Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Hayırlı olsun transferiniz inş pozitif olur iki embriyo mu transfer edildi

Bugun ilac yazdirmak icin dr gittim gitmiskenyine keseye bakayim diger sefee dr guzel bakamamisti.Bugun bir supriz oldu iki kesegorundu allaha sukur darisi basiniza
ayyyy sürprize bak canım nasıl sevindim:) Rabbim devamını da getirsin sağlıcakla darısı da başımıza inşallah

T taliha21 ayy çok sevindim canım. Darısı başımıza inşallah. Kalp için daha var mı? Ne zaman bırakacaksın climarayı?
Canım çok sağol rabbim en kısa zamanda sana isteyen emek veren herkese nasip etsin.. kalp atışini 2 hafta sonra bakılacak climira bant da kalp atışıni duyduktan sonra Dr kullanma dedi

2 hafta daha sabır diliyorum sana canım. İki günde bir mi değiştiriyorsun bantları?

Amin canım inşAllah deniycez ama bahçecide olmayacak cnm düşünmüyorum artık

Merhabalar iki negatif sonucunuzu da Bahçeci den aldınız sanırım. Şuan değerlendirdiğiniz merkez neresi acaba? Yanlış anlamayın burası birbirimize destek verdiğimiz bir portal ondan soruyorum. Benimi daha önce birkaç merkezde denemem olmuştu. Ki o dönem çok iyi bir araştırma ile yine gitmiştim ama olmadı. Şuan Bahçeci sayesinde 2. Çocuğumu bekliyorum. Gebelik oranları Türkiye’de en iyi olan merkez. Başka bir merkez düşünüyorsanız çok iyi düşünüp karar verin bence. Yaşadıklarınız kolay şeyler değil tabii ki. Ama ben yaşadığım için biliyorum bir daha aynı sonuç ile karşılaşmak sizi bu defa farklı üzebilir. Allah yardımcınız olsun.

Canım çok sağol rabbim en kısa zamanda sana isteyen emek veren herkese nasip etsin.. kalp atışini 2 hafta sonra bakılacak climira bant da kalp atışıni duyduktan sonra Dr kullanma dedi
Mrb cnm bişe sorcam bnm transferimin 6.günü hiç bişe hissetmiom sen de belirti oldu mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…