Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

memnunmusunuz burnunuzdan acaba?

ya benımde 19 gun oldu üst dudak hala ılerıde şişlik ınmedı burunda şiş bu şişlikler ne zman nıner ve ne yapmak gerkıyor ve burnum hala dokununca agrıyor normal mı?

ya benımde 19 gun oldu üst dudak hala ılerıde şişlik ınmedı burunda şiş bu şişlikler ne zman nıner ve ne yapmak gerkıyor ve burnum hala dokununca agrıyor normal mı?

benim morluklar bile üç hafta sürdü sen düşün ne halde idim :) geçiyor hepsi 3 aya görürsün sona en yakın halini. üç aylık biri olarak bunu söyleyebilirim 2. ayla bile çok fark oluyor. burnuna fazla dokunmamanı tavsiye ederim 19 gün henüz çok yeni. rahat ol sabret güzel olacak. resim koyarsan bizde görebiliriz burnunu :)

daha çookk uzun yolumuz var ben 2 aylıgım ama burunun şiş olması normal zamanla duzelecektr herşey çok takmamaya çalş yapcak bişi yok beklemekten başka dr ne derse onu yap aklına bişi takılırsa sorarsın geçmiş olsun foto koyarsan yorum yaparız :)

Merhaba ank32 Zühtü bey konusunda ve ameliyat konusunda bilgi verebilr misin lütfen

canım ameliyat konusunda ne gibi bir bilgi istiyorsun?zühtü bey ankarada bilinmiş ve başarılı bir doktordur.zaten topiktede zühtü beyle ilgili herşeyi kızlarda yazıyor.burun şekli yapısıda önemli ameliyatta her bünye bir değil cünki

canım aramıza hoşgeldin. ve cok gecmiş olsun inş bir kaç ay sonra cok memnun kalacaksın ve senin ameliyatın bize göre daha zor olmuş.kıkırdak almışlar biran önce iyileşirsinde fotolarını bizle paylaşırsın.

kızlar nasılsınızz toptan sorayım dedim:))nasıl gidiyor burunlar? ...yeni ameliyat olan arkadaşlarada cok gecmiş olsun aramıza hoşgeldiniz.

kızlar nasılsınızz toptan sorayım dedim:))nasıl gidiyor burunlar? ...yeni ameliyat olan arkadaşlarada cok gecmiş olsun aramıza hoşgeldiniz.

teşekkür ederim canım iyiyim kendi adıma cevap vereyim. burun 3 ayı geçti maşallah şekli de nefesim de çok iyi. senin gibi yıllar sonra da memnun olmak en büyük dileğim :)

teşekkür ederim canım iyiyim kendi adıma cevap vereyim. burun 3 ayı geçti maşallah şekli de nefesim de çok iyi. senin gibi yıllar sonra da memnun olmak en büyük dileğim :)

mudure00 bana yardımcı olabilrmisn msj sayım az olduğu için özel msj atamıyorm Arkadaşlar maddi sıkıntılarm var ama ameliyat olmakta çoooook istiyorm hem nefes sıkıntım hemde burun şekl bozukluğum var yıllardr araştırıyorm cesaret edemedm birtürlü zühtü hocada karar kıldım Ameliyat ücreti nekadar ütfen bilgi verimisinz ve hangi hastanede yeri nerde

maşaallah 3 ay dolmuşş zaman içinde dahada güzel olacak burunun 1 yıl oldumu eski fotolarına bakıp anlarsın iyi olmana sevindim merak etme sende seneler gectikce anlıyacaksın inşş sende benim gibi memnun kalacaksın.. hepiniz cok güzelsiniz kızlar

canım herkes para bolluğundan olmuyor bu ameliyatı borçla kredi ile olan çok kişi var. önemli olan senin kendini mutlu hissetmen. psikolojin çok değişecek karar ver gerisini bekle sadece. zühtü bey merhametli bir doktor. ondan bazı doktorlar gibi para hırsı görmedim en sevdiğim yanı da bu zaten. 2-3 ay öncesine kadar fiyatı 4500 tl idi. şimdi arttı mı bilgim yok ama konuşursun sen belki bu fiyattan yapar. yüzyüze görüş konuş. mesaj sayını artır resimleri gör kararın netleşir :)

canım sana özel msj attım numarasınıda verdim ordan daha sağlıklı bir bilgide almış olursun..fiyat konusunda kişiden kişiye yapılcak ameliyata görede fiyat değişiyor cünki

cnm benm çok tşk ederm ilgine..ameliyatıma ne eşim ne annem ne de kardeşlerm kimse destek vermiyor halbuki burun filmim fialn çekildi nefes sıkıntısı yaşıyorm ama çok riskli ameliyat olduğu için karşı çıkıyolar ben kararımı verdm burnumdan zaten çok rahatsz oluyorm ömür boyu sıkıntısını çekmek varken çoluk çocuk olmadan kurtulmak en iisiii..

tabiki kbb doktoru girmesi gerekirse onun için de bir miktar ücret alınıyor. doktorla görüşünce en doğru cevabı alırsın. muayene ücretsiz zaten.

benim de ameliyat öncesi kmse destek olmadı burnumun sorunsuz olduğunu iddia ediyorlardı şimdi hepsi çok değişti çok güzel oldu diyor. bence çevrene kulaklarını kapat bu dönemde :) hem çok riskli bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum. aksine kolay bir süreç. randevunu almışsın artık son kararını bekliyoruz :)

burda herkes çok güzel şeyler paylaşmış ameliyat dönemlerini anlatmış bende aşama aşma yardımcı olmaya çalışıcam herkese önce ilk görüşmemi atlataym çok heycanlıyım şimdiden :))) Allah herkesin yardımcısı olsun..

mrb amelıyat olduktan sonra anlayacaksın hiçte ole korkulacak abartılacak bı amelıyat olmadıgını kaygılarını anlıyorum bnde oleydım ama yanı hiç agrım olmadı benım sadce gozlerım yanı oda kremlerı gozume kaçrdım ustunede buz koyuyodum gözlerım yandı okadar burun hiç agrımadgıı için amelıayt olmadımmı ben ya dedım kendı kendıme evet banada destek olan olmadı drlarla gıdıp kendım görüştum kararımı verdım zuhtu beye gıttgım ılkgun amelıyat tarıhı aldım sonra bıdaha gttım erkene aldım tarıhı ve oldum ayrıca kredı çekıp oldum yanı oduyorumda şimdı çok şükür 2.taksıtıde bıttıı ..burnuma gelınce çok şükür çok memnunum nefes sorunumda gıderıldı şeklende tabı ucu şiş ama yandan falan harıka duruyo ..herkesın Allah gonlune gore versın istıyosan bı şekılde maddı manevı açıdan kendını ayarlayıp olmalısın kaçışı yok ben amelıyattn bıgun oncesıne kadar vazgeçmek uzereydım çevreden herkafadan bı ses çıkıyodu çunku ama yıldıramadılar oldum sonunda mutluyum umarım sende olur mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…