senin burnunun içini doktor mu temizledi canım, kendin mi temizliyorsun? çünkü ben ameliyatın ertesi günü evime döneceğim de, burnumu temizletmeye de mi ankaraya gidicem :)
Herkese selamm. Buradaki yorumlardan sonra bı cesaret zuhtu beye ameliyat oldum sali gunu. Ne morluk ne de sislik var şimdilik. Ama burnum istediğimden daha yukarda sanki.zuhtu beyin hemşiresi o biraz daha düşecek dedi. Beni oyalamak için soylememistir umarım.
2 hafta boyunca silikonla durmak zor olmadımı oda tampon nihayetinde
Herkese selamm. Buradaki yorumlardan sonra bı cesaret zuhtu beye ameliyat oldum sali gunu. Ne morluk ne de sislik var şimdilik. Ama burnum istediğimden daha yukarda sanki.zuhtu beyin hemşiresi o biraz daha düşecek dedi. Beni oyalamak için soylememistir umarım.
yeni tip tamponların ortası delik sanırım, gerçekten de çok rahat nefes alınıyor normalde ama benim burnum tıkanık ve geçmiyor, ne yapmam lazım. dün tamponlarım alındı, doktor da temizledi biraz ama tam rahatlamadım yinede, ne yapabilirim
ne kadara oldunuz acaba ameliyatınızı?
2 hafta boyunca silikonla durmak zor olmadımı oda tampon nihayetinde
canım doktora kontrollere gittiğimde o da temizledi evde günde 2 kez bende kulak çubuğunla göz teramisiniyle yavaş yavaş temizledim zaten gün geçtikçe temizlemesi rahatlıyor, yani iielde doktorun temizlemesine gerek yok
Bende geldiiiimmmm :) Bende ameliyat oldum kendisine gözüm kapalı.Nasıl güvendiysem artık :) Çarşamba alçılarım alınıyor. Burnuma bant takılmadan fotosunu çekeceğim burnumun sizler için.umarım yamuk falan değildir.
cok tşkler canım benim inş senide aramızda görürüz sanada yorum yaparız darısı sana olsun fıstık elimden geldiğince sanada yardımcı olamayada calışırım
canım kaça yaptırdın acaba ?
ya doktorlar konusunda kararsız kaldım
kimse uğramıyor buara?? ameliyatımı erkene alıyorumm herşeyi ayarlarsam haftaya cuma cmt ameliyat olabilirimmm
bol şanslar diliyorum sana, ameliyat tarihinde beni sollamışsınumarım istediğin sonuçları alırsın, şimdiden çok geçmiş olsun...
teşekkür ederim sen ne zaman olacaksın? daha da acele ederek perşembeye gün aldım ben son 4 günüm şaka gibi :)
benim de her şey yolunda giderse ctesi inşallah
kimse uğramıyor buara?? ameliyatımı erkene alıyorumm herşeyi ayarlarsam haftaya cuma cmt ameliyat olabilirimmm
teşekkür ederim sen ne zaman olacaksın? daha da acele ederek perşembeye gün aldım ben son 4 günüm şaka gibi :)
benim de her şey yolunda giderse ctesi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?