Canım maşallah değerin çok güzel inşAllah sorunsuz kesede görülür tansiyon durumun içinde ilaç vermiş rahat ol bence seninle bebeğin belkide bebeklerin Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım hastaneden yeni geldi çok şükür bin şükür değerim yükselmiş 491.6 çıktı darısı isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
canım çok sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin senin test günün ne zamanCanım maşallah değerin çok güzel inşAllah sorunsuz kesede görülür tansiyon durumun içinde ilaç vermiş rahat ol bence seninle bebeğin cabelkide bebeklerin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım cuma günü test günüm merakla bekliyorum ilk denemedede hiçbirşey hissetmemiştim bundada yok hiçbirşey sen bahsetsene cnm biraz neler yaptın ne gibi değişiklikler vardı vücudundacanım çok sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin senin test günün ne zaman
Canım ben de sadece bacaklarim çok ağrıyor du bunun dışında vücudumda daha bir değişiklik yok ama ben kabak çekirdeği incir ceviz badem .canim bir de günde 2 .5 litre su içtimCanım cuma günü test günüm merakla bekliyorum ilk denemedede hiçbirşey hissetmemiştim bundada yok hiçbirşey sen bahsetsene cnm biraz neler yaptın ne gibi değişiklikler vardı vücudunda
Bnde kabak çekirdeği yedim bir kaç gündür yemiyorum sadece suyuda içmeye çalışıyorum demekki herkeste belirtiler aynı olmuo adet sancın varmıydıCanım ben de sadece bacaklarim çok ağrıyor du bunun dışında vücudumda daha bir değişiklik yok ama ben kabak çekirdeği incir ceviz badem .canim bir de günde 2 .5 litre su içtim
Canım maşallah çok güzel yükselmiş değerinin yüksekliğine bakarsan ikiz gibi sanki değil miCanım hastaneden yeni geldi çok şükür bin şükür değerim yükselmiş 491.6 çıktı darısı isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
Canım bende hiç bi belirti yok üşüme de yok aksine çok sıcak hissediyorum sanırım benimki yine tutmadıBenim 3.günden beri var adet sancısı var hayırlısı bakalım beklycz görücez cnm Rabbim bağışlasıncemre cemre napıyo acaba
Canim iyi düşün iyi olsun .bnde hiç birşey hissetmemistim belirti için çok erken zaten .hissetme bile onların ilaçların etkisıdir olumlu düşün sen hepCanım bende hiç bi belirti yok üşüme de yok aksine çok sıcak hissediyorum sanırım benimki yine tutmadı
Valla canım heyecan dan soramadım şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak ( canim ateş basması inşallah iyidir bebeğin seninledirCanım maşallah çok güzel yükselmiş değerinin yüksekliğine bakarsan ikiz gibi sanki değil mi
Valla canım bilemiyorum içimde kötü his var bu 3. Denemem bu kez çok da ümitliydim ama olmadı galiba ama hayırlısı artık olursada olmazsa da alıştım değeri düşük görmeyeCanim iyi düşün iyi olsun .bnde hiç birşey hissetmemistim belirti için çok erken zaten .hissetme bile onların ilaçların etkisıdir olumlu düşün sen hep
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıValla canım heyecan dan soramadım şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak ( canim ateş basması inşallah iyidir bebeğin seninledir
Bence yapma canım değer negatif olsa üzüleceksin. Düşük olsa artarmı diye sitres yapıp yine üzüleceksin . Yüksek çıksa ikinciye ikiye katlar mı diye yine sitres yapıp üzüleceksin en güzeli şimdi değeri bilmiyorsun en azından güzel hayaller kurabilirsincemre cemre bu dönemde hiç olumlu düşünülmüyor sanki birşey sürekli Yok olmadı diyor sen o düşünceyi susturdukça yine konuşuyor olmadı olsa belli olurdu erken test yapayım diyorum sonra çıkmazsa üzülürm diyorum
Canım ben ilk kullandığımda aile hekimime yazdırmıştım ama sadece bir kutu yazabiliyordu. Ben 3 kutusunu da özel aldım maalesef. Yani toplamda 4 kutu almıştım. Şimdi daha estrofeme başlamadım adetle birlikte başlıcam. Adet olunca arayıp sorarsın kızlara nasıl kullanacağını dedi. O yüzden bekliyorum şimdi.Canm climera devlet karsilio mu özel bi ilaç mı. Estrofem günde kaç tane kullaniosun
Canm bana 2 kutu yazdi dr um 2kutu 2aylik ama 2ay vermiyolar .bnde oburleri ni özel aldm mecbur bn suan kullanıyorum estrofem ins kalinlasir bu seferCanım ben ilk kullandığımda aile hekimime yazdırmıştım ama sadece bir kutu yazabiliyordu. Ben 3 kutusunu da özel aldım maalesef. Yani toplamda 4 kutu almıştım. Şimdi daha estrofeme başlamadım adetle birlikte başlıcam. Adet olunca arayıp sorarsın kızlara nasıl kullanacağını dedi. O yüzden bekliyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?