okadarda mınık degıl canım kulak çöpü dayanmıyo :)
olsun minik amaaaa sen aç şuuu arkadas eklemeyi de ekleyebileyim
Bende geldiiiimmmm :) Bende ameliyat oldum kendisine gözüm kapalı.Nasıl güvendiysem artık :) Çarşamba alçılarım alınıyor. Burnuma bant takılmadan fotosunu çekeceğim burnumun sizler için.umarım yamuk falan değildir.
ya benımde 19 gun oldu üst dudak hala ılerıde şişlik ınmedı burunda şiş bu şişlikler ne zman nıner ve ne yapmak gerkıyor ve burnum hala dokununca agrıyor normal mı?aa nıe ole oldukı demekkı herkeste farklılklar gosterıyo bnde hiç ole bişi olmadı çok şiş helede dudaklarım hiç şişmedı hanı şişse fena olmazdı dogal botoks ıgıbı dururdu hepsı geçecek ve sonra kaç ay oldu ne çabuk geçtı dıyeceksın :) bn artık alştım bıle eskııyı unuttum çok şükür bı sıkıntım yok uzun yıllar bu şekılde gıder işallah :)
ya benımde 19 gun oldu üst dudak hala ılerıde şişlik ınmedı burunda şiş bu şişlikler ne zman nıner ve ne yapmak gerkıyor ve burnum hala dokununca agrıyor normal mı?
ya benımde 19 gun oldu üst dudak hala ılerıde şişlik ınmedı burunda şiş bu şişlikler ne zman nıner ve ne yapmak gerkıyor ve burnum hala dokununca agrıyor normal mı?
Merhaba ank32 Zühtü bey konusunda ve ameliyat konusunda bilgi verebilr misin lütfen
ameliyatımı oldumm şüküüür. 3.günümdeyim şuaan gelişmelerden haberdar etmek istedim sizleri. Ameliyatım için gerekli tahlilleri yaptırdıktan sonra persembe saat 10 da hastanedeydim yatış işlemlerim yapıldı tansiyon boy kilo ölçüldü anestezi uzmanım geldi çok şeker bir bayandı beni bilgilendirdi heycanlandıgımı söyledim anesteziden korkuyodum sana öncelikle bi cesaret ignesi yapıcaz zaten bişey hissetmiceksin dedi doktorum zühtü bey ve hemsiresi duygu hanım geldi kontrol etti gögüs altımdan kıkırdak almak icin öncelikle cizdi gögüs altımı burun içinde kıkırdak bulunmazsa gögüs altından alıcam dedi kulaktan almamasının sebebi şekil bozuklugu yaratmasıydı . Hastane hemşiresi geldi cesaret ignemi damar yolumdan yaptı ve ameliyathaneye gittim yaklasık 6-7 kişilik bir ekip vardı gülerek karsılandım baslıyoruz dediler malum sonrasını hatırlamıyorum.. Gögsümde diren vardı gögüs altından almıslar burnumda kıkırdak bulamamıslar.. o gün gece direnden dolayı gögüs altında agrı duydum direnim bugün çıkartıldı ve agrım da geçti yüzümde morarma ameliyat sonrası olmadı çok hafif oldu ama şişlik var oldukça oda buz ve zamanla geçicek.. Burnum söylentilere göre çok güzel olmuş arkadaşlarım ameliyat sonrası kafede otururken ameliyata giren asistanlar aralarında konusuyolarmış hakkımda burnu mükemmel oldu diye.. Bende çok merak ediyorum Haftaya cumartesi açılcak alçım sorularınız olursa yanıtlarım :)
kızlar nasılsınızz toptan sorayım dedim:))nasıl gidiyor burunlar? ...yeni ameliyat olan arkadaşlarada cok gecmiş olsun aramıza hoşgeldiniz.
teşekkür ederim canım iyiyim kendi adıma cevap vereyim. burun 3 ayı geçti maşallah şekli de nefesim de çok iyi. senin gibi yıllar sonra da memnun olmak en büyük dileğim :)
teşekkür ederim canım iyiyim kendi adıma cevap vereyim. burun 3 ayı geçti maşallah şekli de nefesim de çok iyi. senin gibi yıllar sonra da memnun olmak en büyük dileğim :)
mudure00 bana yardımcı olabilrmisn msj sayım az olduğu için özel msj atamıyorm Arkadaşlar maddi sıkıntılarm var ama ameliyat olmakta çoooook istiyorm hem nefes sıkıntım hemde burun şekl bozukluğum var yıllardr araştırıyorm cesaret edemedm birtürlü zühtü hocada karar kıldım Ameliyat ücreti nekadar ütfen bilgi verimisinz ve hangi hastanede yeri nerde
mudure00 bana yardımcı olabilrmisn msj sayım az olduğu için özel msj atamıyorm Arkadaşlar maddi sıkıntılarm var ama ameliyat olmakta çoooook istiyorm hem nefes sıkıntım hemde burun şekl bozukluğum var yıllardr araştırıyorm cesaret edemedm birtürlü zühtü hocada karar kıldım Ameliyat ücreti nekadar ütfen bilgi verimisinz ve hangi hastanede yeri nerde
canım herkes para bolluğundan olmuyor bu ameliyatı borçla kredi ile olan çok kişi var. önemli olan senin kendini mutlu hissetmen. psikolojin çok değişecek karar ver gerisini bekle sadece. zühtü bey merhametli bir doktor. ondan bazı doktorlar gibi para hırsı görmedim en sevdiğim yanı da bu zaten. 2-3 ay öncesine kadar fiyatı 4500 tl idi. şimdi arttı mı bilgim yok ama konuşursun sen belki bu fiyattan yapar. yüzyüze görüş konuş. mesaj sayını artır resimleri gör kararın netleşir :)
cnm benm çok tşk ederm ilgine..ameliyatıma ne eşim ne annem ne de kardeşlerm kimse destek vermiyor halbuki burun filmim fialn çekildi nefes sıkıntısı yaşıyorm ama çok riskli ameliyat olduğu için karşı çıkıyolar ben kararımı verdm burnumdan zaten çok rahatsz oluyorm ömür boyu sıkıntısını çekmek varken çoluk çocuk olmadan kurtulmak en iisiii..
benim de ameliyat öncesi kmse destek olmadı burnumun sorunsuz olduğunu iddia ediyorlardı şimdi hepsi çok değişti çok güzel oldu diyor. bence çevrene kulaklarını kapat bu dönemde :) hem çok riskli bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum. aksine kolay bir süreç. randevunu almışsın artık son kararını bekliyoruz :)
cnm benm çok tşk ederm ilgine..ameliyatıma ne eşim ne annem ne de kardeşlerm kimse destek vermiyor halbuki burun filmim fialn çekildi nefes sıkıntısı yaşıyorm ama çok riskli ameliyat olduğu için karşı çıkıyolar ben kararımı verdm burnumdan zaten çok rahatsz oluyorm ömür boyu sıkıntısını çekmek varken çoluk çocuk olmadan kurtulmak en iisiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?