Canım hayırlı olsun transferin inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün .benim sadece ayaklarim buz gibiydi onun dışında hiçbir belirtim yoktu belirtti lere fazla takılma inşallah bebeğin seninledirMrb cnm bişe sorcam bnm transferimin 6.günü hiç bişe hissetmiomsen de belirti oldu mu hiç
İnş canım sabirsizlikla bkliyorum çok zor beklemekCanım hayırlı olsun transferin inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün .benim sadece ayaklarim buz gibiydi onun dışında hiçbir belirtim yoktu belirtti lere fazla takılma inşallah bebeğin seninledir
Birisi geçenlerde bu grupta yazmıştı taze transfer olacağını. Hastanın durumuna göre karar veriyormuş Zeki hoca.kızlar bir şey soracağım zeki hocca illa ki yumurta toplamadan sonraki diğer ay mı transfer yapıyor yani iki aya yaymadan yapmıyor mu bilginiz var mı
Canim 9.günüm test yaptm silik çıktı ins devami gelir darısı sana ins .sen ne yaptınBademsekerim28 sizde durumlar nasıl? Var mı bi belirti? Test gününüze az kaldı sanırım. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.
İlaç ne kullandınız yumurta toplama öncesi??Hayırlı olsun hepimi için sanırım emox adı ilacın az önce vurdum valla ben dünden beri ayaktayım iş yapmıom ama bişiler getir götür yapıyorum geçen defa 6 gün evden çıkmamıştım
ayy inanmıyorum çok sevindim. Darısı başıma tabii :) Benim de bugün randevum vardı. Rahim gene ince 7 mm ama bu hafta tekrar bakacak ona göre belki öbür hafta transfer yapılacak. Hem umut var hem umutsuzluk. Tuhafım bugün. Ama sizin adınıza gerçekten çok sevindim. İnşallah her şey yolunda gider. Kucağınıza alırsınız yavrunuzu.Canim 9.günüm test yaptm silik çıktı ins devami gelir darısı sana ins .sen ne yaptın
Canım hayırlı olsun bende senin adına çok sevindim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursunkızlarrrr sonunda transferim gerçekleşecek
rahim kalınlığı 8i geçti sonunda ve kan tahlilimde iyi çıkmış. Ayy çok mutluyumm
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah kavuşuruz :) Ben de senin gibi climara kullanıcam yanlız. Her 48 saatte bir 4 bant. Neyse hayırlısı olsun. Bunlar yıldıramaz beni :))Canım hayırlı olsun bende senin adına çok sevindim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun
bana hemşire clexane a transfer günü başlayacaksın dedi. Dr sormadım daha.Bildiğim kadarıyla clexan yok artık Zeki hoca hangi iğneyi yazıyor bizde gitmeden yazdıralım
Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.bana Claxane yerine eczacı enox vermişti.kızlar transferim yapıldı dün
Sağ ol canım. Bana clexane yadı dr. Sizin transferiniz ne zaman oldu?Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.bana Claxane yerine eczacı enox vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?