ooo canım sen öne almışsın dayanamadın dimi:)) hayırlısı olsun canım dualarımız seninle o zaman aramızaa süperrr bi şekilde dönersin inşş fıstık..birazda sana yorum yapalım bakalım merakla bekliyecem :)
tatlımm çok teşekkür ederimm :) çok ani değişiklikler oldu arada tek iyi değişiklik ameliyatımı öne almam oldu. umarım herşey yolunda gider.
biran önce olup kurtul yazada bombaa gibi olursun iştee kışın olman cok iyi bende martta olmuştum burun biraz gec şekil alsada gögüs öyle değil 2 ayda tam oturuyor bakalım nasıl olcaksın bende merak ediyorum inşş cok güzel aramıza dönersin canım
yok tatlım silikonun varlığını bile hissetmiyosun öyle abartı birşey değil, eskiden 2 metrelik sargı bezlerinle yapılan tamponlar gibi birşey değil bu, gözünüzde büyütmeyin..
ameliyat sonrası bana sıkınıtı veren şey ağırlıklı olarak ilk günler ağızdan nefes alındığı için ağzın ve dudağın kuruması solmuştu, silikon sıkıntı yaratmadı, bir de bu sıkıntılar sayılı günlerde geçen bir süreç, kafanıza takmadan geçiyor zaten arkadaşlar..
ayyy nasıl oldu acaba alçı çıksa diye bekliyorsun, sonra bantlar çıksın, sonra ayyy kalkıklık ayy şişliklerim derken hepsi geçiyor hayal ettiğiniz yeni burnunuz geliyorrr :)
Senin ilk ameliyatın mı olacak gypsymia??
doktor ameliyatı nerde yapıyor... tahmini olarak kaça mal oluyor? tasarım yapıyor mu? özelden yada burdan cevaplarsan sevinirim...
kızlar zühtü beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum martta. ameliyat ücreti nedir acaba?
ya inanamiyorum şuraya ameliyat olacağımı da yazdım ya şaka gibi :) uzun zamandır bekliyorum biliosun sende. hadi bakalım ameliyata son 3 gün :)
hadi bakalımm geri sayım başladı inşşş aramıza bomba gibi dönceksin dualarım seninlee canım öne alman cok iyi olmuş tam estetik zamanı bu aylar yaza süperr gircenn işte
tatlım çok sağol ben martta olacağıma bile pek inanmıyodum şimdi ameliyat hazırlığı yapıyorum. yarın konumu açarım ordan devam ederiz artık. desteğin için çokk teşekkürler
ank32 çok sağol canım.
peki kızlar sigarayı bırakmam gerekecek sanırım. kaç gün öncesinden bırakmalıyım?
ank32 çok sağol canım.
peki kızlar sigarayı bırakmam gerekecek sanırım. kaç gün öncesinden bırakmalıyım?
şimdii sıgara tiryakisi birisi olaraktan aynısını bende sormuştum ve ne kadar erkenden bırakırsan o kadar iyi olur demişti 1 hafta 10 gün içme dedi ama ben malesef son 2 gün kala bıraktım cok kötü bişey ama ne yapayım tiryakiyim cok içiyorum cok kötü bişey( sen içmee sonrasında öksürük yaşayabilirsin ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi canım
iki gün önce ameliyatımın oldum kızlar. morluklarım neredeyse yok denecek kadar az bgn biraz şiştim sadece. alçım çıktığında karşılaşacağım görüntüyü çok merak ediyorum. umarım mutlu olurum.
iki gün önce ameliyatımın oldum kızlar. morluklarım neredeyse yok denecek kadar az bgn biraz şiştim sadece. alçım çıktığında karşılaşacağım görüntüyü çok merak ediyorum. umarım mutlu olurum.
ben iş nedeniyle çok giremiyorum kızlar umarım hepinizin keyfi yerindedir bende burnuşumda gayet iyiyiz..
Gypsymia sonunda olmuşun amaeliyatını heycanlı bekleyiş başlamış umarım herşey dilediğince olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?