Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önce zoruna mı gitti vs gibi yaklaşımları bırakalım. Son günlerde nedense X doktorun sayfasında Y doktora git demek moda oldu. Bu hem sayfa sahibi doktora hem de buradaki hastalarına saygısızlıktır. Önermek istediğinizi kişiye fikirlerinizi özel mesaj ile bildirebilirsiniz.

canım burun fotolarına baktım cok begendim..gercekten cok büyük değişim olmuş daha 3 aylık olmasına ragmen süperrrr 1 yıllık olduğunda düşünemiyorum bileee zühtü hocamızın eline sağlıkkk

tamda bu dr a olmaya karar vermiştim...
dardayım...:18::18:

canım darlanmana gerek yok bu iş şans meselesi iştee birazdaa herkesin burun yapısı derisi yüz anatomisi farklı onun için herkesin burnuda bir olacak diye bişey yok yada kötü olacak diye bişey yok tabiyki iyi olmayanlarda cıkacaktır. sonuçta kul yapısı sonuçta ünlü doktorların bile bir sürü hatalı burunlarını görüyoruz.bunlara takılırsak zaten ameliyatta olamayız umarım herkesin burnu cok cok güzel olur.

canım revizyon burun ameliyatlarında hep okuyorum burda genelde hep bi sorun cıkıyor sanırım cünki 2.3 ameliyat olanları hep görüyorum bi düzene giremiyolar allah herkese bu konuda yardımcı olsun..senin yorumlarını biliyorum canım haklısın ve hatırlıyorumda önceden kavisli olan burnu yani sonuçta oyulmuş bi burnu nasıl dümdüz yapabilirdi zühtü bey onu cözemedim ama oraya anca kemik felan eklemesi gerekiyodu galiba neyse artık olan olmuşş ve tabiykii böyle sıkıntıların varsa ve dediğin gibi ilgisizlikte yapmışsa yani doktor hatası olmuşsa hakkını aramanda doğal benimde olsaydı böyle dediğin gibi bende arardım. tabiyki ama yine söylüyorum doktorumuzun ilgisiz ve alakasız oluşuna cokk şaştım cünki kime sorsam yada cevrenden giden cok onlarla konuşsam cok ilgili cok sabırlı diye konuştuk bende 2 ameliyat oldum burun ve gögüssten hiç böyle bişeyini görmedim. allah yardımcın olsun canım.

canım floransanın burnunda sorun cıktı diye bu herkesin burnunda böyle olacak diye bişey yok işte sana yeni örneklerden burun ameliyatı olmuş ve cokta başarılı burunu olmuşş yeni fotoda eklemiş (edebeast )nickli arkadaşımız ve benim bildiğim cok güzel ve başarılı olan cok burun var zühtü beyin sanki söyle bişey oluştu burda burunların hepsi kötü yada başarısız olmuş gibi yeni olupta süper burunları ben kendi gözümlede gördüm.ben 2ayda bir zühtü beyin oraya istanbuldan kuzenim geliyor ve onunla prp ye ve botoks için gidiyoruz cokk kişiyle karşılaşıyorum tabiyki her iyi doktorunda başarısız burunları illaki olacaktır mükemmel doktor yada dört dörtlük doktor yoktur varsa ben inanmam cünki basından ve burda olanlardanda okuyup görüyoruz.ama senin içine doktorumuz sinmediyse buna zaten bişey diyemem ama doktorumada sonuna kadar güvenirim ve bana göre başaralı bir doktordur. son dönemde olan arkadaşlarımızda umarım buraya foto ekler ve yorumda yazarlar..senin düşüncenede saygı duyuyorum canım

Biliyorsun ki zühtü beyi burda tanıdım ve ençok ta senle konuştuktan sonra karar vermiştim ona olmaya...
1. Eğer okuyorsan işin ehli olanlar gayet rahat revizyon ameliyatlarıyla başa çıkabiliyorlar iyi olmayacaksa üstlenmezsin ameliyatı eser iş olan estetik ameliyatlarda yükümlülük altına girmezsin...
2. Eğer zühtü bey bana düz burun yapamayacaksa bunu bana kendi söyler, yapamam der bide tasarımda düz burun yapıp elime vermezdi. Doktor olmadığın halde yok kemik mi eklemesi gerek gibi saçma, sırf onu savunmak için doktorçuluk oynamaya kalkışıp, tuhaf teşhisler kymandaki maksadı anlamıyorum.
İlgi mevzuna gelince bak ne kadar ilgili anlatayım,ameliyattan sonra ameliyatın kötü olduğunu kabul etti ve bidaha ameliyat olman gerekiyor dedi ve bidahahki ameliyatı için gene para istedi ne güzel dimi ... senin bu konudaki fikirlerinide merak ettik şimdi...

senin neden böyle bişey dediğine bi anlam veremedim..ben şunu merak ettim oyulmuş bir burnun nasıl dümdüz yapabileceğini düşündüm ve kemik felan eklenen burunlarda duyduğum için öyle yazdım keşke öyle yapsaydı demek istedim ama sanırım yanlış anladın.sana zühtü beyin yaptığı tasarımı ben nerden bileyim ki bu benim düşüncemdi vee ben zühtü beyi savunmuyorum varsa bi hatası doktorun bunu hukuki yollardan arıyabilirsin benimde böyle sorunlarım olsaydı.bende senin gibi davranacağımı zaten belirttim ayrıca ben doktorculuk oynamaya kalkışmadım tuhaf teşihiste koyduğumu düşünmüyorum zaten teşhiste koymadım sonuçta doktorda değilim.ben elimden geldiğince kendi yaşadıklarımı burda herkesle paylaştım ve elimden geldiğince herkese ve sanada yardımcı olmaya calıştım.kötü oldu diyee bana böyle konuşman cok kırıcı olmuş sorumlusu bunun sonuçta ben değilim..para istemiş olmasına ne diyebilirim ki bu seninle doktorun arasındaki olay ben ameliyattan sonraki aşamasından bahsettim iyi davrandığını ve ilgili oluşunu yazdım..para istemeside cok güzel bi olay değil tabiyki hatası varsa bunu telafi etmesi lazım bunuda belirteyim..senin burnun kötü olduğu diye bende doktorumu kötüleyecek değilim.sonuçta bende ona oldum ve ben cok memnunum bunuda burda dile getirmekte özgür olduğumu düşünüyorum.hatalı olanların yanında iyi olanlarda var burda şunuda yine cok iyi anlamış oldum.burda kimseye tavsiyede bulunmayacaksın yada yardımcı olmayacaksın sonra kötü olduğunda böyle kırıcı yorumlarda görebiliyorum. bu kendi adıma üzücü cünki ben herkesin cok cok iyi olmasını isteyen birisiyim ve yinede senin adınada cok üzüldüm.umarım burnunda istediğin gibi olur.

Elbetteki üzüldüğüne dair samimiyetine inanıyorum. Neyse ankcım tabi ki senin suçun yok birden sanki doktorun hatasına kılıf bulmaya çalışmışsın gibi geldi kemiik falan diyince kızdım sana ama seninde dediğin gibi doktorun bir hatası varsa telefi etmesi gerekir görüşüne katılıyorum. Yakında zühtü beyle görüşücem bakalım oda senin gibi mi düşünüyor yoksa hiç aldırmıyacak mı ? Ben henüz bir davranış sergilemedim ama onunla konuştuktan sonra ne yapacağıma karar vericem ve burda sizlerle paylaşırım olanları ogüne kadar bekliyeyim ve olacakları görelim.

valla bilmiyorum ne desem daha 3 ayı doldurmadım yorum yapmak için erken mi desem ama istediğim gibi olmadı benimkide tasarımla alakası yok bu saatten sonra da benzermi bilemem inşallah değişir ve güzelleşir dualarım herkesle....

çok teşekkür ederim :) güzel yorumlar aldıkça daha çok mutlu oluyorum :)

Doğru diyosun ama içime b kuşku düştü bir kere.Zühtü hocanın yaptığı bende başarılı buluyorum tabiki bulmasaydım o kadar gün almazdım ama gördüğüm burunlar hep ilk burunlardı revizyon olan 2 kişi bulabildim ve 2 sindede sorunlar vardı o yüzden de bana mantıklı olanı seçip vazgeçmek kaldı

canım sende haklısın kendince ne diyebilirim ki sadece düşüncene görüşüne saygı duyuyorum.inş istediğim gibi bir burna sahip olman dileğiyle..güzel bir burunla senide aramızda görürüz birazda sona yorum yaparız

canım umarım ki seninde cok yeni bi burun zamanla cok cok güzelleşir. zaten 1 sene olmadan o tasarımdaki burna benzemesi zor cok yeni sayılır.benimde 1ci yılında tasarımla son halini yan yana getirdiğimizde anca o zaman anlıyosun tasarımla aynı olduğunu..benim 3 aylık fotolarım mesela cok güzel değildi.cok şişti ve takma burun gibi duruyodu.bende düzelmiyecek diye korkuyodum inşş seninkide benim gibi olur ve zaman içinde cok güzelleşir temennim bu

çok teşekkür ederim :) güzel yorumlar aldıkça daha çok mutlu oluyorum :)

edenbeast merhaba,ben de bakabilirmiyim eğer fotoğrafın varsa?merak ettim.şuana kadar zühtü beyin ameliyat ettiği iki kişiyi görebildim sadece çünkü,ki bir buçuk yıldır doktor araştırmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…