Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayyy çok teşekkür ederim tatlım, o senin güzelliğin :)

Çok çok teşekkür ederim canım :)

canım senin kadar pinpirikli görmedim:) burnunu görmemiş olsam diyecem durum vahim diye ama biliyosun ben begendim sadece burun derin kalın olduğu için vede yağlı senin herkesten daha cok beklemen gerektiğini biliyosun.senin şişlerin gittikten sonra cok güzel olcak zaten sadece burun ucunda şişlik vardı.bana göre şekli güzel bu kadar pinpiriklenme fıstık iyi olmana sevindim cok öpüyorum seni bebem:)

ameliyat günümü aldım sonunda kızlar :) dün görüştüm zühtü beyle. bir aksilik çıkmazsa 31 mart burun+göğüs ameliyatımı oluyorumm :))

ixircicim önden fotoğraflarını da koyacak mısın? bi de neden tamponlar 2. hafta çıkarıldı, geç değil mi? genellikle 3-4 günde çıkıyor diye duymuştum.

Resimlerden farketmisindir belki, benim önden bir degisiklik olmadı belli belirsiz farklılık, zaten burnuşumun önden görüntüsünü hep beğenirdim, kemik alınınca orantılı olması için hafif kanatları topladı doktorum, o yüzden koyma gereği duymadım ama koyabilirim tatlım.. Tampon yoktu bende, Zühtü Hoca tampon koymuyor, silikon vardı oda 2.haftanın içindeyken alındı, bildiğim kadarıyla herkesin öyle oluyor, ama silikonun durmasında bir zarar veya rahatsızlık olmuyor..

tampon demek istediğim de silikon zaten canım. artık silikon koyuyor çoğu doktor. işte o silikonlar 3-5 günde alındığını okuduğum için dikkatimi çekti. gerçekten hava giriyo mu tatlım o silikonların içinden? rahatsız etmiyorsa sorun yok zaten :)

İlk 2 gün burnundan nefes alamıyosun hep ağzından malesef, sonra burnunun içi temizlendikçe (kan pıhtıları falan oluyor çünkü) nefes almaya başlıyosun, ama böyle hafif gripliymişin gibi duşun. Ama bende ameliyat oncesi deviasyon vardı, silikonluyken bile ameliyat öncesi alamadığım nefesi aldığımı hissettim çünkü çok şükür 2 deliğim birden açıldı:)

senin burnunun içini doktor mu temizledi canım, kendin mi temizliyorsun? çünkü ben ameliyatın ertesi günü evime döneceğim de, burnumu temizletmeye de mi ankaraya gidicem :)

ameliyat günümü aldım sonunda kızlar :) dün görüştüm zühtü beyle. bir aksilik çıkmazsa 31 mart burun+göğüs ameliyatımı oluyorumm :))

canım cok sevindim hayırlısı olsun..sen şimdi zaman yaklaştıkca heyecanda yaparsın:)) inş herşey gönlünce olsun

Herkese selamm. Buradaki yorumlardan sonra bı cesaret zuhtu beye ameliyat oldum sali gunu. Ne morluk ne de sislik var şimdilik. Ama burnum istediğimden daha yukarda sanki.zuhtu beyin hemşiresi o biraz daha düşecek dedi. Beni oyalamak için soylememistir umarım.

seni oyalasa ne olacak, 2 ay sonra tası tarağı toplayıp kaçacaklar mı inecek burun ucun merak etme :)

yeni tip tamponların ortası delik sanırım, gerçekten de çok rahat nefes alınıyor normalde ama benim burnum tıkanık ve geçmiyor, ne yapmam lazım. dün tamponlarım alındı, doktor da temizledi biraz ama tam rahatlamadım yinede, ne yapabilirim

ne kadara oldunuz acaba ameliyatınızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…