Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

valla canım normalde hep olumlu düşünen birisiyimdir ama bu tüp bebek işleri ile uğraşa uğraşa olumlu düşünemez oldum allahın takdiri tabiki yine yapacak birşey yok
Canım Allah yardımcımız olsun cnm bu süreçte elden bişey gelmiyor Allah’ın takdiri o isterse olacak

kusura bakmayın kızlar geç yazıyorum mesaide işten fırsat bulduktan yazmaya çalışıyorum.

11. gün ama ben daha önceden test yaptırdım 8. gün ki değerim 40 dı bugün 11. gün ve değerim 20 yani artacağı yerde yarı yarıya düşmüş.
Anladım canım rabbim hakkında hayırlısıni versin ins zamanı var demekki daha sabir ve dua gerekio zamanı gelince olacak ins canım üzülme

cemre cemre çok üzüldüm canım. Seni en iyi sanırım bizler anlarız. Bu süreçte toparlanıp tekrar denersin inşallah. Söyleyecek söz bulamıyorum inan. O hayal kırıklığını çok iyi biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Bn günde 4 tane kullaniyorum estrofem .climara kullanmıyorum ama vermedi dr bakalım haftaya kontrole gidecem ins
Ben daha adet olmadım ya. Olunca başlıcam ilaçlara bakalım. Rahim kalınlığınla ilgili bana haber et olur mu? İnşallah transferin gerçekleşir canım. Ben nar suyu falan içmiyorum bu ara. Adetle birlikte başlarım herhalde tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…