Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Negatif çıkarsa daha stres yaparım gibi geliyor bana o yüzden akışına bırakmak lazım yavruları strese sokmayacm bnde sanırım

Bi de kızlar aklıma takıldı transfer gününü sayıyormuyuz yoksa bi sonraki günden itibaren mi saymaya başlıyoruz

Kızlar embriyonuzun kalitesini söylüyorlar mı transfer olurken? Benimkiler 5. gün ama kalitesi nedir bilmiyorum. Merak ettim bi sormak istedim. Bilginiz var mı?

Kızlar embriyonuzun kalitesini söylüyorlar mı transfer olurken? Benimkiler 5. gün ama kalitesi nedir bilmiyorum. Merak ettim bi sormak istedim. Bilginiz var mı?
Evet canım embriyo kalitesini söylüyorlar transfer yapıldığı zaman bende sormuştum yapılan tahlilleri de sordum hepsini söylüyor lar

Hücre sayısından bahsediyo iyi oldugunu söylüyo kalitesinden bahsediyo ama öyle resim vermek yada tam anlamıyla detay vermedi Embriyologları sadece transferde görüyoruz başka da gelip bilgi vermediler Pontik123

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…