- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
Hayırlı olsun transferiniz inş pozitif olur iki embriyo mu transfer edildiBana da öyle demişti ilk gittiğimde ama rahmin durumu iyi kan değerlerinde iyi oyüzden taze yapacağız dediler. Bizim için de sürpriz oldu.önemli olan tutunması cnm sürece kafanı takma bence.Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize de.
Amin canim.Resmiyette bir dendi ama iki embriyo transfer edildi.Hayırlı olsun transferiniz inş pozitif olur iki embriyo mu transfer edildi
Claxane ile crınone jeli kullanıyorum. Bir de follikasit tabi.Transfer sonrası hangi ilaçlar verildi
Ben hala kullanıyorum climara forte.Kimseye climera fort yazilmadimi
Nadil temin ediyorsunuzBen hala kullanıyorum climara forte.
özel alıyorum maalesef. sgk 4 hafta için bir kutu ödüyor.Nadil temin ediyorsunuz
Anladim canim bizde ayni sekilde iki gunde bir 50 tl bu ilaca gidiyor.özel alıyorum maalesef. sgk 4 hafta için bir kutu ödüyor.
ayyyy sürprize bak canım nasıl sevindim:) Rabbim devamını da getirsin sağlıcakla darısı da başımıza inşallahBugun ilac yazdirmak icin dr gittim gitmiskenyine keseye bakayim diger sefee dr guzel bakamamisti.Bugun bir supriz oldu iki kesegorundu allaha sukur darisi basiniza
Canım çok sağol rabbim en kısa zamanda sana isteyen emek veren herkese nasip etsin.. kalp atışini 2 hafta sonra bakılacak climira bant da kalp atışıni duyduktan sonra Dr kullanma dedi
Canım hayırlı olsun ikizmiş Rabbim bağışlasın sanaEvet iki günde bir canim
Sagol tesk edeeim darisi basina ins .Siz ne yaptiniz tekrar denyiecekmisnzCanım hayırlı olsun ikizmiş Rabbim bağışlasın sana
Amin canım inşAllah deniycez ama bahçecide olmayacak cnm düşünmüyorum artıkSagol tesk edeeim darisi basina ins .Siz ne yaptiniz tekrar denyiecekmisnz
Amin canım inşAllah deniycez ama bahçecide olmayacak cnm düşünmüyorum artık
Mrb cnm bişe sorcam bnm transferimin 6.günü hiç bişe hissetmiomCanım çok sağol rabbim en kısa zamanda sana isteyen emek veren herkese nasip etsin.. kalp atışini 2 hafta sonra bakılacak climira bant da kalp atışıni duyduktan sonra Dr kullanma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?