Amin canım amin inşallah sende sorunsuzca transfer olursun ve mutlu haberini alırızBen de bugün başadım tedaviye.İnşallah hepimizin gönlünce olur herşey.Sizin de haberlerinizi merakla bekliyorum. İnsallah Biran önce güzel haberler alırsınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok sevindim maşallah ya kaçıncı günün Bugün inşAllah kan testinde pozitif çıkacak kan testi ptesi miydiSlm arkadaşlar ben bugün dayanamayıp test yaptım ve sonuç pozitif çıktı cooook mutluyum
Canım ya hem idrar testi yaptım hemde kan testi yaptım ikisinde pozitif çıktıCanım çok sevindim maşallah ya kaçıncı günün Bugün inşAllah kan testinde pozitif çıkacak kan testi ptesi miydi
Canım çok sevindim sorunsuz ilerlesin kaç çıktı kanda cnmCanım ya hem idrar testi yaptım hemde kan testi yaptım ikisinde pozitif çıktı
Canım 136.5 çıktıCanım çok sevindim sorunsuz ilerlesin kaç çıktı kanda cnm
Canım maşallah artarak devam etsin daha test günün bile değil ama çok güzel çıkmış bizede dua et cnm hiç belirtin oldumu cnmCanım 136.5 çıktı
Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah rabbim doğru zamanda sana nasip etsin kendini üzme elbette vardır bir hayırBugün randevum vardı benim de. Rahim duvarı gene kalınlaşmamış maalesef. Merkezden çıktım yanlış yöne doğru ilerledim sonra yanlış otobüse biniyordum az kalsın. O kadar üzüldüm ki dalgın dalgın yürüdüm yolda. Yolda ağlamamak için kendimi zor tuttum. Evi gelince patlama kaçınılmaz oldu. Şimdi biraz rahatladım sanki. Yılmak yok bu yolda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?