canım fotolarına baktımm ve tabi burnuşunaaa bayıldımmmmmmmm süperrrr olmuşşş cok doğal olmuş 1 aylık hali böyleyse 6 ve 1 senelik halini düşünemiyorum bilee güle güle kullan zühtü hocanında eline sağlıkk cokkkkkkkkkkkkkk begendimmmmmmmmm:) zaten cok güzeldin iyice afroditt olmuşsundur:)
burnun çok güzel ve doğal ixirci,sen de mi zühtü beye ameliyat olmuştun?[/QUOTE
Çok teşekkür ederim fataldanger, evet Zühtü Hoca'ya oldum ameliyatımı
ank32,valla tabiri caizse yuvarlanıyorum.bu aralar işler yoğun pek giremiyorum ,girsem bile gözucuyla bi başlık kontrolu yapıp çıkıyorum.halım vaktım aynı,burun aşagı burun yukarıbu arada ixircinin buruncukunu çok begendim. benim niye öyle olmadı yaaa,ühühühhhühühüüü (( ixirci,sana da geçmiş ve hayırlı olsun,maşallah diyeyim nazarım değmesin
ank32,valla tabiri caizse yuvarlanıyorum.bu aralar işler yoğun pek giremiyorum ,girsem bile gözucuyla bi başlık kontrolu yapıp çıkıyorum.halım vaktım aynı,burun aşagı burun yukarıbu arada ixircinin buruncukunu çok begendim. benim niye öyle olmadı yaaa,ühühühhhühühüüü (( ixirci,sana da geçmiş ve hayırlı olsun,maşallah diyeyim nazarım değmesin
umarım ikisi de sana yakışan istediğin gibi sonuçlar verir, hayırlı olsun :)ameliyat günümü aldım sonunda kızlar :) dün görüştüm zühtü beyle. bir aksilik çıkmazsa 31 mart burun+göğüs ameliyatımı oluyorumm:))
umarım ikisi de sana yakışan istediğin gibi sonuçlar verir, hayırlı olsun :)
umarım ikisi de sana yakışan istediğin gibi sonuçlar verir, hayırlı olsun :)
ixircicim önden fotoğraflarını da koyacak mısın? bi de neden tamponlar 2. hafta çıkarıldı, geç değil mi? genellikle 3-4 günde çıkıyor diye duymuştum.
Resimlerden farketmisindir belki, benim önden bir degisiklik olmadı belli belirsiz farklılık, zaten burnuşumun önden görüntüsünü hep beğenirdim, kemik alınınca orantılı olması için hafif kanatları topladı doktorum, o yüzden koyma gereği duymadım ama koyabilirim tatlım.. Tampon yoktu bende, Zühtü Hoca tampon koymuyor, silikon vardı oda 2.haftanın içindeyken alındı, bildiğim kadarıyla herkesin öyle oluyor, ama silikonun durmasında bir zarar veya rahatsızlık olmuyor..
tampon demek istediğim de silikon zaten canım. artık silikon koyuyor çoğu doktor. işte o silikonlar 3-5 günde alındığını okuduğum için dikkatimi çekti. gerçekten hava giriyo mu tatlım o silikonların içinden? rahatsız etmiyorsa sorun yok zaten :)
İlk 2 gün burnundan nefes alamıyosun hep ağzından malesef, sonra burnunun içi temizlendikçe (kan pıhtıları falan oluyor çünkü) nefes almaya başlıyosun, ama böyle hafif gripliymişin gibi duşun. Ama bende ameliyat oncesi deviasyon vardı, silikonluyken bile ameliyat öncesi alamadığım nefesi aldığımı hissettim çünkü çok şükür 2 deliğim birden açıldı:)
ameliyat günümü aldım sonunda kızlar :) dün görüştüm zühtü beyle. bir aksilik çıkmazsa 31 mart burun+göğüs ameliyatımı oluyorumm:))
Herkese selamm. Buradaki yorumlardan sonra bı cesaret zuhtu beye ameliyat oldum sali gunu. Ne morluk ne de sislik var şimdilik. Ama burnum istediğimden daha yukarda sanki.zuhtu beyin hemşiresi o biraz daha düşecek dedi. Beni oyalamak için soylememistir umarım.
Bende geldiiiimmmm :) Bende ameliyat oldum kendisine gözüm kapalı.Nasıl güvendiysem artık :) Çarşamba alçılarım alınıyor. Burnuma bant takılmadan fotosunu çekeceğim burnumun sizler için.umarım yamuk falan değildir.
2 hafta boyunca silikonla durmak zor olmadımı oda tampon nihayetindeellerine sağlık ixircim ne güzel yazmışsın herşeyi. iyi sonuç almana çok sevindim darisi benim başıma :)
canım cok sevindim hayırlısı olsun..sen şimdi zaman yaklaştıkca heyecanda yaparsın:)) inş herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?