Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Evet cnm inşAllah benimledirler stres yaptırır dediğin gibi seninde yarın dimi test günün inşAllah güzel haberleri alırız sendende
Evet canım test günüm yarın ama içimde hiç kıpırtı yok karnım bomboş gibi bilmiyorum negatifde düşünmek istemiyorum am hakkımızda hayırlısı

Evet canım test günüm yarın ama içimde hiç kıpırtı yok karnım bomboş gibi bilmiyorum negatifde düşünmek istemiyorum am hakkımızda hayırlısı
canım bence olumlu düşün inşallah bebeğin seninledir ben test yapma ya gittiğimde hiç bir şey hissetmiyorum dum... ama bol bol dua et Bizim dualarımız da seninle inşallah olacak Allah'ın izniyle

canım bence olumlu düşün inşallah bebeğin seninledir ben test yapma ya gittiğimde hiç bir şey hissetmiyorum dum... ama bol bol dua et Bizim dualarımız da seninle inşallah olacak Allah'ın izniyle
inşallah canım iyi dileklerin için sağol allah razı olsun

Ay heyecan yaptım yazdıgını görünce inşAllah olumlu olur cnm sabah erken hastane kaçta açılıyor biz 8de verebilrmyz acaba
canım acilden giriş yaparak istediğin saatte verebilirsin ben daha önceki denemelerde hep akşam geç saatlerde acilden giriş yaparak verdim.

Canm bana 2 kutu yazdi dr um 2kutu 2aylik ama 2ay vermiyolar .bnde oburleri ni özel aldm mecbur bn suan kullanıyorum estrofem ins kalinlasir bu sefer
canım estrofem çok pahalı değil zaten. 11 tl sanırım bir kutusu. Bugün ben de yazdıracağım bakalım aile hekimine. Climara 48 tl bir kutusu. Eğer 3 kutu yazdırabilirsem çok iyi olacak. Estrofemi nasıl kullanıyorsun ? Bana günde 2 dendi ama sabah akşam mı yoksa ikisini aynı anda mı bilmiyorum. Fark etmez dedi hemşireye sordum da.

Bn günde 4 tane kullaniyorum estrofem .climara kullanmıyorum ama vermedi dr bakalım haftaya kontrole gidecem ins

kızlar öğle arası test yaptırdım ve az evvel sonucu öğrendim sonuç negatif yine tutmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…