Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlımm çok teşekkür ederimm :) çok ani değişiklikler oldu arada tek iyi değişiklik ameliyatımı öne almam oldu. umarım herşey yolunda gider.

tatlımm çok teşekkür ederimm :) çok ani değişiklikler oldu arada tek iyi değişiklik ameliyatımı öne almam oldu. umarım herşey yolunda gider.

biran önce olup kurtul yazada bombaa gibi olursun iştee kışın olman cok iyi bende martta olmuştum burun biraz gec şekil alsada gögüs öyle değil 2 ayda tam oturuyor bakalım nasıl olcaksın bende merak ediyorum inşş cok güzel aramıza dönersin canım

ya inanamiyorum şuraya ameliyat olacağımı da yazdım ya şaka gibi :) uzun zamandır bekliyorum biliosun sende. hadi bakalım ameliyata son 3 gün :)

doktor ameliyatı nerde yapıyor... tahmini olarak kaça mal oluyor? tasarım yapıyor mu? özelden yada burdan cevaplarsan sevinirim...

doktor ameliyatı nerde yapıyor... tahmini olarak kaça mal oluyor? tasarım yapıyor mu? özelden yada burdan cevaplarsan sevinirim...

canım sana özelden ayrıntılı olarak msj attım ixsirciye sormuşsun ama kendisi fazla girmiyor ben yanıtladım:)

ya inanamiyorum şuraya ameliyat olacağımı da yazdım ya şaka gibi :) uzun zamandır bekliyorum biliosun sende. hadi bakalım ameliyata son 3 gün :)

hadi bakalımm geri sayım başladı inşşş aramıza bomba gibi dönceksin dualarım seninlee canım öne alman cok iyi olmuş tam estetik zamanı bu aylar yaza süperr gircenn işte

hadi bakalımm geri sayım başladı inşşş aramıza bomba gibi dönceksin dualarım seninlee canım öne alman cok iyi olmuş tam estetik zamanı bu aylar yaza süperr gircenn işte

tatlım çok sağol ben martta olacağıma bile pek inanmıyodum şimdi ameliyat hazırlığı yapıyorum. yarın konumu açarım ordan devam ederiz artık. desteğin için çokk teşekkürler

tatlım çok sağol ben martta olacağıma bile pek inanmıyodum şimdi ameliyat hazırlığı yapıyorum. yarın konumu açarım ordan devam ederiz artık. desteğin için çokk teşekkürler

tamam canım rica ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya calışıyorum ..birazda senin konunda konuşalım artık:))

ank32 çok sağol canım.
peki kızlar sigarayı bırakmam gerekecek sanırım. kaç gün öncesinden bırakmalıyım?

ank32 çok sağol canım.
peki kızlar sigarayı bırakmam gerekecek sanırım. kaç gün öncesinden bırakmalıyım?

şimdii sıgara tiryakisi birisi olaraktan aynısını bende sormuştum ve ne kadar erkenden bırakırsan o kadar iyi olur demişti 1 hafta 10 gün içme dedi ama ben malesef son 2 gün kala bıraktım cok kötü bişey ama ne yapayım tiryakiyim cok içiyorum cok kötü bişey( sen içmee sonrasında öksürük yaşayabilirsin ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi canım

iki gün önce ameliyatımın oldum kızlar. morluklarım neredeyse yok denecek kadar az bgn biraz şiştim sadece. alçım çıktığında karşılaşacağım görüntüyü çok merak ediyorum. umarım mutlu olurum.

ank32 çok sağol canım.

ben son geceye kadar içtim maalesef.

ben iş nedeniyle çok giremiyorum kızlar umarım hepinizin keyfi yerindedir bende burnuşumda gayet iyiyiz..
Gypsymia sonunda olmuşun amaeliyatını heycanlı bekleyiş başlamış umarım herşey dilediğince olur

morluk olmamasıda iyi ben cok morarmıştım şişmiştim fotom bile var ama agrı hiç olmadı..bence alcın cıkınca ilk görüntünü cok begenmezsin bunu biliyorum kalıp gibi takma burun gibi geliyor ama zamanla ödemler şişler gectikce sana yakıştıkca burun begenmeye ve benimsemeye başlıyosun bende böyle olmuştu inş cok begenirsin canım

canım arada gel foto felan ekle merakımız gitsin bebeğim:) iyi olmana sevindim ve burnun fotolarda cok güzel şimdiden daha ilerde nasıl olur allah biliyor arada foto ekle canım bakalım güzel burnuşuna

merhaba arkadaşlar;

bende 25 ocakta ameliyat oldum alçı çıktığında beğenmemiştim bende 10 gün öncede bant ve tampon çıktı o zamanda garipsemiştim ama yavaş alışıyorum vede beğeniyorum iyiki yaptırmışım

benim size farklı bir konuyla ilgili sorum olacak ben akay hastanesinde ameliyat olmuştum vede çalışıyorum bana istirahat raporu verdiler işyeri kabul etti bir sıkıntı olmadı ama sgkdan çalışmadığım günlerin parasını alamadım işgörmezlik raporu gerekiyormuş hastaneyi aradım böyle şeyler oluyor sgk devlet hastanesine yönlendiriyo ordan alıyorsun işgörmezlik raporunu dedi ama başına gelen varmı nasıl halledebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…