Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Mrb cnm bişe sorcam bnm transferimin 6.günü hiç bişe hissetmiom sen de belirti oldu mu hiç
Canım hayırlı olsun transferin inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün .benim sadece ayaklarim buz gibiydi onun dışında hiçbir belirtim yoktu belirtti lere fazla takılma inşallah bebeğin seninledir

Canım hayırlı olsun transferin inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün .benim sadece ayaklarim buz gibiydi onun dışında hiçbir belirtim yoktu belirtti lere fazla takılma inşallah bebeğin seninledir
İnş canım sabirsizlikla bkliyorum çok zor beklemek

kızlar bir şey soracağım zeki hocca illa ki yumurta toplamadan sonraki diğer ay mı transfer yapıyor yani iki aya yaymadan yapmıyor mu bilginiz var mı

kızlar bir şey soracağım zeki hocca illa ki yumurta toplamadan sonraki diğer ay mı transfer yapıyor yani iki aya yaymadan yapmıyor mu bilginiz var mı
Birisi geçenlerde bu grupta yazmıştı taze transfer olacağını. Hastanın durumuna göre karar veriyormuş Zeki hoca.

Canim 9.günüm test yaptm silik çıktı ins devami gelir darısı sana ins .sen ne yaptın
ayy inanmıyorum çok sevindim. Darısı başıma tabii :) Benim de bugün randevum vardı. Rahim gene ince 7 mm ama bu hafta tekrar bakacak ona göre belki öbür hafta transfer yapılacak. Hem umut var hem umutsuzluk. Tuhafım bugün. Ama sizin adınıza gerçekten çok sevindim. İnşallah her şey yolunda gider. Kucağınıza alırsınız yavrunuzu.

kızlarrrr sonunda transferim gerçekleşecek
rahim kalınlığı 8i geçti sonunda ve kan tahlilimde iyi çıkmış. Ayy çok mutluyumm

Bu arada siz ilaçları kime yazdırdınız? Benim aile hekimim değişti maalesef ve ilaçlarımı yazmadı bugün. Sinir oldum baya sanki kendi cebinden çıkıyor. Eczaneciye bakanlık izliyormuş doktorları öyle dedi aile hekimim, dedim. O da yok öyle bir şey dedi. Yarın yazdırabilirsen yazdır paranı iade ederiz dedi. Yarın kadın doğumcularda şansımı denicem ama kime gitsem bilemedim. Dr öneri olan varsa lütfen buraya ya da özel mesaj olarak yazabilir mi çünkü bayağı bi sıkıştık daha clexane alacağım öbür hafta. Bu durumun heyecanımın önüne geçmesini istemiyorum. Biraz moralim bozuldu ama hemen kendime geldim :)

Canım hayırlı olsun bende senin adına çok sevindim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah kavuşuruz :) Ben de senin gibi climara kullanıcam yanlız. Her 48 saatte bir 4 bant. Neyse hayırlısı olsun. Bunlar yıldıramaz beni :))

Bildiğim kadarıyla clexan yok artık Zeki hoca hangi iğneyi yazıyor bizde gitmeden yazdıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…