- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
valla canım normalde hep olumlu düşünen birisiyimdir ama bu tüp bebek işleri ile uğraşa uğraşa olumlu düşünemez oldum allahın takdiri tabiki yine yapacak birşey yokCanım ne diyeyimki çok üzüldüm Rabbim güç versin Ama geçecek ve sen yine umutla kalkacaksın
Canım Allah yardımcımız olsun cnm bu süreçte elden bişey gelmiyor Allah’ın takdiri o isterse olacakvalla canım normalde hep olumlu düşünen birisiyimdir ama bu tüp bebek işleri ile uğraşa uğraşa olumlu düşünemez oldum allahın takdiri tabiki yine yapacak birşey yok
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama elbette vardır bir hayır rabbim yar ve yardımcın olsun..valla canım normalde hep olumlu düşünen birisiyimdir ama bu tüp bebek işleri ile uğraşa uğraşa olumlu düşünemez oldum allahın takdiri tabiki yine yapacak birşey yok
aracım canım süreyya hanım çıktı ilaçlarını kullanmaya devam et 3 gün sonra tekrar test yap dedi.Dr u aradınmı canımcemre cemre
Canım değerin kaç çıktıki bunu söyledi normalde ilacı kes derleraracım canım süreyya hanım çıktı ilaçlarını kullanmaya devam et 3 gün sonra tekrar test yap dedi.
20 çıktı canımCanım değerin kaç çıktıki bunu söyledi normalde ilacı kes derler
Negatif değilki cnm neden olmadı diyosun 20 pozitif ama20 çıktı canım
Canim kaçıncı gün bugün20 çıktı canım
canım önceki tecrübelerden benim hep aynısı oluyor önce yirmili değerler sonra 8-9 a düşüyorNegatif değilki cnm neden olmadı diyosun 20 pozitif ama
11. gün ama ben daha önceden test yaptırdım 8. gün ki değerim 40 dı bugün 11. gün ve değerim 20 yani artacağı yerde yarı yarıya düşmüş.Canim kaçıncı gün bugün
Anladım canım11. gün ama ben daha önceden test yaptırdım 8. gün ki değerim 40 dı bugün 11. gün ve değerim 20 yani artacağı yerde yarı yarıya düşmüş.
Ben daha adet olmadım ya. Olunca başlıcam ilaçlara bakalım. Rahim kalınlığınla ilgili bana haber et olur mu? İnşallah transferin gerçekleşir canım. Ben nar suyu falan içmiyorum bu ara. Adetle birlikte başlarım herhalde tekrar.Bn günde 4 tane kullaniyorum estrofem .climara kullanmıyorum ama vermedi dr bakalım haftaya kontrole gidecem ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?