Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim ixircim oldum valla iki ameliyatıda şaka gibi :) umarım bende senin gibi yeni burnumla mutlu olurum :)

tatlım gerçekten bende beklediğimden daha iyi atlattım iyileşme sürecini. bgn kendi başıma vücüdumu yıkadım baya iyi bi gelişme :) dün kontrolüm vardı cumartesi alçım çıkacak çok heyecanlıyımm :s bende aslında kendimi şuan göreceğin ilk görüntüyü beğenmeyeceksin diye alılştırmaya çalışıyorum. bu arada benim burnumun delikleri tamamen tıkalı doğru dürüst dokunamıyorum bile teramicin sürüyorum yumuşasın die ama fayda yokk bu kuruyan seyler nası temiizlenecek bilmiyorum (

demekki aşağı yukari bir ay geçince burun ortaya çıkıyorr :) ben 16 sinda oldum nası geçicek zamann :s

maşallah tabi kendin banyo yapman cok iyi bi durum..sen kendini alıştır cıkınca cok begenmiyeceksin kendimden biliyorum..burun delikleriini kulak cubuğuyla teramisini sürüp dibine kadar itirerek sürceksin ucundan değil korkma bişey olmaz doktorda öyle temizler içi kurudukca yap cok faydası olur.alcı cıkıncada zaten daha rahat edersin içi cok şiştir şuan ondan nefes alamazsın

canım sen ne ara oldun yav:) cok geçmiş olsun ben kaçırmısım demek bi ara diyodun olmayı düşünüyorum felan diye sanada cok geçmiş olsun sen bayagı atlatmış sayılırsın..

Evet kızlar danannın kuyruğu, benimde burnumun ucunun koptuğu an geldi çattı...yarın saat 12 de ameliyat olucam..burun estetiği..

Lütfen bana dua edin de umutlarım boşa gitmesin ve herkes gibi bende buraya mutlu ifadelerle resimlerimi koyaıym..

ank3 sana çok teşekkür ederim alakan için..umarım herşey çok güzel olur..resimlerin çok hoş ve başaralı görünüyor ..umarım bende aynı sonuçları elde ederimde mutlu olurum

ank3 sana çok teşekkür ederim alakan için..umarım herşey çok güzel olur..resimlerin çok hoş ve başaralı görünüyor ..umarım bende aynı sonuçları elde ederimde mutlu olurum

o zaman sana bol şans diliyorum yarın sende olup aramıza cok güzel burnuşunla dönersin inş:) tabi ameliyat olupta fotosuz olmaz yani o allahım emri bizde sana yorum yapcaz
ne demek herzaman herkese elimden geldiğince yardımcı oluyorum rica ederim ben bişey yapmadım zaten mutlu olman dileğiyle canım

oldum valla bir ay oldu bile vede kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü doktorum çok iyiydi bunda sizinde payınız var sizede teşekkür ederim

yarın tam bir ay oluyo vede kontrolüm var acaba önce sonra fotoğrafındaki sonra :) fotografınımı yarınmı alacak yoksa dahada inmesini bekleyecek ucunda şişlik va daha

canım sende atlatmışsın aramıza hoşgeldin..1 ay olmuş fotolarını koyda bi bakalım nasıl olmuş burnuşun merak ettim:)

Zühtü bey Istanbul da ameliyat yapmıyormu ?

benim bildiğiim kadarıyla yapıyodu istanbuldanda olan arkadaşlar vardı burda ancak tam olarak arayıp sorman lazım onep zamanında istanbulda yapıyodu şimdi ordan ayrılınca kendi yerini açtı onu ancak arayıp ögrenmen lazım

kızlar zühtü beyle görüştüm ameliyat gününüde aldım bu haftasonu olcam. ama kafama tasarım takıldı. yani tasarımı
bi fikir olması açısından mı yapıyor yoksa tasarımla çok benzer mi oluyor sonuç onu merak ediyorum? çok heyecan yok aslında bende
ama o kadar acı çekmişken sonç olabileceğinin en iyisi olsun istiyorum..:)

zühtü bey revizyondan kaçmasa ona olma ihtimalim vardı,ama anladığım kadarıyla o da revizyona soğuk bakan doktorlardan

canım hayırlı olsun cok sevindim..tasarımla hemen hemen aynısı oluyor ama bunu görebilmen için 1 sene beklemen lazım gerci kemik yapısından bunu baştada görebilirsin zaman içinde tasarımın aynısı oluyor. ben kendi adıma 1 sene sonra tasarımımla son halini cektirdiğimde yan yana getirmiştik aynısı olmuştu bide cok acı yaşamıyacaksın ben hiç agrı yaşamadım mor ve şişliklerden başla bişey olmadı bende umarım sendede böyle olur

hayır ank,ama senin mesajından bu çıkarımı yaptım ben. revizyona olumlu bakmadığı çıkarımını

slm kızlarr bgn tam iki hafta oldu alçım geçen hafta çıkmıştı bgnde silikonlar çıktı. boşuna korkmuşum sol taraftaki silikonu çekerken hissetmedim bile aciyacakmi acimiyacakmi diye konuşuyordum :) bantlarımıda açyık ve ben iki haftalık burnuma bile aşık oldum gerçekten yüzüme yakışmış kemerim burun ucum şişlikten geniş duruyor belli ama onlarda geçince ortaya gerçekten güzel bi sonuç çıkacağı anlaşılıyor. burun deliklerimde ufak bi farklılık var ama doktorum onunda şişlikten kaynaklı olduğunu söyledi. böyle işte kızlar ben şimdiden mutluyum doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum :)

canım bende sana msj atacaktım merak ediyodum kalp kalbe karşıymışş :) senin burnuş cok yeni ve bu halde begeniyosan demek ki cok güzel olcak şişlikler inince burun oturmaya başlayınca daha cok seveceksin fotolarını en kısa zamanda koyda yorum yapalım sanada:))

kızlar geçen cuma saat 12 de ameliyata girdim ve bitti..yaklaşık bir hafta oldu..hala alçılarım duruyor..ilk iki gün zordu benim için..ama sonraki günler çok rahatladım..burnum çok güzel oldu..şimdikiğ halibile çok değiştirdi beni..inşallah alçılar ve tanpnlarım alınınca daha da iyi olucam...

kızlar desteğinizden dolayı sizlerde çok teşekkür eerimmm..ve tabi zühtü beye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…