Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin burnunun içini doktor mu temizledi canım, kendin mi temizliyorsun? çünkü ben ameliyatın ertesi günü evime döneceğim de, burnumu temizletmeye de mi ankaraya gidicem :)

canım doktora kontrollere gittiğimde o da temizledi evde günde 2 kez bende kulak çubuğunla göz teramisiniyle yavaş yavaş temizledim zaten gün geçtikçe temizlemesi rahatlıyor, yani iielde doktorun temizlemesine gerek yok

yok canım rahat ol ne dedilerse oluyor aynen :) benimkide ilk başta kalkık gelmişti ama iniyor aşağı ekledim seni fotoğraflarımdan da bakarsan nasıl inip normale döndüğünü görebilirsin için rahat olsun

2 hafta boyunca silikonla durmak zor olmadımı oda tampon nihayetinde

yok tatlım silikonun varlığını bile hissetmiyosun öyle abartı birşey değil, eskiden 2 metrelik sargı bezlerinle yapılan tamponlar gibi birşey değil bu, gözünüzde büyütmeyin..
ameliyat sonrası bana sıkınıtı veren şey ağırlıklı olarak ilk günler ağızdan nefes alındığı için ağzın ve dudağın kuruması solmuştu, silikon sıkıntı yaratmadı, bir de bu sıkıntılar sayılı günlerde geçen bir süreç, kafanıza takmadan geçiyor zaten arkadaşlar..
ayyy nasıl oldu acaba alçı çıksa diye bekliyorsun, sonra bantlar çıksın, sonra ayyy kalkıklık ayy şişliklerim derken hepsi geçiyor hayal ettiğiniz yeni burnunuz geliyorrr :)

yok canım oyalamak için değil inan düşüyor benim de öyleydi bayağı indi 3 ayda....

silikon tamponlarla nefes almak zormu ağızlamı almak gerekiyo illaki... ameliyatınız kaç saat sürdü... bide yaklaşık ne kadara mal olduğunu söylerseniz sevinirim... benim burnumada rötuş gereklide biraz :))

kızlar ben geldim kış tatili yaptım biraz:) canım sanada cok geçmiş olsun..hava istesende asla kalmıyor şimdi cok yeni ve cok serttir burnun zamanla hem yumuşayacak hemde yer cekimi kanununa uyup istemesen bile incek kalmaz yani öyle havada:)) sadece zaman lazım inmesi için merak etme canım

canım hergün sana verdiği göz melhemiyle içini temizle ve burun damlası verdiyse onu kullan rahatlatacaktır..ve içi şimdi cok şiştir ondan zaman içinde daha rahat nefes alacaksındır.bide sıgara kullanıyosan o cok kurutuyor burun içini ve oda tıkanıklık yapıyor ben kullandığım için biliyorum sık sık içini temizle faydası olur.

ne kadara oldunuz acaba ameliyatınızı?

2 hafta boyunca silikonla durmak zor olmadımı oda tampon nihayetinde

canım ben sana özelden fiyatını söyleyim..ayrıca silikonların kalması kişiden kişiye göre değişir benim 3 gün silikon tamponlar alındı burun yapısı ve yapılan ameliyata göre değişiyor zaten tampon alından sonra tabi rahatlıyosun ama öyle hemen nefes almanda düzelmiyor cünki burun içi şiş olduğundan dolayı oda zamanla geciyor

canım nasılsın fıstığım..yeni fotolar ne zaman ekliyeceksin fındık burnunun:)

canım acaba fiyar nedir :?

canım kaça yaptırdın acaba ?

ya doktorlar konusunda kararsız kaldım

canım ben 3.5 sene oldu yaptıralı ne desem yalan olur.ama yakın ve yeni olan arkadaşlardan biliyorum fiyatı sana özelden atayım fiyatını canım..... doktor konusunda evt biraz zor bir durum bu kafanın karışması cok normal cok doktor var tabi ama kendi doktorumu sanada tavsiye ederim zühtü beyi ben ve tanıdıklarım cok memnunuz:) allah yardımcın olsun bu konuda

kimse uğramıyor buara?? ameliyatımı erkene alıyorumm herşeyi ayarlarsam haftaya cuma cmt ameliyat olabilirimmm

bol şanslar diliyorum sana, ameliyat tarihinde beni sollamışsın umarım istediğin sonuçları alırsın, şimdiden çok geçmiş olsun...

kimse uğramıyor buara?? ameliyatımı erkene alıyorumm herşeyi ayarlarsam haftaya cuma cmt ameliyat olabilirimmm

bol şanslar diliyorum sana, ameliyat tarihinde beni sollamışsın umarım istediğin sonuçları alırsın, şimdiden çok geçmiş olsun...

teşekkür ederim sen ne zaman olacaksın? daha da acele ederek perşembeye gün aldım ben son 4 günüm şaka gibi :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim sen ne zaman olacaksın? daha da acele ederek perşembeye gün aldım ben son 4 günüm şaka gibi :)

ooo canım sen öne almışsın dayanamadın dimi:)) hayırlısı olsun canım dualarımız seninle o zaman aramızaa süperrr bi şekilde dönersin inşş fıstık..birazda sana yorum yapalım bakalım merakla bekliyecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…