- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Evet canım test günüm yarın ama içimde hiç kıpırtı yok karnım bomboş gibi bilmiyorum negatifde düşünmek istemiyorum am hakkımızda hayırlısıEvet cnm inşAllah benimledirler stres yaptırır dediğin gibi seninde yarın dimi test günün inşAllah güzel haberleri alırız sendende
canım bence olumlu düşün inşallah bebeğin seninledir ben test yapma ya gittiğimde hiç bir şey hissetmiyorum dum... ama bol bol dua et Bizim dualarımız da seninle inşallah olacak Allah'ın izniyleEvet canım test günüm yarın ama içimde hiç kıpırtı yok karnım bomboş gibi bilmiyorum negatifde düşünmek istemiyorum am hakkımızda hayırlısı
Bencede moral bozmak yok güzel haberler verelim inşAllah sırayla sen nerde yaptrcksn tahliliEvet canım test günüm yarın ama içimde hiç kıpırtı yok karnım bomboş gibi bilmiyorum negatifde düşünmek istemiyorum am hakkımızda hayırlısı
inşallah canım iyi dileklerin için sağol allah razı olsuncanım bence olumlu düşün inşallah bebeğin seninledir ben test yapma ya gittiğimde hiç bir şey hissetmiyorum dum... ama bol bol dua et Bizim dualarımız da seninle inşallah olacak Allah'ın izniyle
canım büyük ihtimal genesiste yaptırırım sizler nerde yaptırıyorsunuzBencede moral bozmak yok güzel haberler verelim inşAllah sırayla sen nerde yaptrcksn tahlili
Bnde orda yaptırmıştım ilkinde bu defada orda yaptırım sanırımcanım büyük ihtimal genesiste yaptırırım sizler nerde yaptırıyorsunuz
yok canım çalışıyorum ancak öğle arasında gidip verebilirimcemre cemre kan verdinmi cnm
Ay heyecan yaptım yazdıgını görünce inşAllah olumlu olur cnm sabah erken hastane kaçta açılıyor biz 8de verebilrmyz acabayok canım çalışıyorum ancak öğle arasında gidip verebilirim
canım acilden giriş yaparak istediğin saatte verebilirsin ben daha önceki denemelerde hep akşam geç saatlerde acilden giriş yaparak verdim.Ay heyecan yaptım yazdıgını görünce inşAllah olumlu olur cnm sabah erken hastane kaçta açılıyor biz 8de verebilrmyz acaba
senin test günün cumaydı değil mi canımAy heyecan yaptım yazdıgını görünce inşAllah olumlu olur cnm sabah erken hastane kaçta açılıyor biz 8de verebilrmyz acaba
Evet cnm Cuma günü okula giderken sabah veririm diye düşünüyorumsenin test günün cumaydı değil mi canım
hadi hayırlısı bakalım canım rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu versin inşallahEvet cnm Cuma günü okula giderken sabah veririm diye düşünüyorum
Amin canım inşAllah ikimiz içinde hayırlısı olur bakalım ne olacak öğlen versen 3 4 gibi çıkar sonucunhadi hayırlısı bakalım canım rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu versin inşallah
canım estrofem çok pahalı değil zaten. 11 tl sanırım bir kutusu. Bugün ben de yazdıracağım bakalım aile hekimine. Climara 48 tl bir kutusu. Eğer 3 kutu yazdırabilirsem çok iyi olacak. Estrofemi nasıl kullanıyorsun ? Bana günde 2 dendi ama sabah akşam mı yoksa ikisini aynı anda mı bilmiyorum. Fark etmez dedi hemşireye sordum da.Canm bana 2 kutu yazdi dr um 2kutu 2aylik ama 2ay vermiyolar .bnde oburleri ni özel aldm mecbur bn suan kullanıyorum estrofem ins kalinlasir bu sefer
Bn günde 4 tane kullaniyorum estrofem .climara kullanmıyorum ama vermedi dr bakalım haftaya kontrole gidecem inscanım estrofem çok pahalı değil zaten. 11 tl sanırım bir kutusu. Bugün ben de yazdıracağım bakalım aile hekimine. Climara 48 tl bir kutusu. Eğer 3 kutu yazdırabilirsem çok iyi olacak. Estrofemi nasıl kullanıyorsun ? Bana günde 2 dendi ama sabah akşam mı yoksa ikisini aynı anda mı bilmiyorum. Fark etmez dedi hemşireye sordum da.
Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzhadi hayırlısı bakalım canım rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu versin inşallah
Canım ne diyeyimki çok üzüldüm Rabbim güç versin Ama geçecek ve sen yine umutla kalkacaksınkızlar öğle arası test yaptırdım ve az evvel sonucu öğrendim sonuç negatif yine tutmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?