işleri eşim yapıyor

Hayırlı olsun hepimi için sanırım emox adı ilacın az önce vurdum valla ben dünden beri ayaktayım iş yapmıom ama bişiler getir götür yapıyorum geçen defa 6 gün evden çıkmamıştım

Canım hanüz ikinci gün ama hiç bi belirti yok evde öyle yatıyorum hiç bi belirti hissetmedikçede keşke işe gitseydim diyorum sende ne var ne yok nasıl gidiyor
Canım bende de bi his yok zaten 3.gün embryosu diye daha erken diye düşünüyorum senin içinde öyle erken daha bnde evdeyim ama sürekli yatmıyorum hatta bugün dışarı çıktım hem iğnemi vurdurdum hemde bi avm ye uğradık evde de sürekli yatmıyorum içimde bi boşluk var transfer sonrası böyle oluyo sanırım hep

Canım ya birşey soracağım kalça dan iğne verdiler mi sana bana sadece göbekten iğne verdiler kalçadan iğne vermediler

Anladım canım içime kurt düştü acaba unuttularmi bende kalçadan iğne yi sevmiyorum 1 tüp Bebek denemesinde kullan mistim
Ay evet canım bende daha önceki tüp bebeklerde kullanmıştım bukez verilmeyince özellikle sordum verdiğimiz kan tahlillerinde değerlerimiz uygun çıktığı için verilmemiş

transfer olanlar sizinle birlikte ben de heyecanlanıyorum inşallah pozitif olur tedaviniz sizi okudukça cesaret alıyorum tüp bebeğe ama iğne okuyunca içim sıkılıyor resmen

Bana iki tane 5ci gun embriyo transferi yapıldı ( hiç bir belirti yok) artık hayırlısı olsun diyorum
Canım benim adet olacağım zaman da belim çok ağrırdı karın ağrısı hiç olmaz şimdi belimde ağrıdıkça korkuyorum adet olacam diye artık olumlu olumsuz ne olacaksa sonuç belli olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…