- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
Canım negatif sonucum 1.20 çıkmışDenizinkokusu canm naptın? kan verdin mi?
Canim ne diyeceğimi bilemiyorum hayırlısı olsun . hastaneyi aradım miCanım negatif sonucum 1.20 çıkmış
canım çok üzüldüm allah sabır versin. Dr. aradın mı ne dediler ben yarın dr. yanına gidecem görüşmeye tekrar ne zaman tüp bebek yaparız diyeCanım negatif sonucum 1.20 çıkmış
Sağol cnm 2.deneme de olmadı bilmıyorum napacgmı aradım ilacı kes dedilerCanim ne diyeceğimi bilemiyorum hayırlısı olsun . hastaneyi aradım mi
Sağol canım dr la görüşelim dedik yoğunmuş hafta içi dedi belki giderim yada gitmem orda denemıycez sanırım dondurulmuşumda kalmadıcanım çok üzüldüm allah sabır versin. Dr. aradın mı ne dediler ben yarın dr. yanına gidecem görüşmeye tekrar ne zaman tüp bebek yaparız diye
Bakalım zaman ne gösterecek cnm kısmetimizde ne varsa onu yaşıyczHakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah bir daha ki sefere tutar. Çok üzüldüm ya. Nasipten öte yol yok arkadaşım. Ne dicemi bilemiyorum şu an. İnşallah her şey çok güzel olacak canım.
Canım nerde denemeyi düşünüyorsun inan ki benimde kafam karışık ne yapacağım konusunda benim dondurulmuşlar var ama onları kattırsam yine aynı olacak çünkü benim hep aynı oldu başka merkezde yaptırırsan lütfen bana yazarmısın hangi merkezde yaptıracağınıSağol canım dr la görüşelim dedik yoğunmuş hafta içi dedi belki giderim yada gitmem orda denemıycez sanırım dondurulmuşumda kalmadı
Daha karar veremedik cnm ama laboratuvar ı daha iyi olan bi yer olur muhakkak haber veririm sana canımCanım nerde denemeyi düşünüyorsun inan ki benimde kafam karışık ne yapacağım konusunda benim dondurulmuşlar var ama onları kattırsam yine aynı olacak çünkü benim hep aynı oldu başka merkezde yaptırırsan lütfen bana yazarmısın hangi merkezde yaptıracağını
Sağol canım bende yarın gidip zeki hoca ile görüşecem neden böyle olduğunuDaha karar veremedik cnm ama laboratuvar ı daha iyi olan bi yer olur muhakkak haber veririm sana canım
Üzülme canım her şerde bi hayır vardır .zamanını beklio bol dua istio rabbim hayırlısindan bi evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese .bol dua etSağol cnm 2.deneme de olmadı bilmıyorum napacgmı aradım ilacı kes dediler
Yok sanırım ben hiç duymadımKızlar Zeki beyde taze yumurta transferi olan var mı. ?
Bana taze yumurta transferi yapacaklarını söylediler de merak ettim daha önce olan var mı diye.normalde yarın yapılacaktı 3.gün embriyosu ama aramadılar. Yarın haber vereceklermiş.hayırlısı artık.Yok sanırım ben hiç duymadım
Bana taze yumurta transferi yapacaklarını söylediler de merak ettim daha önce olan var mı diye.normalde yarın yapılacaktı 3.gün embriyosu ama aramadılar. Yarın haber vereceklermiş.hayırlısı artık.
Hasta durumuna göre karar veriliyor diye biliyorum ben. İlaç dozlarının vücuttaki etkilerine göre kan testi yapılıyor ya sonuçlarına göre karar veriyorlar. Ama taze transferlerde de gebelikler iyi oluyormuş. Zaten embriyo kalitesi asıl önemli olan. O zaman bugün transferin yapılır ise hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah. Güzel haberlerini biz de bekliyoruz
canım inşallah pozitifi görürsün ben de başşlayacağım orda ama ben görüşmeye gittiğimde en baştan ben taze transfer yapmıyorum demişti bana ben de şaşırmıştım süreç uzayacak diye şimdi senin yazını okuyunca şaşırdım hani yapmıyordu taze transferAmin canım inşallah. Evet bugün transferim oldu çok şükür.inşallah hepimiz güzel haberler veririz :)
Bana da öyle demişti ilk gittiğimde ama rahmin durumu iyi kan değerlerinde iyi oyüzden taze yapacağız dediler. Bizim için de sürpriz oldu.önemli olan tutunması cnm sürece kafanı takma bence.Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize de.canım inşallah pozitifi görürsün ben de başşlayacağım orda ama ben görüşmeye gittiğimde en baştan ben taze transfer yapmıyorum demişti bana ben de şaşırmıştım süreç uzayacak diye şimdi senin yazını okuyunca şaşırdım hani yapmıyordu taze transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?