- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
Canım verdiler iğne beni değerim arada çıkmış dendi dr düşük çıkmasa vermeyecektiCanım ya birşey soracağım kalça dan iğne verdiler mi sana bana sadece göbekten iğne verdiler kalçadan iğne vermediler
Canım test almadım almış olsaydım mutlaka yapardımHerzaman hissetiğim azar azar adet sancılrm var yapacak bişey yok. BeklycZ artık idrar testi yapacakmısınz kızlarcemre cemre T taliha21
Aslında idrar testi alıp yapmak istiyorum bir yandan da korkuyorum ya negatif olursa eşim de test gününü bekle diyor bilemiyorumHerzaman hissetiğim azar azar adet sancılrm var yapacak bişey yok. BeklycZ artık idrar testi yapacakmısınz kızlarcemre cemre T taliha21
İyi gidiyor canım bende de hiç bir belirti yok senin varmı belirtin
Canım test zamanim 13 kasım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Oo hadi gözün aydın canım az kaldı sana pazartesi günü test yapacan ve inşallah hayırlı haberini alacazCanım test zamanim 13 kasım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Evet canım embriyo kalitesini söylüyorlar transfer yapıldığı zaman bende sormuştum yapılan tahlilleri de sordum hepsini söylüyor larKızlar embriyonuzun kalitesini söylüyorlar mı transfer olurken? Benimkiler 5. gün ama kalitesi nedir bilmiyorum. Merak ettim bi sormak istedim. Bilginiz var mı?
Evet canım söylüyorlar transfer için masaya yattıpında embriyolog gelip bilgi veriyorKızlar embriyonuzun kalitesini söylüyorlar mı transfer olurken? Benimkiler 5. gün ama kalitesi nedir bilmiyorum. Merak ettim bi sormak istedim. Bilginiz var mı?
Canım tahlil derken hangi tahlillerEvet canım embriyo kalitesini söylüyorlar transfer yapıldığı zaman bende sormuştum yapılan tahlilleri de sordum hepsini söylüyor lar
Canım e2 progesteron hormonu ikisinide transfer yapılmadan sormuştum söyledilerCanım tahlil derken hangi tahliller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?