Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende nisan sonunda ameliyat olacagım,heyecan şimdiden dorukta :18:
ama albümlerinizi göremiyorum şu msj hakkını doldurma olayından dolayı

sanada şimdiden kolay gelsin ve hayırlısı olsun...msj hakkını doldur albümlerimizi görürsün

zühtü beyin ortalama ne kdar ücret istediğini biliyormusunz

canım sana şimdi bi fiyat söylesek cok doğru olmaz cünki doktorun senin burnunu görmesi gerek ona göre fiyat veriyor.zaten okuyorsan topikte yeni olanlar var onlardan ögrenebilirsin.ben sana fiyat söylesem komik olur cokkk eskidimm cokk:))

yarın zühtü beyle randevum var zühtü bey kesik açmadan ameliyat ediyormuş nasıl olduğunu pek anlayamadım doğrusu bu teknıkle ıyı sonuç alınıyor mu lütfen yardımcı olun :/

yarın zühtü beyle randevum var zühtü bey kesik açmadan ameliyat ediyormuş nasıl olduğunu pek anlayamadım doğrusu bu teknıkle ıyı sonuç alınıyor mu lütfen yardımcı olun :/

melsss ben yenı olmş bırı olarak solyleyım annem gorenler akıl işi degıl iz yok bişi yok nası oldu bole dıye maşallah tabı akıl almıyo düşünunce ama sonucuda gorunce amanya daha ne ıstıyorumkı iz yok gayette guzel oldu çok şükür dedım :) perşembede benm kontrolum var 3 te denk gelseydık gorurdun :) ama sen bugun gıdcksın galıba

bugun yerınde olmadıgı için yarın 17.30 da gıdıcem keşke denk gelebılseydık görmek isterdım gercekten :) önce tasarımını yapıyormus sanırım tasarımdakıyle assagı yukarı tutuyo mu tabı senınkı daha çok yenı oturması zaman alır ama ıstedıgın gibi oldu mu :)

melss kız şaka falan denk gelcez perşembe cınnahta oldukları için bnde bugun gıdıcem 7 de ama 6 30 da orda olurum denk gelebılırızz ben çok çook memnunum gorunce hiçte yenı bı burunmuş gıbı durmadıgını anlarsın zaten işallah sen ve olmak ısteyen herkes için sonuç ıyı olur sonrasındada hiç sorun yaşayan gormedım işallah bnmde ole olacak ben bu işe gırerken içimı hep ferah tuttum Allaha şükür sonuçta ole oldu :)

Son düzenleme:

canım burun deliklerinden girip yapıyor bu kapalı teknik oluyor burun altında kesi izi olmuyor kısaca bu..kapalıda dışardan bir dikiş izi olmuyor.acıkta burun altı kesisiyle yapıldığu için iz tabiyki oluyor.benim kapalı teknikle yapıldı.sonuç bana göre ben cok memnunum

görüştük zühtü beyle ameliyat olanların resimlerini de gösterdi gerçekten hepsi çok güzel olmuş maşallahh:) çok ilgili vakit ayırıp her şeyi izah etti sağolsun bana çok garip gelmişti ilk duyduğumda ama önemli olan memnuniyet tabi ki :)

zühtü bey sağolsun çok ilgili kibar işini severek yaptığı için olsa gerek pozitif bi enerjisi var ekip olarak çok ılgılıler zaten ..meliss naptın oluyomusun şimdı karar verebıldınmı

yok canım ya daha veremedim bi verebilseydim zaten okul durumumu hemen ayarlayıp olmak istiyorum yaza kalsın istemiyorum ama ne yapıcam bilemedim :/ o gün zühtü beyin muaynanesinden çıkarken gördüm seni sanırım ama emin olamadığım için diyemedim bir şey aslında konuşsaydık iyi olurdu

hımm olemı ben gttgımde bırısı vardı kontrole gelmiş yanındakide muayeneydı bıkaç kişi vardı da dıkkat etmedım konşsaydın yaa :)

arkadaşlar ben perşembe günü zühtü beye ameliyat olcam inşallah yorumlarınıza bakarak randevu aldım gittim bugün tasarımını da begendim .. umarım güzel sonuclar alırım sizcede dogru karar verdim mi ameliyata girmeden gene de sormak istedim memnunmusunuz yakın zamanda ameliyat olanlar?

minimousse karar vermişin en zor kısımı atlatmışın amelıyat en kolayı agrı sızı yok sonuçta işallah çok guzel olacak az once annemle konuşuyruz semelrce olmana ızın vermesdgıme pişmanım dıyo 42 gun oldu oldun ıyıleştın hemen dıyo yanı sende olup hayırlısyla mutlu olacaksın şimdıden çok geçmiş olsun foto atarsın artık alçılı bantlı :) sonra makyajlı kendı adıma dogru karar dıyebılırım senınde içine sınmişkı karar vermişinnn herşey güzel olacakk....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…