Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah bir daha ki sefere tutar. Çok üzüldüm ya. Nasipten öte yol yok arkadaşım. Ne dicemi bilemiyorum şu an. İnşallah her şey çok güzel olacak canım.

canım çok üzüldüm allah sabır versin. Dr. aradın mı ne dediler ben yarın dr. yanına gidecem görüşmeye tekrar ne zaman tüp bebek yaparız diye
Sağol canım dr la görüşelim dedik yoğunmuş hafta içi dedi belki giderim yada gitmem orda denemıycez sanırım dondurulmuşumda kalmadı

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah bir daha ki sefere tutar. Çok üzüldüm ya. Nasipten öte yol yok arkadaşım. Ne dicemi bilemiyorum şu an. İnşallah her şey çok güzel olacak canım.
Bakalım zaman ne gösterecek cnm kısmetimizde ne varsa onu yaşıycz

Sağol canım dr la görüşelim dedik yoğunmuş hafta içi dedi belki giderim yada gitmem orda denemıycez sanırım dondurulmuşumda kalmadı
Canım nerde denemeyi düşünüyorsun inan ki benimde kafam karışık ne yapacağım konusunda benim dondurulmuşlar var ama onları kattırsam yine aynı olacak çünkü benim hep aynı oldu başka merkezde yaptırırsan lütfen bana yazarmısın hangi merkezde yaptıracağını

Daha karar veremedik cnm ama laboratuvar ı daha iyi olan bi yer olur muhakkak haber veririm sana canım

Bana taze yumurta transferi yapacaklarını söylediler de merak ettim daha önce olan var mı diye.normalde yarın yapılacaktı 3.gün embriyosu ama aramadılar. Yarın haber vereceklermiş.hayırlısı artık.

Hasta durumuna göre karar veriliyor diye biliyorum ben. İlaç dozlarının vücuttaki etkilerine göre kan testi yapılıyor ya sonuçlarına göre karar veriyorlar. Ama taze transferlerde de gebelikler iyi oluyormuş. Zaten embriyo kalitesi asıl önemli olan. O zaman bugün transferin yapılır ise hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah. Güzel haberlerini biz de bekliyoruz

Amin canım inşallah. Evet bugün transferim oldu çok şükür.inşallah hepimiz güzel haberler veririz :)
canım inşallah pozitifi görürsün ben de başşlayacağım orda ama ben görüşmeye gittiğimde en baştan ben taze transfer yapmıyorum demişti bana ben de şaşırmıştım süreç uzayacak diye şimdi senin yazını okuyunca şaşırdım hani yapmıyordu taze transfer

Bana da öyle demişti ilk gittiğimde ama rahmin durumu iyi kan değerlerinde iyi oyüzden taze yapacağız dediler. Bizim için de sürpriz oldu.önemli olan tutunması cnm sürece kafanı takma bence.Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…