Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah rabbim doğru zamanda sana nasip etsin kendini üzme elbette vardır bir hayır
İnşallah canım hayırlı zaman gelmemiş demek benim için. Öyle düşünüyorum. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz. :)

T taliha21 canımmmm maşallah maşallh çok sevindim değerlerin artarak devam etsin inşallah
Pontik123 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah neden rahim kalınlaşmıyor ki acaba dr ne diyor kalınlaşmayınca

Dua edin bana pazartesi günü test verecem inşallah yukselir
Canım artacak inşAllah birde Bugün ü sayarsan ptesi 4.günde vericeksn inanıyorum güzel çıkacak sonucun belirti mevzusuna gelince inanılmaz şekilde olumsuz düşünüyorum o kdr hissizim ki Rabbimden hep hayırlısını istiyorum

Canım inan ki bende olumsuz olacak diye çok korkuyorum hiç belirtim yok inşallah o kadar uğraşın sonunda mutlu oluruz

Bir hafta nasıl geçecek bilmıorum ben mi çok sorguluyorum kendimi çok mu dinliyorum
Canım benim transferden sonra inan ki hiç zaman geçmiyor ben 5 gün rapor aldım bi hafta işe gitmedim şiştim evde durmaktan haftaya işe başlayacam en azından iş ortamında zamanın nasıl geçtiğini anlamam evde durdukça devamlı aklında bebekler oluyor

Neden kalınlaşmadığını bilmiyorum. Doktor bazen hiç kalınlaşma olmayan hastalarımız oluyor dedi. Bu defa gene başa döndük estrofem ve climara birlikte kullanacağım. İlaç kullanmaktan çok sıkıldım artık. Akışına bıraktım olursa olur olmazsa da ne yapabilirim bu saatten sonra.

Hayırlısı canım bunda da vardır bi hayır

Canim bnm ki de kalinlasmadigindan iptal oldu kaç ml seninki şimdi yine estrofem içiyorum bol bol nar yiyorum ins bu sefer kalinlasir

Estrofemi gunde kaç tane verdi sana climera ney bana vermedi oyke bi ilaç

T taliha21 canım çok iyi değerin maşallah. Darısı keseye inşallah. 10 gün sonra kese için gidersin büyük ihtimal. Her şey gönlünce olsun canım.

Canim bnm ki de kalinlasmadigindan iptal oldu kaç ml seninki şimdi yine estrofem içiyorum bol bol nar yiyorum ins bu sefer kalinlasir

Estrofemi gunde kaç tane verdi sana climera ney bana vermedi oyke bi ilaç
Canım 7,5 mm olmuş bu defa biraz daha yaklaştım ama gene de istediğimiz kadar kalınlaşmamış. Sen hangi aşamadasın bilmiyorum ama bu benim 4. ayım olacak. Yani 3 aydır uğraşıyorum. İlk etapta estrofem veriyor sonra climara veriyor sonra femara ve sonra da estrofem + climara. Ben şu an estrofem ve climara kullanacağım yani. Climara yapışkan göbeğine yapıştırıyorsun. Yara bandı gibi ama şeffaf. Östrojen salgılıyor.

Canm climera devlet karsilio mu özel bi ilaç mı. Estrofem günde kaç tane kullaniosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…