Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

T taliha21 bndede yok canım kocaman bir boşluk hissi birşey hissetmiyorum umarım üçümüzünde tutar burda beraber ilerleriz

Ben de bugün başadım tedaviye.İnşallah hepimizin gönlünce olur herşey.Sizin de haberlerinizi merakla bekliyorum. İnsallah Biran önce güzel haberler alırsınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de bugün başadım tedaviye.İnşallah hepimizin gönlünce olur herşey.Sizin de haberlerinizi merakla bekliyorum. İnsallah Biran önce güzel haberler alırsınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım amin inşallah sende sorunsuzca transfer olursun ve mutlu haberini alırız

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini boşa cikarmasin bu duygu çok değişik nasıl anlatacağımi bilemiyorum

Canım rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin dualarım sizinle bu duygu anlatamıyorum evet test günüm pazartesi günü ama ben dayanamayıp yaptım canım ne olur belirtilere takilmayim çünkü ben de hiç belirti yok sadece bol bol dua ettim

T taliha21 canım çok sevindim. İlk güzel haber geldi sonunda :) darısı başımıza diyelim. Değerin de çok iyi maşallah. Pazartesi tekrar mı kan vereceksin? Merkezi aradın mı?

Bugün randevum vardı benim de. Rahim duvarı gene kalınlaşmamış maalesef. Merkezden çıktım yanlış yöne doğru ilerledim sonra yanlış otobüse biniyordum az kalsın. O kadar üzüldüm ki dalgın dalgın yürüdüm yolda. Yolda ağlamamak için kendimi zor tuttum. Evi gelince patlama kaçınılmaz oldu. Şimdi biraz rahatladım sanki. Yılmak yok bu yolda :)

Bu arada nar suyunun pek faydasını görmedim kızlar. Bir de çay varmış onu mu denesem yoksa hiç bir şey denemeden sadece dr verdiği ilaçlarımı kullansam bilemedim.

Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah rabbim doğru zamanda sana nasip etsin kendini üzme elbette vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…