ben iş nedeniyle çok giremiyorum kızlar umarım hepinizin keyfi yerindedir bende burnuşumda gayet iyiyiz..
Gypsymia sonunda olmuşun amaeliyatını heycanlı bekleyiş başlamış umarım herşey dilediğince olur
morluk olmamasıda iyi ben cok morarmıştım şişmiştim fotom bile var ama agrı hiç olmadı..bence alcın cıkınca ilk görüntünü cok begenmezsin bunu biliyorum kalıp gibi takma burun gibi geliyor ama zamanla ödemler şişler gectikce sana yakıştıkca burun begenmeye ve benimsemeye başlıyosun bende böyle olmuştu inş cok begenirsin canım
merhaba arkadaşlar;
bende 25 ocakta ameliyat oldum alçı çıktığında beğenmemiştim bende 10 gün öncede bant ve tampon çıktı o zamanda garipsemiştim ama yavaş alışıyorum vede beğeniyorum iyiki yaptırmışım
benim size farklı bir konuyla ilgili sorum olacak ben akay hastanesinde ameliyat olmuştum vede çalışıyorum bana istirahat raporu verdiler işyeri kabul etti bir sıkıntı olmadı ama sgkdan çalışmadığım günlerin parasını alamadım işgörmezlik raporu gerekiyormuş hastaneyi aradım böyle şeyler oluyor sgk devlet hastanesine yönlendiriyo ordan alıyorsun işgörmezlik raporunu dedi ama başına gelen varmı nasıl halledebilirim?
teşekkür ederim ixircim oldum valla iki ameliyatıda şaka gibi :) umarım bende senin gibi yeni burnumla mutlu olurum :)
tatlım gerçekten bende beklediğimden daha iyi atlattım iyileşme sürecini. bgn kendi başıma vücüdumu yıkadım baya iyi bi gelişme :) dün kontrolüm vardı cumartesi alçım çıkacak çok heyecanlıyımm :s bende aslında kendimi şuan göreceğin ilk görüntüyü beğenmeyeceksin diye alılştırmaya çalışıyorum. bu arada benim burnumun delikleri tamamen tıkalı doğru dürüst dokunamıyorum bile teramicin sürüyorum yumuşasın die ama fayda yokk bu kuruyan seyler nası temiizlenecek bilmiyorum(
merhaba arkadaşlar;
bende 25 ocakta ameliyat oldum alçı çıktığında beğenmemiştim bende 10 gün öncede bant ve tampon çıktı o zamanda garipsemiştim ama yavaş alışıyorum vede beğeniyorum iyiki yaptırmışım
benim size farklı bir konuyla ilgili sorum olacak ben akay hastanesinde ameliyat olmuştum vede çalışıyorum bana istirahat raporu verdiler işyeri kabul etti bir sıkıntı olmadı ama sgkdan çalışmadığım günlerin parasını alamadım işgörmezlik raporu gerekiyormuş hastaneyi aradım böyle şeyler oluyor sgk devlet hastanesine yönlendiriyo ordan alıyorsun işgörmezlik raporunu dedi ama başına gelen varmı nasıl halledebilirim?
Evet kızlar danannın kuyruğu, benimde burnumun ucunun koptuğu an geldi çattı...yarın saat 12 de ameliyat olucam..burun estetiği..
Lütfen bana dua edin de umutlarım boşa gitmesin ve herkes gibi bende buraya mutlu ifadelerle resimlerimi koyaıym..
ank3 sana çok teşekkür ederim alakan için..umarım herşey çok güzel olur..resimlerin çok hoş ve başaralı görünüyor ..umarım bende aynı sonuçları elde ederimde mutlu olurum
oldum valla bir ay oldu bile vede kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü doktorum çok iyiydi bunda sizinde payınız var sizede teşekkür ederim
yarın tam bir ay oluyo vede kontrolüm var acaba önce sonra fotoğrafındaki sonra :) fotografınımı yarınmı alacak yoksa dahada inmesini bekleyecek ucunda şişlik va daha
Topicten Zühtü beye en son kim ameliyat oldu? Hangi hastanede yapıyor ameliyatları ve ücreti nedir? Bilgi verebilir misiniz?
Zühtü bey Istanbul da ameliyat yapmıyormu ?
kızlar zühtü beyle görüştüm ameliyat gününüde aldım bu haftasonu olcam. ama kafama tasarım takıldı. yani tasarımı
bi fikir olması açısından mı yapıyor yoksa tasarımla çok benzer mi oluyor sonuç onu merak ediyorum? çok heyecan yok aslında bende
ama o kadar acı çekmişken sonç olabileceğinin en iyisi olsun istiyorum..:)
zühtü bey revizyondan kaçmasa ona olma ihtimalim vardı,ama anladığım kadarıyla o da revizyona soğuk bakan doktorlardan
slm kızlarr bgn tam iki hafta oldu alçım geçen hafta çıkmıştı bgnde silikonlar çıktı. boşuna korkmuşum sol taraftaki silikonu çekerken hissetmedim bile aciyacakmi acimiyacakmi diye konuşuyordum :) bantlarımıda açyık ve ben iki haftalık burnuma bile aşık oldum gerçekten yüzüme yakışmış kemerim burun ucum şişlikten geniş duruyor belli ama onlarda geçince ortaya gerçekten güzel bi sonuç çıkacağı anlaşılıyor. burun deliklerimde ufak bi farklılık var ama doktorum onunda şişlikten kaynaklı olduğunu söyledi. böyle işte kızlar ben şimdiden mutluyum doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?